Şimdi Ara

Despicable Me 2 (2013) l Al Pacino - Steve Carell - Miranda Cosgrove (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinemaya gidecektim, bir de baktım ki sadece dublajlı var, gitmekten vazgeçtim
  • DVDRip çıkmış
  • uzun zamandır beklediğim animasyon
  • Ne kadar hızlı düştü nete..
  • Cuma aksami 720p izledik. Pek bir beklentim yoktu sahsen.Minyonlar izlettiriyor izlettirirse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Cuma aksami 720p izledik. Pek bir beklentim yoktu sahsen.Minyonlar izlettiriyor izlettirirse.

aynen... ama ilk tadı vermedi :) iphone5e apple storeda oyunu var indirip oynayın ücretsiz çok zevkli güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Ne kadar hızlı düştü nete..

Film vizyona girmeden once izlemistim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuzda çıktı vizyona. Türkiye'de ise Ekim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Temmuzda çıktı vizyona. Türkiye'de ise Ekim

Mesajin alintilanmasi gereken kisi ben degilim cunku bunu zaten biliyorum

• Yani temmuzdan önce mi izlediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Yani temmuzdan önce mi izlediniz?

Ne zaman izledigimi hatirlamiyorum tam olarak ama turkiye de vizyona girmeden once sinema cekimi olarak izlemistim

• Seed yok,upload edilmemiş turboya vs. WEB-DL sürümünü yada 1080p yıfy sürümünü bulan olursa turboda felan pm atsın.İyiliği karşılıksız kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

Seed yok,upload edilmemiş turboya vs. WEB-DL sürümünü yada 1080p yıfy sürümünü bulan olursa turboda felan pm atsın.İyiliği karşılıksız kalmaz.

zorrent lazımsa yollim

Despicable Me 2 2013 1080p EUR Blu-ray AVC DTS-HD MA 5 1-BLUEBIRD bitmek üzere birazdan başlıcam özelikle ISO orjinal istedim filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Seed yok,upload edilmemiş turboya vs. WEB-DL sürümünü yada 1080p yıfy sürümünü bulan olursa turboda felan pm atsın.İyiliği karşılıksız kalmaz.

zorrent lazımsa yollim

Despicable Me 2 2013 1080p EUR Blu-ray AVC DTS-HD MA 5 1-BLUEBIRD bitmek üzere birazdan başlıcam özelikle ISO orjinal istedim filmi

İyiymiş hocam ama maalesef torrent inmiyor bende ne zıkkımsa.Turboya felan yükleyenler oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

zorrent lazımsa yollim

İyiymiş hocam ama maalesef torrent inmiyor bende ne zıkkımsa.Turboya felan yükleyenler oluyor.

• Beğendim, minyonlar harika
  • Çok akıllıca yaratılmış animasyon karekterler minyonlar öyle dursalar bile gülümsetiyorlar.
  • İlk filmi izlemeden bunu izlesem hikayede anlamadığım yerler olurmu yoksa sırayla mı izlemek gerekir ona göre indirecem ilkini??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

İlk filmi izlemeden bunu izlesem hikayede anlamadığım yerler olurmu yoksa sırayla mı izlemek gerekir ona göre indirecem ilkini??

Hocam bence sen 1.filmide izle pişman olmassın.
  • Yine cok guzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.