Şimdi Ara

Despicable Me 2 (2013) l Al Pacino - Steve Carell - Miranda Cosgrove (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Deminden beri canlı bi torrent arıyordum 720p buldum sonunda.En iyisi baştan başlayayım sarı şeyler neyin nesiymiş bi öğrenelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Deminden beri canlı bi torrent arıyordum 720p buldum sonunda.En iyisi baştan başlayayım sarı şeyler neyin nesiymiş bi öğrenelim bakalım.

Zaten hocam film minyonlar için izleniyor

Burda gülmekten gözlerime yaş geldi. Kadın kapıyı açıp minyonlar aragazı verince ben böyle bir şey görmedim ya süper

@zUbE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...BeDo... -- 20 Ekim 2013; 20:37:31 >

• minyonlar deişime uğrayınxa ölümsüz olyorlar polis arabasını keblebi gibi yiyor boba yutuyorlar ama tutuldukları kafesten cıkamıyorlar?

Bunun dışında superdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

minyonlar deişime uğrayınxa ölümsüz olyorlar polis arabasını keblebi gibi yiyor boba yutuyorlar ama tutuldukları kafesten cıkamıyorlar?

Bunun dışında superdi

Hocam animasyon bu sonuçta. Hata aramak istersen bir bu değil yüz tane de hata bulabilirsin.
  • yine güzeldi, eğlendim valla
  • steve carell döktürüyor seslendirmede yine
  • İlki kadar komik ve eğlenceliydi. Sarı minyonlar yeter.

8/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Despicable Me 2 (2013) l Al Pacino - Steve Carell - Miranda Cosgrove

Özellikle bu sahnede bastım kahkayı. Şahin kullanan apaçiler gibi, vınn vınnn
  • Film çok güzeldi, izlemeyen varsa izlesin.
  • quote:

minyonlar deişime uğrayınxa ölümsüz olyorlar polis arabasını keblebi gibi yiyor boba yutuyorlar ama tutuldukları kafesten cıkamıyorlar?

Bunun dışında superdi

Sana bir sır veriyim mi? Aslında o minyonlar gerçekte yok, bilgisayar ile yapılmış şeyler onlar.

• Dün gece izledim filmi. Uzun zamandır animasyon izlemiyordum iyi oldu. Ailecek izlenecek gayet güzel, kaliteli bir film. İtina ile tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Bunun dışında superdi

Sana bir sır veriyim mi? Aslında o minyonlar gerçekte yok, bilgisayar ile yapılmış şeyler onlar.

o dediğin tom ve jerry de olur. simdiki animasyonlar mantik hatasi nerdeyse hic yapmıyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Bunun dışında superdi

o dediğin tom ve jerry de olur. simdiki animasyonlar mantik hatasi nerdeyse hic yapmıyorlar

Filmde o sarhoş kızı taşırken neredeyse bi üstünden dozerle geçmedikleri kaldı oradada çok fazla gerçek dışı olay vardı.

• Al Pacino yok sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Al Pacino yok sanırım?

Nereden anladın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film kadar güzel mi izlemeye değer mi beyler ?
  • Filmin konusu yeteri kadar ilgi görmemiş.Şu minionları gördüğümde elimde olmadan gülüyorum çok iyiler
  • Çılgın Hırsız serisi, Shrek ve Toy Story serilerini de geride bırakarak dünya çapında 5 milyar dolardan fazla hasılat elde eden ilk animasyon film serisi oldu.

Despicable Me 2 (2013) l Al Pacino - Steve Carell - Miranda Cosgrove
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.