Şimdi Ara

Desteklenen ram hk;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte GA-G33M-DSR2 anakartım var masaüstünde. Üzerinde şuan hali hazırda 2x2gb ddr2 800mhz ram takılı. Slot olarak 4 slotum var.
    Fakat elimde daha önceki kasamdan çıkardığım 2x1gb ddr2 667 mhz ram bulunmakta. Bu ramleri de yeni pcye takviye olarak takmak istiyorum fakat ramlerin tümünün 667 mhz de çalışacağını biliyorum. Bu benim için gözle görülür bir fark oluşturur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benparker -- 18 Ocak 2017; 0:31:43 >

• 800mhz 'den 667'ye düşmesinin etkisini farketmezsiniz. 4gb'dan 6gb'a çıkarmanın etkisini de eğer 4gb'dan fazla ram kullanıyorsanız görürsünüz. Bir de işletim sistenin 64 bit olması lazım eğer 4gb üzeri ram kullanacaksanız.
  • win7 ultimate 64bit kullanıyorum. geforce 9400 gt 1gb ekran kartım var. laptopum besleme arızası çıkardığı için masaüstüne döndüm bir süre. quad core 2 6700 işlemci mevcut. overclock yapabilir miyim diye düşündüm kendimce. siz önerir misiniz? Bu arada ramleri taktım. kardeşim oyun oynuyor biraz daha rahat çalışsın diye düşündüm
  • benparker kullanıcısına yanıt
    az önce bilgisayar kitlendi ve taktığım ramlerden birini söktüm şuan normal 5gb ile devam ediyorum.
  • benparker kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla dual taktığınız için mhz değerinin aynı olması daha stabil olmasını sağlıyor.
  • Aynen öyle oluyor fakat sanırım o ramde sorun var. O yüzden çıkardım ve şuan sorunsuz devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.