Şimdi Ara

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
41
Favori
118.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GFBzone kullanıcısına yanıt
    Şansıma oda indirime girmemiş

• Ek paket olacak şeyi BluRay'e basıp yeni oyun yaptık diyecek şimdi bunlar, komedi. Birincisini altı ay mı ne oynadım, bugün yenisini açınca dejavu geçirdim ağır. Üzerine yazacak bir şey de yok, göz boyama aksiyona oynayıp yanından geçen bir iki büyük gemi sahneleri, o da statik çevrede olup bitiyor, patlama vs koymuşlar; gerisi aynı stil, kopyala/yapıştırdan ilerisi değil. Bungie'ye yakışmamış bu kalitesizlik.

Bir kaç SS,

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 19 Temmuz 2017; 17:23:54 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 19 Temmuz 2017; 18:12:40 >
  • Hiç sevmem Destiny yi sırf meraktan indiriyorum şöyle bir bakıp sileceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda destiny 2 beta çıktı 10 saatlik oynanış sonunda gözüme çarpanları ufak bi inceleme tadında aktarayım

destiny fanı olarak şahsi görüşlerimdir

Beta ana giriş hikayesi 1 strike 2 pvp modu olarak doyurucu

Giriş hikayesinden çok destiny 1in son hikayesi gibi senaryoydu inşallah bungiden klişe olmayan süprizler bekliyorum

Oyun grafikleri tamamen değişmiş eski donuk mekanlar yok patlamalar rüzgar yağmur vs savaş ortamı aksiyonu dibine kadar hissettiriyor

3 karakter aynı kalmış ama subclasslar çok güzel upgrade edilmiş çok beğendim

Betada her karakterin 2 subclassla oynama imkanı var ufaktan karakter özelliklerine değineyim

Varlock ; Raidlerde warlok acemi oyuncular karakteriydi şu anda bu değişmiş görünüyor raidlerin olmassa olmazı gibi duruyor yeni süperi (Dawnblade) ile kılıçla alevler atıyoruz bombalar sunsinger ile aynı ekstra olarak kendisine ve etrafındakilere enerji veya silahların gücünü arttıran özellik gelmiş buda raidlerde olmassa olmaz gibi duruyor

voidwalker subclassı aynı gibi görünüyor ufak degişikler var ama efektler tamamen farklı daha ihtişamlı

Havada asılı kalma özelliği zıplama eklentisine eklenmiş özel exotik silahı hiç hoşuma gitmedi 3 karakter içinde en kötüsü bence

Titan; Titanımıza yeni olarak sentinel subclassı eklenmiş

Kullandığımızda kaptan ameriga dönüşebiliyor :) durum tesbitine göre istemiyosak war of dawn (babıl. , balon vs :)) açabiliyoruz aynı sublass içinde mükemmel olmuş titana gelen 3.özellik bariyer olmuş çatışma anında 2 ebatta önümüze bariyer açıp bir müddet gelen mermilere siper ediniyoruz buda çok can alıcı özellik olmuş özellikle pvp modunda

Diğer sublass bildiğimiz strike ama tek yere vuruş yaparak bitmiyor süper bitene kadar koşup aynı haraketi tekrar ediyor veya omuz atıyoruz oynaması en zevkli süper bence

Yumruk şarj olunca sholdurşarj alabiliyoruz ama eskisi gibi tek vuruşta almıyor çok iyi olmuş

exotik oto rifle silahı minigun gibi çok güçlü hem pvpde hem pvede çok can yakıcak

Bence açık ara en güçlü karakter titan olmuş

Hunter ; Gene çok zayıf ama çok hızlı karakter olarak prof oyuncuların kendine güvenenlerin tercihi gibi görünüyor

Arc blade arcstriser olarak değişip karakterimiz ninjaya dönüşmüş süper çekerken bruce lee ye dönüşüyor :) harika olmuş

3.eklenti olarak eski adıyla step (yuvarlanma) gelmiş etkisiz ama kaçmak için birebir olmuş 2 değişik versiyonundan birini ayarlanabiliyor eskisi gibi zırt pırt kullanılmaması bence daha iyi olmuş ama özellikle pvpde kaçmak için mükemmel özellik

Diğer subclass bildiğiniz gunslinger elimizde silah kovboya dönüşüyoruz yumruk yerinde gene bıçak atabiliyoruz pek bi değişim yok sadece süper açınca 6 defa ateş edebiliyoruz özel exotik silahı hand cannon pvede çok iyi ama pvpde orta derece etkili

Bu 3 karakterin betadaki görünüşleri açılmayan süper özellikleri ve exotik eşyalar geldikce karakter çok daha iyi hale geleceğini biliyoruz

İntellect disiplin strange olayı artık yok onun yerine resilience(armor), mobility (agilty,haraket kabiliyeti, zıplama mesafesi vs) recovery (iyileşme süresi) gelmiş

Düşürdüğümüz zırhlarla bunların dereceleri ayarlanabiliyor

Silahlar tamamen degişmiş vuruş hissi ve sesleri mükemmel hale getirilmiş sınıflarda değişiliğe gidilmiş artık primeri, special ve heavy weapon yerine yerine kinetic, enerji ve power wepon sınıfları var

Pompalı sniper ve fusion power sınıfına eski adıyla heavy sınıfına eklenmiş artı olarak granede launcher ( bomba atar ve bfdeki mp40 gibi submachine gun (hafif otomatik silahlar eklenmiş)

Muhtemelen her silaha renk, damage mod ve başka eklentilerde gelecek yeri var ama beta olduğu için kapalı

Oyundaki npcler mükemmele yakın modellenmiş eskisi gibi robot haraketli düşmanlar yok çok daha esnek ve akıllı yancılar bizi bekliyor caballar evrim geçirmiş saha yakışıklı ve karizmatik :)

Ayriyeten köpeğe benzer zombi tarzı yeni npcler eklenmiş

Benim için en önemli yere geldik pvp;

Betada quickplay (control) ve yeni mod competitive gelmiş competitive bfdeki rush gibi bomba kurma savunma üzerine oynanılıyor baya eğlenceli güzel olmuş

Pvp oyuncu sayısı 4e düşmüş beta haritası küçük takımla haraket etmeye zorluyor tek girip ramboluk yapmaya kalkan telef olur oyundan soğur takım oyunu şart demiş bungie

Eskisi gibi çift yumruk yapışkan bomba sholdur şarjla vs tekte alan acemi oyuncu olayları bitmiş yetenekli oyunculara yol verilmiş en mükemmel olay bu bence

Oyun içinde heavy kutusu gibi duvarlarda power mermileri açılıyor sadece 1 kişi bundan faydalanabiliyor pompalı fusion roket sniper mermilerini burdan alıyoruz buda bence olumlu degişiklerden

Pvpnin eksi yanları bence harita darlığı ve 4 kişi olayı bakalım full oyunda private ve diğer modlar nasıl olcak ve gene efsane yenilenen osiris pvp olayının nirvanası olacak tabi ki

Eksi bir başka tarafı bu oyuna 60 fps yakışırdı ve 4k pro eklenti tabiki

Beta olmasına rağmen uzun doyurucu ve destiny 2 tadını almamızı sağlıyor beta çok iyi ve son olarak

Destiny 2 bence birkaç eksiğine rağmen mükemmel, gelecek raid osiris ve eklentilerle uykusuz geceler bizi bekliyor

• maximum54 kullanıcısına yanıt
    Özellikler aciklama icin harika yazi, gelgelelim betayi oynamamış olsam yada oynamayan bu yazdigina göre destiny 1 den cok daha farkli mükemmel bir oyun geliyor der. Malesef oyle deiil abarttigin kadar büyük yenilikler yok. birakda bir kac yeni ozellik ve biraz isiklandirma yenilikleri olsun sonucda destiny 2, beta bu haliyle destiny 1 dlc havasinda öteye gidemedi.
    Betayi oynamamış olan Abarttilmamis gerçekçi bir yorum istiyorsa ustteki konsol üssünün video seyretsin gerçekçi yorum orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 19 Temmuz 2017; 21:26:59 >
  • İlk oyunu oynamamış arkadaşları uyarayım, eğerki çok zengin biri değilseniz, paranızı hunharca çöpe atacak kadar çıldırmadıysanız bu oyuna sakın bulaşmayın.

Not: almak isteyen şimdiden 800 tl atsın bi kenara

• Dediğim gibi hocam tamamen şahsi fikrim beni tatmin etti seni etmeyebilir bu gayet doğal

sonuçta devam oyunu apayrı bi oyun beklemiyordum zaten

• 2 oyunu da açıp bakıyorum gerçekten neredeyse hiç bir fark yok :D PC ye de çıkarıyoruz diye sıfırlayıp ilk oyunu çöpe atmışlar belli ki. Bari grafikleri biraz geliştirseydiniz. Işıklandırma haricinde oyun neredeyse aynı grafiklere sahip o farkı da strike ve pvp de anlamıyorsunuz bile sadece senaryo oynarken belli oluyor. Madem hiçbir şey yapmadınız pro için 4k veya 60 fps desteği sunsaydınız. Aslında destiny nin sadede pvp kısmını oynayanlar bu oyunu almasa bile olur rahatlıkla eski oyunda devam edebilirler. Arkadaş bari yeni bir class daha ekleseydiniz.
  • beklentiye göre değişir, daha fazla şey eklenebilirdi ama ben de o kadar bir değişiklik beklemiyordum. ne kadar fazla değişiklik o kadar iyi oyun demek değildir. ki aslında oyunu aktif oynayan bir insan birçok yeni mekaniğin geldiğini görecektir bazıları betada pasif durumda. bilmeyen adam hatırladığı kadarıyla ilk oyunu düşünüp bu ne böyle aynı şey demesi normal çünkü oyunun genel çehresi neredeyse aynı. bu oyunun seveni çok ama hater'ı da bir o kadar fazla ki oyun nasıl çıkarsa çıksın hunharca eleştirecek o kadar insan var ki. daha "destiny 2" haberi sızdığı an yerin dibine sokmuş bir sürü insan vardı bu forum dahil. bunların çoğu da ilk oyunu ya hiç oynamamış ya da oynayıp birşey anlamamış "bize alıştığımız tarzda fps verin" kafasında insanlar. destiny mükemmel bir oyun değildi ama türden zevk alacak insanlara yüzlerce binlerce saat oyun süresi veren bir oyundu, mmo mantığını iyi oturtamadılar başta belki ama iyi olduğu kısımlarda da gerçekten çok iyiydi mesela oynanış, silah tepkileri. mmo oyunlarının klasiğidir grind yapmak mouse tıklaya tıklaya aynı şeyleri yaparsın ama destiny'de düz adam vurmak bile çok zevkliydi. raidlere hiç girmiyorum. ben başka bir oyundan bu tecrübeyi yaşayabileceğimi sanmıyorum. her oyunun yeri farklıdır ama bazılarının daha farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 19 Temmuz 2017; 21:54:41 >

• Ben ce destiny guzel bir oyundu eksiklerine ragmen beta da beni fazlasiyla tatmin etti seversin sevmezsin zevk meselesi ama benim icin 2 ci oyun cok eglenceli ve uzun bir yil gecirticek parasini son kurusuna kadar hakeden bir oyun degisiklik yok degil aslinda cokta degisiklige gerek yok eksikleri giderilsin yanlis yapilan seyler duzeltinsin ki bunlardan biri hikaye anlatiminin zayifligiydi onu ara videolarla destekleyip guclendirmisler tabi bu beta da gorundugu kadar tam oyunda boylemi devam eder bisey diyemem ama ben gene de bu oyunla cok uzun saatler geciricem.

• Senaryo bölümü kısa soluksuz bitirdim, destiny 1'deki en sevdiğim mod crucible da açıldı, beta bitene kadar oynarım bunu, klasik destiny işte ama güzel.
  • TOPUMUZU ÇALDILAR! DESTINY 2 BETA ( Konsol Üssü )

DESTINY 2 - Oyunun Betasına Daldık ( Merlin'in Kazanı )

Tüm zamanların EN İDDİALI oyunlarından Destiny 2 nasıl olmuş? ( ShiftDeleteNet )

• quote:

Orijinalden alıntı: Tansusus

Party chat

Az, öz ve nezih bir kitle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 20 Temmuz 2017; 10:26:2 >
  • Ps4 pro incelemesinde bi arkadas buyik ihtimal sen paylasmistin ozaman kesfettim herzaman ki gibi hakketigi yerde degiller patreondan destek olmayi dusunuyorum

Destiny e Gelince 1 e 2000 e yakin saat gomduk.guzel oyun tabiki oynanir ama cilalanmis dlc haline bi okadar daha zaman ve para harcamayi dusunmuyorum ne zaman collection olur alirim.

En cok yeni baslicak olanlar ve pc iler bu isten karli cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 20 Temmuz 2017; 15:29:47 >
  • Herkese açık beta bugün kaç gibi başlar bi de önceden indiren arkadaşlar dosya boyutu kaç gb?

• Destiny 2 Open Beta start time for all players on consoles - July 21st, 10am PST / 6pm UK time, open access

6pm UK time diyorsa bu akşam 8'de açılır...
  • Beta 2 gün sürecekmiş. Çok kısa değil mi yahu? Değer mi indirmeye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 21 Temmuz 2017; 15:35:30 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    2 gün değil 2 saat bile yeter kısa zaten beta

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.