Şimdi Ara

Destiny Alacam fakat sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Destiny alacam fakat aklıma takılan sorular var onları yanıtlarsanız sevinirim.

1. Normal Destiny ile The Taken King arasındaki fark nedir?
    2. Oyunda amaç nedir? kendimizi felan mı geliştiriyoruz?
    3. Oyunu alırsam, birlikte oynayacak topluluk kurmam mı gerekir? yoksa tek ilerlesem sorun olur mu?
    4. Oyun online durumu nasıl?
    5. Oyun uzayda geçiyormuş okuduğuma göre spoiler yememek içinde pek fazla bakamadım. Oyunda kaç gezegen var? haritalar nasıl? açık dünya mı?
    6. Uzun ömürlü oyun mu?

• destiny i alirsin baglanirsin çok seversin o andan sonra the taken king paketini almama gibi bir şansın olamaz illaki alirsin çünkü o paketsiz gelişemiyosun . oyun mmo oyunlari gibi uzun ömürlü oyuncu sayısıda var baya hikayesi pek ilgi çekici degil spoiler yensede bişe olmaz hikaye odaklı oyun degil zaten. acık dünya oyun. a

almani tavsiye etmem bagliyor kendine kopması zaman alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Yetenek

destiny i alirsin baglanirsin çok seversin o andan sonra the taken king paketini almama gibi bir şansın olamaz illaki alirsin çünkü o paketsiz gelişemiyosun . oyun mmo oyunlari gibi uzun ömürlü oyuncu sayısıda var baya hikayesi pek ilgi çekici degil spoiler yensede bişe olmaz hikaye odaklı oyun degil zaten. acık dünya oyun. a

almani tavsiye etmem bagliyor kendine kopması zaman alır

o kadar güzel oyun diyorsunuz yani? zaten açık dünya oyunu severim, benim ilgimi çekti, uzun ömürlü soluklu oyun arıyorum galiba alacağım bu yorumunuzdan sonra

• Tavsiye etmem aşırı bağımlılık yapıyor 1 yıl kendine bağladı zar zor kurtardım kendimi şuan diğer oyunların tadını çıkarıyorum.
  • Taken King'de bütün DLCler vardır.
    Oyun MMO, tarzı biliyosan yapısını da anlarsın
    Tek ilerlemek mantıklı değil ayrıca fazla ilerleyemezsin, tanıdıklrında varsa al ama yoksa başkalarıyla oynamak ne kadar eğlendirir bilemem.
    Online durumu hala iyi.
    Çok fazla gezegen ve çok büyük bir harita var.
    Fazlasıyla uzun ömürlü, gereğinden de fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

Taken King'de bütün DLCler vardır.
    Oyun MMO, tarzı biliyosan yapısını da anlarsın
    Tek ilerlemek mantıklı değil ayrıca fazla ilerleyemezsin, tanıdıklrında varsa al ama yoksa başkalarıyla oynamak ne kadar eğlendirir bilemem.
    Online durumu hala iyi.
    Çok fazla gezegen ve çok büyük bir harita var.
    Fazlasıyla uzun ömürlü, gereğinden de fazla

Teşekkürler hocam, MMO tam benliktir, ne kadar uzun olursa o kadar iyi benim için, fakat ne yazık ki tek kişi oynayacağım arkadaş ortam yok maalesef, tek kişi sıkılırsam forumdan bulurum birilerini takılırız artık, The Division'uda tek oynuyorum hiç sıkılmadım.

• Eğer sağlam bir arkadaş grubu bulursan uzun zaman oyunu oynarsin. Tek kişi 30 saat civarı takilirsin.
    Taken King almazsan oyunun pek mantığı yok. Arkadaşların dediği gibi Taken King te tüm ek paketler var.
    Oyunun arkasında Bungie var. Kesinlikle tecrübe edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s4hacioglu

Eğer sağlam bir arkadaş grubu bulursan uzun zaman oyunu oynarsin. Tek kişi 30 saat civarı takilirsin.
    Taken King almazsan oyunun pek mantığı yok. Arkadaşların dediği gibi Taken King te tüm ek paketler var.
    Oyunun arkasında Bungie var. Kesinlikle tecrübe edilmeli.

1-2 güne alıcam hocam şuan Psn'de Demosunu indiriyorum, oyuna bir bakayım nasılmış bu demosu nereye kadar götürüyor? bir yerde 7 levele kadar götürüyor duymuştum.
  • Beyler bende belki bu oyunu almayı düşünüyorum. Lakin The elder scrolls online ile bu oyunun arasında kararsız kaldım eso'yu oynayan var mıdır hala. Sizce hangi oyunu almak daha mantıklı olur?
  • Emin değilim ama demo dan sonra oyunu alırsan kaldığın yerden devam edebiliyorsun. Yine de araştır.

• s4hacioglu S kullanıcısına yanıt
    Oyunu kutulu alacam storeden almayacağım sorun olmaz mı? Demoyu storeden indiriyorum kutulu aldığımda cd yi takıp devam etme şansım olmaz her halde?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.