Merhaba arkadaslar sizlere bi sorum var insallah yanitlarsiniz nie insallah daha once farkli forumlarda bir cok sorunum icin yardım istedim ama maalesef daha hala yanit yok verenler bile dalga gecerek alayli isime yaramayacak cvplar veriyo neyse konu dagilti hemen toparliyim
Evimde iki bilgisayar var biri dizustu bir digeri ise Masaustu Apartmanda 2048 sinirsiz adsl baglantisi var bu baglanti Masaustune bagli Modem ile ilgili hic bir bilgim yok sadece bide wireless destekledigini biliyorum herneyse ben bu dizustuyle masaustunu internet baglantisini her ikisindede kullanmak uzere bi baglanti kurmak istiyorum
Aslinda nasil yapildigini biliyorum daha once cok baglanti kurdum Ve daha fazlasi uc katli bi sirketin Bilgisayarlarini bile bagladim herneyse benim merak ettigim iki konu var
1ncisi USB iki ucundada ayni socket olan bir kabloyla baglayabilirmiyim 2ncisi Masaustunde Apache fax modem var ve dizustunde de motorola var ben bunlari tek bir kabloyla modem üzerinden baska birseye gerek kalmadan baglayabilirmiyim
Bana yardimci olursaniz cok minettar olacagim simdiden tesekkurler
1.yol : Anladığım kadarıyla apartmanda ortak adsl var ve evlerde fiş gibi girişleri var 1 tane vardır sanırım. bir tane ufak swich alıp fişten gelen kabloyu ona takıcaksın , notebook ve masaüstünü bilgisayarınıda swiche takarsan ikisinede paylaştırabilirsin.
2.yol masaüstü bilgisayarına ikinci bir eternet kartı alıp notebook ve pcnin ordanda bağlıyabilirsin.