Şimdi Ara

DESTROYER İÇİN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir sorum olacak destroyerle kasmiş olanlara
    destroyer ne tür silah yani kılıç kalkan mı , iki el kılıç mı, pole mi ,blunt mu birde bow mu kullanmali
    bunlardan sadece bow un skilleri yok digerlerini kullanmasini saglayacak skileri var ama hangisini kullanirsa daha iyi olur ? bow uda critic ataklar için kullanabilir diye düsündüm
  • attack speed ve critick istiyosan dagger, yüksek p attack istiyosan bow (longshot olmadığı için :( )

şahsen destroyer da dagger kullanmayı tercih ediyorum, kişiye göre değişebilir
  • destroy icin onemli taktikler veriyorum iyi dinleyin

birincisi nasıl olmak istediginize karar verin iki aslında 3 seceneginiz var
    hersey elinizde symbollerden setlere kadar kendi zevkinize gore giyin karısmam
    yavas mavas koydummu oturtacam diosan str veren seylere yaklas %5 de str sybolunu daya hız ve critik istiyosan dex ki tavsiye etmem . yuksek meblalarda can ve bilimum skill resisti istiyosan da dogru duzgun con veren bi set yok ama %2 %3 idare etcen artik bide %5 symbol al neyse kendi zevkinizi karistirmayin benim tavsiyelerimi bi koseye not alin pvp serverlarinda oynuyorsunuz %90 o yuzden zor olmaz

elinize infinity cleaver veya heavens divider alın ikisinide bulamazsanız en kotu dragon slayer alın yani çift elle tutulan tek kılıclardan cift elle tutulan tek kılıcla savasıcaksınız ve ikinci olarakta cantanızda bitane polearm alcaksınız neden die sormayın anlatacam alın siz saint , veya infinity spear ve en onemlisi setiniz sizden ricam imperial crushed flm giymeyin cok dandik onun yerine heavy majestic set giyin destroya en lazim olan seylerden biri olan accuracy veriyor bu ıskalamama demek bi destroy her ıskaladıgında ortalama 400 dmg den bahsediyoruz yaziktir o yuzden accuracy vermesi cok iyi ayrıyetten p atack icin yaratılmıs destroya %4 de p atack veriyor bu set %50 bir stun resisti veriyorku gayet hos ve str ye %2 veriyorki bu p ataginında anında %6 artması demek hatta %7 ye denk geliyor bide %5 str symbol alırsanız %12 bi patack artması soz konusu evet itemlerimiz bukadar ama bukadarla bitmiyo destroyunda puf noktaları var anlatıcam;

pvp serverlari icin anlatıyorum low rate olanar isterse dusuk lvl strategileri anlatabilirim

beyler skill dizilisi ve skillerin kullanılısını anlatıyorum iyi dinleyin ;

1 : destroyumuzu daha verimli kullanmak icin ilk sıraya atack skilimizi koyuyoruz ; (sadece bos atak kılıc resmi olan ne ekranında oldugunu unuttum hani dans felan ettirdigin yerde.

2:Parry Stance
    ikinci sıraya bizi diger destroylardan ayıracak olan ve parmak hızı gerektiren dakka bası basıcagımız bi skill acılıp kapanan bisey acık durdugu sure icinde az miktarda mana yiyor ama acıkken cok yuksek miktarda dfns veriyor peki bunu nasıl kullanıcaz bu biraz zeka isi bu su demek adam skill kullanıcagı zamanı onceden tahmin edicez ve o nu acık tutucaz zeten ikinci skill emen elinin altında baktın skill vuruyo acarsın hemen hayvan gibi p defans peki neden her daim acık durmuyo diosanız cunku atack speed dusuruyor dikkatli bi sekilde kullanıcaz bu skilimizi damage yerken acıcaz bos vururken kapıyıp seri seri girecez ve en onemlisi 3un cu skilimiz olan stun skili tuttugu anda kapıyıp seri seri 5 - 6 tane cakıcaz ve sonra hemen tekrar acıcaz cunku stundaki adamin skilliri acılır ve olmeden once son kozlarini kullanmak ister bunlari yemicez ve en onemlisi elimiz devamli 1 tusuna basıcak yoksa skill kapanıp acarken atack vermeyi keser destroyumuz

3: tabiki bi yukardaki skillde bahsettigimiz gibi en onemli seylerden biri olan stun etmek her doldugunda basıcaksınız [Armor Crush]
    adamın neredeyse butun statlarını da mahfettigini solememe gerek yok bu skilin

4: bi uste bahsettigimiz skill tutsada tutmasada her doldugu anda basıcagımız 2. skill en buyuk kozumuz olan [Crush of Doom] usteki skill tuttuktan sonra bunuda cakarsanız daha iyi olur ama riske girmeyin bu skil her doldugunda basın tabi en onemlisi bunu vurmaya calısırken 650+ civarı damage yememeniz lazim iptal olabilir.

5.Fatal Strike . anlatmaya gerek yok her doldugunda basilmasi gereken bir skill daha.

(bu arada beyler skillere dalip 2. ve en onemli skilinizi kullanmayı unutmayın kazanıp kazanamıyacagını o belirliyecek)

6.tabiki gutz ve frenzy skillerimiz bunlari ilk sayfada tutma sebebim tam saniyesinde basmadiktan sonra bi ise yaramamalari soyleki 10k canın var dielim 2.5 k kaldigi anda basarsan maci cevirme sansin artar bu da demek oluyoki canın azaldıgı sıralar bi parmagınla o skillerden birine basar olucaksin
    6 ya gutz 7 ye frenzy

7. frenzy ( bu arada beyler bunlardan sadece biri kullanılabilir arka arkaya basarsanız birbirinin ustune islerler biri hayvan gibi bir atack biri hayvan gibi bir defans verir . benim tavsiyem frenzy basmanız hem canınız %30 ken basıyorsunuz bu nerden baksan en az ama en az 3 k demek bu nedemek karsındaki bi okcunun belki full canı demek frenzyi actıktan sonra 2 vurusta aadm almak bile mumkun hayvanlasıyo cunku tabi isterseniz adamla dalga gecmek icin baktiniz az damage vuruyo biraksaniz bile yatıramıyacak gutz basın 5 damage 5 damage girsin bi sure hevesini alır kacar.

8. ve tabiki olmazsa olmazimiz mutlaka basmamiz gereken pvp lerde mutlaka basılması gereken [Rage] skillimiz bize p atack verir sadece 60 sn surer ve 3 dakkada dolar ama mukkemmel.

9. tabiki her bittiginde basıcagimiz hp yukseltme skilimiz [Battle Roar] bittigi anda skill dolmus oluyo zaten bi destroy bunu basmadan gezmez okadar.

10.Lionheart. karsınızdaki ne olursa olsun bi pvp de yenilmemek istiyosan basıcaksın . over skillere resist verir karsınızdaki ne olursa olsun basın.ama zor dolan bi skill basıcagınız yeri iyi belirleyin.

11. her daim acık olucak olan [Accuracy]

12 . pvp olucagını hissetiginiz anda [Vicious Stance] ( critical ataklarınız normalde vuracagınız damagenin 2 ila 3 katıdır bu skill bu kat sayısını arttırmaya yarar . sansınız tutarda bu skill acıkken Crush of Doom u critical vurursun adam nası yattıgını dahi anlamaz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

F2 : ikinci sayfamız . parmaklarımızı hızlı kullanmamız onemli

1 inci skilimiz tabili aldıgımız polearm ımız. bastıgımız an elimize gelmesi icin direk cantadan skillbara koyun

2. skilimiz [Earthquake] elimize aldıgımız polearmi sadece bu skill icin aldık unutmayın gereksiz vurmayın aldıgınız anda skille basın ve sonrada 3 e yani eski kılıcımıza

3. cantadan alın ve eski kılıcımızı bıraya koyun ki skili vurduktan sonra eski sayfaya donmemiz ve o sayfadakı skilleri kullanmamız icin kılıc tekrar elimize gelsin.

4.kendi zevkinize gore karar verin bundan sonrasini : mana

5. hp pot . bi destroy her daim hp pot basmali pvp nin ortasinda bile hic hp pot isareti gitmemeli cunku onun 5 damagesi bile kardir cunku buyuk ihtimalle kanının son damlalarında bastıgı skıllerle kazanıcak saglam macları.

6. atack speed veren yesil pot unuttum adını greater haste pot galiba

7. p atack veriyodu galiba mor pot buffiniz olmadigi zamanlar bunlari bas dal.

ve tabiki

12 . s grade soulshot otomait basan serverlar icin tabi otomatik basmiyorsa ilk sayfayı bir sıra asagı kaydırın
    ve Vicious Stance yi bu raya koyun

bu arada her gordugunuz destroya da pvp teklif etmeyi unutmayın tabi buffsiz olduguna eminseniz siz silahlari degistirip degistirip damageleri yazdik ca karsınızdaki crush of doomu vururken ortalama 2 saniyede vuruyo siz defansinizi acip az damage yiceksiniz ama o sizin crush of doomunuzda hoşafa döncek ve de ustune polearmımızı takıp earthquake yedimi bidaha kendine gelemez.

videoda cok yakın zamanda burda olcak.
    bufsiz bi resim;
    http://img149.imageshack.us/my.php?image=shot00063jz8.jpg

sadece stat lari gostermek icin koyuyorum skill dizilimini bu sekilde yapmayın bu bi ark. dizişi.

okumaktan sıkılmıyosanız bu sekilde kucuk puf noktaları anlatabilirim .
    oynamasi en zor charlardan biri olan ve saglam oyuncusu az bulunan overlordu ogrenmek istiyorsanız onuda yarın anlatıcam.

marv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayham -- 1 Ekim 2006; 4:13:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.