Şimdi Ara

Destiny - Battlefield Hardline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ; başlıkta belirttiğim 2 oyundan birini us psn üzerinden ön sipariş vermek istiyorum.Sizce hangi oyunu almalıyım oldukça kararsızım

• Destiny bence. Ben Destiny alıp COD : Advanced Warfare çıkana kadar takılmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Destiny bence. Ben Destiny alıp COD : Advanced Warfare çıkana kadar takılmayı düşünüyorum.
    Destiny Al güzel oyun BF hardline hem seneye çıkacak hemde çok güzel de değil eğer BF istiyorsa BF4 De öneririm güzel oda
  • Öncelikle önsiparişler pahalı ve dezavantajı var, şöyle ki sıkıldığında oyunu takas edemiyorsun. Tavsiyem herhangi bi spotçudan 140 liraya almak. Sıkıldığında da üzerine para verip takas yaparsın.

İkincisi ise Destiny çıkmak üzere. BF Hardline Mart sonunda. 6 ay sonrası için 200 lirayı bağlamak ne kadar mantıklı orası sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gobelin

Öncelikle önsiparişler pahalı ve dezavantajı var, şöyle ki sıkıldığında oyunu takas edemiyorsun. Tavsiyem herhangi bi spotçudan 140 liraya almak. Sıkıldığında da üzerine para verip takas yaparsın.

İkincisi ise Destiny çıkmak üzere. BF Hardline Mart sonunda. 6 ay sonrası için 200 lirayı bağlamak ne kadar mantıklı orası sana kalmış.
    Cevaplar için teşekkürler fakat şu var.US Psn üzerinden alacağım oyunum şuan bi 59 dolarlık versiyon var bide sanırım 99 dolarlık olan guardion edition.Hangisini almalıyım?
  • Destiny betayı oynamıştım baya eğlenceliydi. Bf serisi zaten eğlenceli değil çok sıkılmıştım bf4te. Hardline'da aynısı zaten sadece askerleri hırsız polis yapmışlar geri kalan herşey aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Destiny betayı oynamıştım baya eğlenceliydi. Bf serisi zaten eğlenceli değil çok sıkılmıştım bf4te. Hardline'da aynısı zaten sadece askerleri hırsız polis yapmışlar geri kalan herşey aynı

Kısaca olay destiny de bitiyor diyorsunuz sizde.Bf tavsiye eden olmadı bi süre daha bekleyelim olmadı 9 unda alırız bi destiny
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanpac

quote:

Destiny betayı oynamıştım baya eğlenceliydi. Bf serisi zaten eğlenceli değil çok sıkılmıştım bf4te. Hardline'da aynısı zaten sadece askerleri hırsız polis yapmışlar geri kalan herşey aynı

Kısaca olay destiny de bitiyor diyorsunuz sizde.Bf tavsiye eden olmadı bi süre daha bekleyelim olmadı 9 unda alırız bi destiny

Beta oynarken multide coddan da bfden de daha çok eğlendim. CoD'u o kadar sevmeme rağmen ben de bu sene destiny alacağım büyük ihtimalle. Ama önce advanced warfare çıksın onu da göreyim öyle alırım.

Ama bf ile destiny arasında kesinlikle destiny derim ben

• quote:

Cevaplar için teşekkürler fakat şu var.US Psn üzerinden alacağım oyunum şuan bi 59 dolarlık versiyon var bide sanırım 99 dolarlık olan guardion edition.Hangisini almalıyım?

Daha fazla zırh,kalkan,silah falan işte.30$ a değermi bilemiyorum.Gidip 99 $'a DESTINY+METRO 2033 Redux almak çok daha mantıklı bence.

Destiny BETA oynadım.Gerçekten çok güzel ve zevkli.Battlefield almak istiyorsan,BF4 al.Hardline çok saçma olmuş.
  • quote:

Kardes oyle hemen oyunun multisi cod gibi bebelerden olusmayinca hep olunce tabikide skar oyun.Ben ghost haric butun codlari oynadim bf4e geciyim dedim bo1 haric butun codlardan daha cok eglendim.Sen oyunun multisini becerememissin hemen skici diye damga vurma.Zaten destinyinin myltisi biraz coda benziyor ondan eglenmisindir ama yinede destinyin multisi keyifli.
  • Destiny tabikii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willian Borges da Silva

Destiny tabikii
    Sıkı bir Battlefield hayranı olarak söylüyorum ki Hardline çöp. Betasını yarım saat kadar oynadım, kapattım.

Destiny her türlü tokatlar.
  • İkisininde betasını oynadım çok bir fark yok bf4 al bf hardline beta da oynadım.Destiny zevksiz geldi bana lakin ben zaten robot savaşları oyunlarını pek sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokillertr856

quote:

Kardes oyle hemen oyunun multisi cod gibi bebelerden olusmayinca hep olunce tabikide skar oyun.Ben ghost haric butun codlari oynadim bf4e geciyim dedim bo1 haric butun codlardan daha cok eglendim.Sen oyunun multisini becerememissin hemen skici diye damga vurma.Zaten destinyinin myltisi biraz coda benziyor ondan eglenmisindir ama yinede destinyin multisi keyifli.

Oynama ile ilgili sıkıntım yok ama coddaki o killstreak'ler falan ayrı bir hava katıyor oyuna. Bfde sadece adam öldürmek sıkıyor bir süre sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

İkisininde betasını oynadım çok bir fark yok bf4 al bf hardline beta da oynadım.Destiny zevksiz geldi bana lakin ben zaten robot savaşları oyunlarını pek sevmiyorum

Robot savaslari

Bf4 mu diye sorsaydın Bf4 derdim ancak hardline ben de beğenmedim . Ayrıca destiny cok farklı klasik Fps lerden degil . Level , item kasabilecegin belki güzel item icin defalarca aynı bölümleri oynayıp loot yapacağın cinsten .

Hic detaya girmeden kısaca boyle özetlemek isterim .

Bf yi de sadece adam öldürmek olarak görenlerin yorumunu dikkate alma ben senin yerinde olsam hemen ön sipariş yapmam Destiny izlerim ona gore alırım belki Level kasmak sana gore değildir sıkılırsın .

Ha zaten on sipariş bile yapsan ikinci elde satarsın 5-10 tl zararla bisi olmaz .

Dedigim gibi bilen bilmeyen konuşuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Eylül 2014; 22:30:02 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kardeşlikle b bf4 alayımda kalsın bf hardline çöp.olursa almayız
  • Destiny alacagim gibi 2. Elden bide bf4 alirim ama multisinde kitlenin cok ve zevk alinacak oyun ariyorum
  • quote:

Destiny alacagim gibi 2. Elden bide bf4 alirim ama multisinde kitlenin cok ve zevk alinacak oyun ariyorum
    Oyum Destiny ye. Farklı bir FPS oynayacağız Destiny ile. Hardline i bende beğenmedim, zaten o kadar tepki oldu ki 2015e ertelendi oyun.
  • quote:

Destiny alacagim gibi 2. Elden bide bf4 alirim ama multisinde kitlenin cok ve zevk alinacak oyun ariyorum
    Destiny pre order yaptım kardeşlikle. BF4 ile Hardline aynı tadda olacağından benim sıralamam aşağıdaki şekilde.

Destiny > COD: AW > Hardline

Neden Aw ? Çünkü Ghosts 'dan daha kötü bir oyun yapamazlar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

Destiny pre order yaptım kardeşlikle. BF4 ile Hardline aynı tadda olacağından benim sıralamam aşağıdaki şekilde.

Destiny > COD: AW > Hardline

Neden Aw ? Çünkü Ghosts 'dan daha kötü bir oyun yapamazlar herhalde

Bf4 veya hardline>destiny>call of duty aw
    Call of duty den hiç bir ümidim kalmadı her sene oyun mu çıkar bu ne
    Şahsi fikrim bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.