Bildirim
Desktop alacağım | lütfen ürün tavsiyesine ihtiyacım var.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
toplama neden almıyorsinizki
PC TOPLAMA SİHİRBAZI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 31 Ocak 2012; 13:29:36 > -
Arkadaşım iki tane topic açmışım !!!!! sorry,
monitör, klavye, mouse içinde full desktop önerebilir misin?
Toplamayla uğraşamam şimdi neden dersen board seç, cpu seç, zaman yok şimdi.
hazır satılanlardan önereceğiniz varmı? -
hacı ne ugrasacagın 5 dakkika sürer buraya mesaj atanakadar ordan istegin özellikte secen bence kendin topla al hen fiyatı daha uygun olur hemde istegin özellikte -
arkadaşım haklısında , hangi CPU'ya hangi board uyar, hangi RAM'i geçtim, işlemci board uyumu birde ekran kartı board uyumu!!! kasayı göremiyorum. iyi bir CPU'ya ucuz bir board koyarsan bir işe yaramaz. Makine toplamakda öyle herkesin yapacağı bir iş değil.
Eğer donanım bilgine güveniyorsan, sana zahmet bana 1000 tl. bir makine toplarsan sevinirim.
RAM 4, HDD 500 CPU'nun i5 olması minimum configurasyon acısından yeterli.
Teşekkürler,
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios pili biterse ne olur
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- cable not connected ne demek
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- ekran videosu alma
- udf nedir
- windows ekran görüntüsü alma
- oem açılımı
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X