Şimdi Ara

Destiny 2 (2017) [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
21
Favori
42.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu salak battle.net neden destinyi yavaş indiriyor?? overwatch inerken böyle bir sorun olmuyor.
  • beyler bedavayken almıştım oyunu deneyeyim dedim 110 küsür gb diyor acaba 30 gb sıkıştırılmış şekilde falan mı indircek anlamadım bi türlü
  • Selamlar yeni başlayacak olan varsa beni ekleyebilir , beraber oynayabiliriz.gece 12 den sonra rahat girebiliyorum. kokesta#2640
  • Arkadaşlar bu oyunda sizler klanla beraber mi oynuyorsunuz? Pve kısımlar da gayet güzel ama bazı item görevlerinde fireteam lağzım olduğunu görüyorum, hem de raid tarzı görevler için mutlaka klan olması gerekiyor. Ekleşirsek bu tarz görevleri beraber yapabiliriz.
    Halilibrahim#2190
  • oyunu zamanın da free dağıtılırken eklemiştim hesaba. dün indirip denemek istedim ama 90gb indiriyor biraz tırstım açıkçası. solo oynanır mı? dlc almak şart mı? şartsa kaça mal olur? division dan ne gibi farkları var? 2 oyunu da oynayan arkadaşlar varsa farkları anlatabilir mi?
  • Beyler oyun steame geçiyormuş . Battlnet de böyle bir uyarı var : Playable on Battle.net only until September 17, 2019 at which time you will have to migrate to the new platform in order to continue game play.

Battlnet den nasıl steame geçicez bilgisi olan varmı
  • Pc oyuncusuyum
    Oyuna yeni başladım,standart sürüm mevcut.
    25 levelim.
    Oyun hakkında bilgim yok.Hikaye bitirme odaklı oynuyorum suanlık.
    Grubunuz varsa veya bana yardımcı olucak birisi varsa nickim
    furkansanli#2378

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radminn

Beyler oyun steame geçiyormuş . Battlnet de böyle bir uyarı var : Playable on Battle.net only until September 17, 2019 at which time you will have to migrate to the new platform in order to continue game play.

Battlnet den nasıl steame geçicez bilgisi olan varmı
    Henüz bir şey denmedi taşımaya yakın hesap linkleme falan çıkar. Steame gelince şu bedava 2 dlcyi de oynamak için tekrar indireyim
  • BU oyun neymiş ya 90 gb olmasından dolayı indirip denememiştim pişman oldum .
  • Oyuna yeni basladim sayilir, aktif bir klan ariyorum.
  • Maul* kullanıcısına yanıt
    hocam dlc aldiniz mi peki bende bedavayken hesaba eklemiştim şimdi eylüldede çıkıyormuş anlamadim napsam acaba
  • Steam de ön yüklemeye açılmış.Ana oyun ücretsiz olacak ve boyutu 79.1 gb.1 Ekim'de çıkacak.
    https://store.steampowered.com/app/1085660/Destiny_2/

• Shadowkeep e kadar ki eklentiler bedava değil mi? Ücretsiz verilen ana oyunu battle.net ten Steam a aktardım bedava bişey alır mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Shadowkeep e kadar ki eklentiler bedava değil mi? Ücretsiz verilen ana oyunu battle.net ten Steam a aktardım bedava bişey alır mıyım ?
    İlk 2 dlc bedava diye biliyorum Forsaken bedava olmaz muhtemelen. Konuyu yukarıda görünce keşke ön yükleme açılsa dedim açılmış
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Peki shadowkeep i alan forsaken DLC sine sahip olacak mı?
    Ayrıca bu saatten sonra almaya değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 25 Eylül 2019; 14:14:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Peki shadowkeep i alan forsaken DLC sine sahip olacak mı?
    Ayrıca bu saatten sonra almaya değer mi ?
    Forsaken ayrıca satılabilir. Oyunun mağaza sayfası pek faydalı değil hem versiyon farkları bilgisi yetersiz hem de ücretsiz olan sürüm daha bugün ortaya çıktı. Ön sipariş indirimi de göremedim o yüzden bence 1 Ekim'i bekleyin satın almak için. Bu sırada ücretsiz sürüm üzerinden indirme yapabilirsiniz. Almaya değer mi sorusu Forsaken içinse şöyle diyeyim bende Forsaken yok oynayanların beğendiğini düşünüyorum çünkü baya yeniliği var ama Shadowkeep sonrası Forsaken ne kadar gerekli tartışılır. Shadowkeep için Forsaken alma gereksinimi de olmadığından fiyatı düşük tutulabilir.
  • Shadowkeep'in fiyatı 35 dolar, bizim için 160 lira. Forsaken 25 dolar olacakmış (içinde annual pass contenti de olacak) aynı mantıkla 115 liraya falan geliyor.

Ayrıca Forsaken haritalarına erişebilecek f2p oyuncular, strikerları yapabilecer. Ama raidler, görev serisi ve exotic silah görevlerine erişim olmayacak Forsaken alınmadığı sürece.

Forsaken gereksinim değil artık özellikle bundan sonrası için. Yani kişi sadece 1 paketi alırım diyorsa Shadowkeep ve yeni season passlarını alması yeterli. Season passlar sonra da alınabilir çıkınca, ilki Season of Undying bedava olacak zaten. Ondan sonraki ilk season 3-4 ay kadar sonra geleceği söylenmişti. Ama inkanınız varsa Forsaken'ı da almanızı öneririm, hikayesi güzel ve exotic silahlar da fena değil.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki çatismalar nasıl multiplayer eğlenceli mi ? Call of duty oynarım multiplayer olarak önerir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.