Şimdi Ara

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
41
Favori
118.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dlc dahil paket ile deluxe arasında emote, kılıç ve amblem farkı var.
  • Evet cok fark yok aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ile ilgili güzel bir türkçe vidyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 3 Temmuz 2017; 12:46:33 >
  • Oyun çıkışı 4 eylüle alındı diye biliyorum konu sahibinin bilgisine

• maximum54 kullanıcısına yanıt
    6 eylül hocam. kapali beta da sali saat akşam 8 de başlıyor.

• Pre orderlar için erken indirme süreci başladı. Kapali beta ps4 için 18 temmuz saat 20.00 da başlıyor. Xbox için ise bir gün sonra. Şimdiden herkese iyi eğlenceler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr psn de cüzdan da para olmadan pre-order yapıp iptal etme devam ediyor dimi ? Daha önce betalara böyle giriyordum

• ShalafiTr kullanıcısına yanıt
    Oyun Türkçe çıksın diye bı anket hazirlansa olmazmi ? En azından bu altyazı.

• oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Artık çok geç Ömer :D
  • Tr psn'de ödeme yapmadan pre-order yapabiliyorduk değiştirmişler. Nerden kod bulabiliriz ? veya eskisi gibi ödeme yapmadan pre-order yapabildiğimiz ülke psn'leri var mı ?
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    hong kong psnden demo kısmında pre order olmadan indirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxin12

hong kong psnden demo kısmında pre order olmadan indirebilirsiniz

kinguin sitesinden 3TL'ye kod aldıydım kötü oldu öğrendiğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 17 Temmuz 2017; 15:26:5 >
  • Destiny 1 i oynamadım, destiny 2 nin betası sararsa pre order yaparım büyük ihtimal.

yaş 25 mic vs var birlikte oynayarak oyun hakkında tecrübeleriyle bilgi verecek arkadaş varsa psn den ekleyebilirim.

pre order yapmayıp 1 gün erken oynamak isteyenler amazondan pre order yapıp 1-2 günde beta key gelince orderi iptal edebilirler. böylece 1 gün erken oynarsınız.

ps4 pro boyutu 12.600gb bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 18 Temmuz 2017; 3:6:12 >
  • Japon psn'de varmış bende japon hesap vardı oradan bastım şimdi pre-order yapmadan iniyor yalnız emin olamadım umarım yarın oyuna sokar. Hani pre-order olmadığı için 21'ine kadar kilitli mi olur acaba bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Japon psn'de varmış bende japon hesap vardı oradan bastım şimdi pre-order yapmadan iniyor yalnız emin olamadım umarım yarın oyuna sokar. Hani pre-order olmadığı için 21'ine kadar kilitli mi olur acaba bilemiyorum

pre order yapıp keyi olanlar yarın giriyor, diğer türlü 21inde açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Japon psn'de varmış bende japon hesap vardı oradan bastım şimdi pre-order yapmadan iniyor yalnız emin olamadım umarım yarın oyuna sokar. Hani pre-order olmadığı için 21'ine kadar kilitli mi olur acaba bilemiyorum

pre order yapıp keyi olanlar yarın giriyor, diğer türlü 21inde açılıyor.

Key sadece oyunu download etmeni sağlıyor. Digital olarak pre-order yaparsan key olmadan download aktif oluyor. Yani download'u yapınca başka bir kilit veya engel kalmıyor. Az önce japon psn'den oyunu indirmiş birine sordum herhangi bir kilit yokmuş oyunun açıldığını fakat server kapalı olmasından dolayı bağlanamadığını söyledi. Büyük ihtimal bedava olarak gözüken ve pre order istemeyen Japon /Hong Kong betalarıda yarın oynanabilcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 18 Temmuz 2017; 4:32:20 >

• ekostros kullanıcısına yanıt
    hong kong psnde betanın 19-24 ü diyor.
  • toxin12 T kullanıcısına yanıt
    Şimdi azonce Bende indirdim bakalım akşam girebilicezmi

• Bu akşam saat 8 de deneme fırsatı bulacağım. Tabii çoğu dlc nin ilk zamanları olduğu gibi girebilme fırsatı olursa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Destiny 1 i oynamadım, destiny 2 nin betası sararsa pre order yaparım büyük ihtimal.

yaş 25 mic vs var birlikte oynayarak oyun hakkında tecrübeleriyle bilgi verecek arkadaş varsa psn den ekleyebilirim.

pre order yapmayıp 1 gün erken oynamak isteyenler amazondan pre order yapıp 1-2 günde beta key gelince orderi iptal edebilirler. böylece 1 gün erken oynarsınız.

ps4 pro boyutu 12.600gb bu arada

Bölge ve platformu secerken ps4 amerika bölgesini secdim usa hesapda oynadıgım için dogru mu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.