Şimdi Ara

Despacito'nun 4.8 milyar izlenmiş olması... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel şarkı ama 5 milyar izlenecek kadar değil. Forever gangnam style
  • En azından balıkesirin eşek videosu o kadar izlenmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar gangnam styla heryerde vardı bak noldu şimdi ?
    Mainstream budur 2 yıl sonra unutulur o yüzden metale devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 10 Şubat 2018; 22:7:51 >
  • Horozlu versiyonu daha guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 10 Şubat 2018; 23:28:18 >
  • Postmodern Junkbox versiyonu muazzam. Ayrıca kanalda birçok şarkının vintage konsepti var ve hemen her gün dinliyorum şu sıralar.

• Bu tırt şarkıdan haberim yoktu. Sayende meraktan baktım ve kapadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

İğrenç diyen müzikten anlamıyordur, iğrenç olan o kadar çok şarkı varken buna iğrenç demeniz çok garip

Bu nasıl mantık lan . E iyi o zaman başka iğrenç şarkılar var diye buna iğrenç demeyelim . Hırsızın birini yakaladık diğerini salalım o zaman hesabı. Buna iğrenç diyoruz çünkü 4.8 milyar izlenen bu . Başka iğrenç şarkılar 4.8 milyar izlenseydi onlara da derdik rahat ol . Bence müzikten anlamayan sizsiniz ve hayatınızda müzik dinlememişsiniz . Popüler kültürün tıngır tıngır hobba cubbala ritimli şarkılarına bayılıyosunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPanSteel

gangam style 2milyar barajını aştığı o günden sonra normal geliyor.

Ben hala rekor onda sanıyordum. Çoktan kırılmı vay be.

• Bence burdaki kötü yorum yapan kisilerden bircogu belki hepsi (tür olarak sevmeyenler ancak) sarkı populer diye aa populermi ben sevmiyorum adam sonuna kadar dinlemedim bile diyor peki dinlemeden nasil kotu olduguna karar verdiniz.

Popülarite önyargısı (terim uydurma) : tam olarak bu baska ornek "ben chrome kullanmiyorum herkes kullaniyor y tarayicisi bilinmiyor ama 73.8 kat daha hızlı (özel sebepler hariç). " Bunun olması mumkunmu google dunyanin verisine ve parasına sahip senin dandik y tarayicinin yapacagi arge cidden yarisabilirmi en fazla built in vpn yada **** olur icinde. Gibi .

sarkı kotumu 546 kez dinleyen adama gore guzel niye bi gaz veriyor. Hızlı bir ritmi var ve popvari (pop müzik türunü hiç anlamamisimdir anlamini ama öledir herhalde) sözleri o adam icin onemli degilki. Yıllardır karayip korsanlari tema muzigi sıkmadı çünkü hızlı ritim.

BU KADAR KASMAYIN kendi hayatinizi yasayin ve en onemlisi bu kadar insana guzel geliyosa bir sans verin.

Igrenc yazim stilim için özür dilerim mobilden ancak bu kadar.

• Fatih kullanıcısına yanıt
    See you again de geçti gangnam style yi.Gangnam style 3 milyar,see you again 3.3 milyar.
  • Sen sevmeyebilirsin başkası sever zevkler ve renkler tartışılmaz yani (sen sevmiyorsun diye müzikten anlamadığın yorumu yapılamaz ha başkası seviyor diye müzikten anlamıyor yorumuda yapılamaz) Ha bana sorarsan ben beğendim açıkçası

• söyleyemeyen iğrenç der tabi

despacito querio respirar tu quellio despacito
    deqa que de digga cosas a'oido
    para qute resparirar tes comigoooo

sallamasyon mallamasyon ama böyle sınıftakileri kandırıyom

• Gayet güzel şarkı tmm mı

• Bu şarkıya "iğrenç" diyen gitsin "Çikita muz" dinlesin.

• Andy Selva kullanıcısına yanıt
    Justin Bieber versiyonun coverını yapmışlar, çok kızgınım onlara ... 2 yıldır takip ederim bu arada kanalı.
  • Haziranda ilk dinlediğim zaman geldi aklıma.Art ardına 5-6 kere dinliyordum Justin remixini daha çok sevdim. Spotify da normal versiyonundan daha çok dinlenmiş.
    justin remixi 1m.
    normal versiyon 750k
    sırf US vatandaşı değil diye grammy vermediler diye dusuyorum.24k Magic güzeldi ama yani bi tarafda rekorlar kıran parça
    Dinlemeye devam

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Lifetime -- 12 Şubat 2018; 23:9:37 >
  • Ben bi kere bile izlemedim isterse 100milyar izlensin banane.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.