Şimdi Ara

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
41
Favori
118.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce bitirdim betayı. Atmosfer ve grafik olarak çok güzel bir oyun olmuş ama 60 fps olsa çok daha güzel olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar destiny 1 hiç oynamadım. Destiny 2 yi oynamayı düşünüyorum.

Anlamadığım bazı arkadaşlar 800 tl vermen gerekli demiş oyun için. Oyun şu an genişleme paketiyle 369 tl görünüyor.(Kardeşlikle 185 e gelecek bana)

Yani bu paket gelecek tüm içerikleri barındırmayacak mı?

Edit: Sanırım sadece 2 tane ek pakete sahip olunacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 22 Temmuz 2017; 16:5:10 >
  • akabeyss kullanıcısına yanıt
    Oyun 3 yıl oynama süresi var 365 TL bu yıl için geri kalan yıllar için 200 den hesaplicaksin. yani atıyorum Destiny 2 a,b dlc si 2018 in 9 ayına kadar seni götürdü ve C dlc si çıktı C dlcsi çıktığı an a,b dlc sinde oynadığın okadar item ve silahlar çöp oluyor. Yukarıdaki arkadaşlar 800 derken şaka yapmıyorlar yada trolluk.

• oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Anladım. Gerçekten çook para. Ama Betayı oynadım. oyun gerçekten çok iyi hissettiriyo. 800 lira getçekten çook. 400 lira kardeşlikle alınınca belki parasının hakkını verebilir ki yine çok bence. Ama yine de 3 arkadaş raid girebileceğin kaç tane bu kalitede oyun var ki?

Peki destiny 1 de bu gelen dlc ler sizce parasının hakkını veriyor muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 22 Temmuz 2017; 16:25:21 >
  • 800 tl ne demek ya hiçbir oyuna o para değmez

800 tl bir ps4 parası

Oyunu sevdiyseniz çözüm çok beklersin indirimi indirimde alırsın ben 2000 üstü saat oynadım Destiny 1 i ve bana sorarsan deger. Tamamen senin oynamana kalmış ekipce oynarsan sağlam ekibin varsa 1000 lirada deger

• oyunu 3 yıl boyunca oynayacağım diyorsan 800 olmasa da en az 600 gider toplamda. ha ben ilk oyunu 2. yılın başında indirimde almıştım toplam 170 tl'ye maloldu bana rise of iron ile beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 22 Temmuz 2017; 17:11:52 >
  • Oyunun betasını bugün üç sınıfla da oynadım. Oynanış çok iyi ve rahat. Ancak arkadaşlarınızla beraber oynamazsanız kısa sürede sıkacaktır. Oyunun toplam maliyetinin de 600TL'nin üzerine çıkacağını da hesaba katmak lazım tabi. Ben sanırım pas geçeceğim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 22 Temmuz 2017; 18:00:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servetlar mı patladı? Beta yı oynuyordum oyun gitti.

Contacting destiny servers diyor

• arc staff klas olmuş.

Raid 3 kisi olmaz strike diyorsun herhalde

• Destiny 1 'i sadece denemiştim çok geç kaldığım için 2'yi bekleme kararı almıştım. Betayı denedim ve beğendim. Şimdiye kadar titan ve hunter ile oynadım. Kesinlikle ekibinizde bir titan yoksa bu oyunda ilerleyemezsiniz.

Bir de sorum olacak. Karakterler arası damage farkı var öı yoksa bana mı öyle geldi. Yani mesela aynı silahla bir hunter titana göre daha fazla mı damage verir yoksa bu damage işi sadece iteme mi bağlı?

Bir de oynarken bir şey daha dikkatimi çekti. Ben hınterla daha az ölüyorum. Ama bunun sebebi bütün canavarların sanki titanlara öncelik vermesi. Hunterşa boss keserken boss bana çok nadir dönüyor ama titan da sanki sürekli bana çalışıyor. Bu oyunda olan bi şey mi bana mı öyle geldi?

• Whisperxx kullanıcısına yanıt
    karakter arası damage farkı olmaz o silah ile alakalı. sadece örneğin warlock kendine buff basabiliyor belli bir süre özel yeteneğiyle. bossun başkasına dönmesi de şansa bir durum olabilir ya da o eleman daha aktif oynuyordur bossa kendini çok gösteriyordur. ayrıca titan bubble açtıysa o da dikkatini çekebilir bossun.
  • Whisperxx kullanıcısına yanıt
    Karakterler arasında damage farki yok. Defans farkı var. Titan en defansif karakter ancak hızı yavaş olduğu için mermilerden kaçma konusunda sıkıntı olabilir. Hunter ise en hızlı karakter. Dodge olayı hunterda çok yüksek olduğu için daha az damage alıyor gibi gözüküyor. Tabii tüm bu söylediklerim sizin karakterinizi hangi tarza göre sekillendirdiginize bağlı. Biraz daha hızlı titan yapmak için defanstan yada regeneration dan fedakarlik yapabilirsiniz. Aynısı hunter içinde geçerli tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Oyunu o kadar çok sevdim ki. Gerek strike modu gerek control multiplayer modu inanılmaz sevdim. Pve ve pvp yi eşit ağırlıkta sevdiğim için tam benim kalemim oyun. 2 oyun bi arada gibi benim gözümde şu şekilde. Arkadaşlarla çok zevkli.

Daha önce hiç halo oynamadım ama bu betada bunge nin neden bunge olduğunu anladım. haritanın hiç bi yerinde sıkışma olmuyo, alternatif yol çok, takım oyunu çok güzel yapılabiliyor ve gerekli çünkü rakip her yerden gelebiliyor. Ayrıca skillerin belli uzunlukta cooldown ı olması, haritanın her yerinde bomba vs şöleni yaşanmasını çok güzel engellemiş.Özellikle call of duty nin domination modu ve battlfieldın rush modu, el bombası , gl ve bazuka ile oynanmaz olur. Hem cod hem bf uzun yıllar oynadım. Bu sıkıntı bu oyunda yok.

Pve si de genelde geniş alanlarda geçiyor. koridor tarzı sıkışmalar yok. sandbox oyunlardaki gibi saldıracağın yönü seçebilirken serbestsin. Betadaki boss da gayet keyifliydi.

Ama bu oyun herhangi bi singleplayer oyun gibi 2 sene bekleyip alarak keyif alabileceğim bir oyun değil. Benim için en azından öyle. 800 tl dediğim gibi yine çok ama kardeşikle 400 tl ye oynanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 24 Temmuz 2017; 16:4:3 >

• 800 TL nereden çıktı anlamadım. Oyun şu anda 2 dlc ile birlikte 369 TL. Rahat 1,5 sene oyuncuyu doyuracak içeriğe sahip olur diye tahmin ediyorum. Sonrasında dlc çıksa bile 70-90 tl aralığında olacaktır. Kardeşlik mevzusuna girmedim bile.
  • Merhaba meslek lisesi ingikizcesiyle pve ve pvp oynayabilirmiyim açıkcasi oyunun hikayesi ve evreni umurumda degil gorevleri ingilizcem olmadan yapabilirmiyim veyahut diger seyleri ayrıca oyun çıktığında fiyatta kalıcı bir düşüş olurmu olmassa almayı düşünüyorum

• 800 TL nereden çıktı onu anlamadım. Oyunun 2 DLC ile fiyatı belli. Şuan ki destiny de de durum bu şekildeydi. 1,5 - 2 sene sonra bir genişletme daha çıkarırlar. Tabiki bunun haricinde kozmetik satışı yine olacaktır. Bunu oynanışa etkisi olmadığı için saymıyorum.
  • Repaer kullanıcısına yanıt
    Görevler konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız. Fakat raid aktivitelerinde yabancılarla oynayacaksanız ingilizce konuşacağınızdan ingilizce bilmeniz gerekiyor. Zaten raidleri konuşma olmadan oynayamazsınız. İngilizceniz yoksada Türklerle oynarsınız.
  • selamlar arkadaşlar

1. oyunu deneyen biri olarak yazayim.

1 oyundan arkadaş tayfaniz varsa 2. oyunuda berbat olsada gayet oynarsiniz :) Oyun beta baktigimda asiri büyük değişiklik yok. Extra bi sinif gelmesini isterdim ama sanirim öyle birsey olmayacak. Oyun pvp olarak teamshot işine dönmüş. tabi bungie daha bunu 40 kere degistirir kurcalar merak etmeyin. pvp de hala lag durumlari olacaksa ayip eder bu sefer bungie ilk oyunda ciddi sikinti vardi.

pve kismi bende bir tik önde olduğundan patrol last sector advanture bunlar baya ugrastirir. daha silahlara zirhlara gelen modlari gormedik. onlarin da oyunu degsitirecegine inanıyorum.

800 tl muhabbeti baya abarti geldi bana. oyunu ps4 de year1 haric 150 tl almistim. xbox da year1 oynadim uzun sure. ara verip ps4 döndüm. 1 ay falan önce 70 tl hesabimi sattim hani deligi zararda degilim ki oyuna baya zaman gömdüm helal olsun. seviyorum tarzını destiny nin. zaten sevmeyen arkadaşlar zorla super harika övsekte bence kendimizi yormaktan başka birşey olmaz. o yüzden oyun çıksın akalim :) oynamak isteyen buyursun istemeyende kendi zevki saygi duyalim ;)

iyi forumlar herkese

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.