Arkadaşlar, evde kullandığım masaüstü bilgisayarımda ps2 klavye kullanıyorum. Annem eskilerden kalan bir şahsiyet olduğu için F klavye kullanmak istiyor. Ama takıp çıkarmak zor geliyor. Size sorum şu: Eğer ben bir tane usb klavye alırsam iki klavye aynı anda çalışır durumda olabilir mi? Örneğin windows açıkken bi süre PS2'da takılı kalvyede yazıp, kapatmadan usb dde devam edilebiliir mi? Laptoplarda oluyor biliyorum...
Teşekkürler
Ya da 2 tane PS2 klavye aynı anda kullanılır mı?
usb klavyeler var ondan al sorun hal olur bende 2 mouse var mesela bır usb bır normal soket .....dıgerıde neden olmasın
Hallolmaya olur da, her defasında windowstan klavye tercihlerinin (Q/F) değişmesi gerekmezmi?
Ewet sanırım her defasında dil seçimi yapılmalı
Calisir. Ama arkadaslarinda dedigi gibi Q/F degisimi yapman gerekir her defasinda windowstan. Ki onun da kisa yolu var zaten. F4, F5 gibi kullanilmayan herhangi bir tusa cevirirsen kisayol tusunu, rahat edersin.
ben 2 kasaya 1 monitör taktım aparatı var.scroll lock tuşuyla diğer pc ye geçiyodum ama klavyede böyle bişiy var mı hiç duymadım.
2 kasa 1 monitor olsa ve 1 de klavye olsa bunlar arasında değişim yapan bir aparat varmış tek tuşla diğer pc ye geçiliyormuş böyle bir aparat varmı varsa resmi ve fiyatını koyabilirmisniz?
valla ben geçen sene almıştım.bursa agb den http://www.agb.com.tr/ 2 farklı seçenek vardı.birisi manuel mandalı var çeviriyon diğer kasaya geçiyo.diğeriyse benim aldığım klavye tuşlarıyla değişiyo.mesela scroll lock a 2 defa arka arka ya basıyom sonra hemen escape e basıyom.değişiyo.scroll lock abi defa bastığımda sadece diğer kasanın ekran görüntüsünü 5 saniye veriyo sonra tekrar diğerine geçiyo çok kullanışlı bi aparat.ihtiyacı olana tavsiye ederim.markası yok bende kinin.link veremicem ama bi araştırayım.bu arada 25 usd ye almıştık
quote:
Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam
2 kasa 1 monitor olsa ve 1 de klavye olsa bunlar arasında değişim yapan bir aparat varmış tek tuşla diğer pc ye geçiliyormuş böyle bir aparat varmı varsa resmi ve fiyatını koyabilirmisniz?
bi mail at arkadaşım web sitelerinde al mail adreslerini.satış listelerinde yok.fakat stoklarında vardır belki. birde bu siteye bak.http://shop.arena.com.tr/
kullandığın aparata ne diyorlar adı ne markası ne agb de bulamadım
evet aynı anda iki klavye de çalışıyor bende fakat ikiside Q F i kullanmak istediğinde şeçeneklerden F klavyeyi seçmen gerekecek
işta bu araca ne diyoruz nette ne olarak aratayım onu yazın pls
Arkadaşım ben tam açıklayamamışım şöyle izah edeyim; biri usb dieri ps2 olmak üzere iki klavyeyi bilgisayara bağlarsan sorunsuz olarak çalışır en azından bende çalışmakta.. fakat sen ikinci klavyeyi "F" yapican için bunu kullanacağında windowsun klavye seçeneğinden "F klavyeyi seçmen gerekli" iyi günler
gokdeniz26 SELAM BU İKİ BİLGİSAYARA BİR MONİTÖRÜ NASIL YAPTIN BANA YOLLARSAN SEVİNİRİM. MSN ADRESİM yakup20@hotmail.com SELAMLAR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme