Şimdi Ara

Destiny - Battlefield Hardline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Orijinalden alıntı: prokillertr856

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Destiny betayı oynamıştım baya eğlenceliydi. Bf serisi zaten eğlenceli değil çok sıkılmıştım bf4te. Hardline'da aynısı zaten sadece askerleri hırsız polis yapmışlar geri kalan herşey aynı

Kardes oyle hemen oyunun multisi cod gibi bebelerden olusmayinca hep olunce tabikide skar oyun.Ben ghost haric butun codlari oynadim bf4e geciyim dedim bo1 haric butun codlardan daha cok eglendim.Sen oyunun multisini becerememissin hemen skici diye damga vurma.Zaten destinyinin myltisi biraz coda benziyor ondan eglenmisindir ama yinede destinyin multisi keyifli.

Oynama ile ilgili sıkıntım yok ama coddaki o killstreak'ler falan ayrı bir hava katıyor oyuna. Bfde sadece adam öldürmek sıkıyor bir süre sonra.

Hocam alın helikopter kullanın arkadaşlarınızla oynayın pusuya düşürün sonuç adam öldürmek doğru ama nasıl öldürdüğünüz de oyuna ayrı bir keyif katacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-597F70DC5 -- 3 Eylül 2014; 11:38:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bencede Destiny, diğerleri artık hep aynı.... Destiny bir farklılık yaratacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

Destiny pre order yaptım kardeşlikle. BF4 ile Hardline aynı tadda olacağından benim sıralamam aşağıdaki şekilde.

Destiny > COD: AW > Hardline

Neden Aw ? Çünkü Ghosts 'dan daha kötü bir oyun yapamazlar herhalde

Bf4 veya hardline>destiny>call of duty aw
    Call of duty den hiç bir ümidim kalmadı her sene oyun mu çıkar bu ne
    Şahsi fikrim bu

Hocam peki neden bf serisi destiny icin farklilik olsun diye alinmali diyen cok fakat bf neden. BF4 e kimsenin lafi yok ama hardline ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanpac

quote:

quote:

Destiny pre order yaptım kardeşlikle. BF4 ile Hardline aynı tadda olacağından benim sıralamam aşağıdaki şekilde.

Şahsi fikrim bu

Hocam peki neden bf serisi destiny icin farklilik olsun diye alinmali diyen cok fakat bf neden. BF4 e kimsenin lafi yok ama hardline ?

Hocam fps rpg karışımı ve açık dünya olduğu için ama ben robot titan savaşlarını sevmediğim için oyun sıkıcı geldi ve battlefield hardline çok az ve basit değişiklik yapılarak piyasaya sürüleceğinden kimse bu oyunu sevmedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şahsi fikrim bu

Hocam fps rpg karışımı ve açık dünya olduğu için ama ben robot titan savaşlarını sevmediğim için oyun sıkıcı geldi ve battlefield hardline çok az ve basit değişiklik yapılarak piyasaya sürüleceğinden kimse bu oyunu sevmedi.

Sadece robot tarzi olayi olarak bakmazsaniz peki hocam ona gore değerlendirmesini yapsak fikirler önemli çünkü

• serhanpac kullanıcısına yanıt
    Oyunun single ı çok uzun görünüyor multisiyle pek fark yok bf nin senaryosu 10 bölüm civarı dır ps plus alırım diyorsan ps4 un bf serverleri asla boşalmaz yani online için istiyorsa. Bf4 ama single içinse destiny

• quote:

Oyunun single ı çok uzun görünüyor multisiyle pek fark yok bf nin senaryosu 10 bölüm civarı dır ps plus alırım diyorsan ps4 un bf serverleri asla boşalmaz yani online için istiyorsa. Bf4 ama single içinse destiny

Multiplayer icin istiyorum hocam single mod pek derdim olmadi.Pc de gerci bf3 ve bf4 e sahibim sanırım derdim farkli oyun arayışı ama kararsizim

• quote:

quote:

Multiplayer icin istiyorum hocam single mod pek derdim olmadi.Pc de gerci bf3 ve bf4 e sahibim sanırım derdim farkli oyun arayışı ama kararsizim

E o zaman tabiki bf4 64 kişi destekliyor ps4 için üstüne de tanımadın online olarak büyük haritalar ,araç ,helikopter,gemi,atv kullanımı silahların ve arabaların çok detaylı kullanılması vsvs.

• İki oyunda beş para etmez bence, bunların yerine Sipariş verilecek tonla oyun var.
  • İkisi arasından Destiny

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 3 Eylül 2014; 16:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

İki oyunda beş para etmez bence, bunların yerine Sipariş verilecek tonla oyun var.

Örnek verir misin o zaman?
  • Ben hardline ile bf4un conquest modunda haritalar hariç bi fark olmaz diye düşünüyorum destiny oynamadığım içinde ben yorum yapmıycam

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Sıkı bir Battlefield hayranı olarak söylüyorum ki Hardline çöp. Betasını yarım saat kadar oynadım, kapattım.

Destiny her türlü tokatlar.

Eksileyen birisi çıkmış

Kesinlikle haklısınız hocam. Keşke DICE 2143'ü çıkarsaydı.
  • quote:

İki oyunda beş para etmez bence, bunların yerine Sipariş verilecek tonla oyun var.

Neye göre kime göre çöp? Böyle saçma yorumlar atınca ne geçiyor eline sana göre çöpse bana göre çöp de genelleyemezsin.Destiny nin kalitesi ortada ön siparişlerde rekor kırmş editionlar stokta kalmamış betasını bile günlerce sıkılmadan oynatmış bir oyuna çöp diyosun.

Soruya gelince ikiside farklı türde oyunlar biri bilim kurgu fps diğeri askeri fps mi diyim ne diyim bilemedim hardline a Destiny i almanı öneririm.
  • quote:

Bomba kurmussun abi.

• Destiny Son 1 Gün !!!
  • Ben çıktığı günden beri oynuyorum Destiny. Bağımlılık düzeyinde bir oyun. Şuan hevesle Taken King'i bekliyoruz. Battlefield Hardline da mevcut. Oyunu bitirmek için bitirdim. Görevlerde farklılık yok. Çok fazla tekrar var.

Katılmak isterseniz Klanımızın adı :Clash of the Turk Titans

Psn: Efsane_Black
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.