Şimdi Ara

DESTROYER İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DESTROYER LERE bakıyorum genelde titan hvy giyiyorlar neden imperial deil anlayamıyorum hiç biri extra bir şey vermiyor bildigim kadarıyla mumkunse bilgili arkadaslardan yardım bekliyorum..

• Birde silah +15 arıyorum fiyatı uygun olacak elinde olanbiri varsa elimdeki +5 battle hammer pek etkili deil...
  • ya sen destroyere nasil imper. Hvy set giycen anlamadim benim bildigim her serverda S grade bir itemdir o bir isine yaramz yani 76 olmadan S grade giyemezsin giyersen ozellikleri isine yaramaz def verir ama yalan olur yani cok dam. alırsın bos ver vazgec bu sevdadan lvline gore bir itemle takil

20 lvl = D Grade
    40 lvl = C Grade
    55 lvl = B Grade
    61 lvl = A Grade
    76 lvl = S Grade

inf isimli weaponlar hero itemidir genelde hero olmadan kulannırsan bir ise yaraz kulanman icin hero olmalısın

Ben boyle biliyorum umarim bilgi isine yarar
  • ya dostum titan serverinde s grade 66 dan sonra deilmi ben mi yanlış biliyorum pasif de s grade diyor bi yanlışlık olmasın genede teşekkürler
  • BEN ULASS97 TİTANDA LVL 78 DESTROYER BELKİ TANIRSIN SEN BOSWER S GRADE İ A GRADE NIGHTMARE GİR PVP LERDE NIGHTMARE SUPER SUPE CUNKU %70 SLEEP VE HOLD A KORUMA VAR.BEN LVL 80 OCLAM A GRADE GİYİOM :)
  • ulas titan acılsın 76 da titan olunca night mare ye galiba gerek kalmayacak
    iron body 2 geliyor zaten defans max a cıkcak biraz arastirdim sen yaparsın banada anlatırsın 76 level clasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: 91_hakan_91

BEN ULASS97 TİTANDA LVL 78 DESTROYER BELKİ TANIRSIN SEN BOSWER S GRADE İ A GRADE NIGHTMARE GİR PVP LERDE NIGHTMARE SUPER SUPE CUNKU %70 SLEEP VE HOLD A KORUMA VAR.BEN LVL 80 OCLAM A GRADE GİYİOM :)

keske okadar kolay olsa bu rest. isi ama degil %70 olsabile elinde sonunda yine yiyorsun 2. degil ama 3u yiyorsun gerci titana da mys muse falan dalmaz necrolar dalar mage olarak adamı tas eder vala ben ondan korunmanin yolunu ariyorum siz slleple ugrasin sana vurduktan sonra zaten geciyor hareket edebiliyorsun siz sabit tutan buyulerden korunmanın yollarini arayin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KARDESİM NIGHTMARE COK LAZIM SENİ UYUTTUKLARI AN İSİ BİTİRİOLAR.MESELA SENİ BİR MAGE UYUTTU SONRA ELEMENTALI HAZIRLIO SANA SUYA KARSI DAYANILMAZLIK ATIO SONRA SENİ KESİO+
  • ya baba ben baktım 76 level skillerini aldıkmı sleep mleep hak getire orda çıkan skiller sleep e colds stuna vs. vs. etkili skiller emin ol adam baya saglam olacak.....
  • Tüm olay zaten bu en son 3. classi yaptıktan sonraki gelen skillerde geliyor. Diğer online oyunlarda olduğu gibi en iyi , en etkili skiller en zor ulaşılabilen lvl larda alına skillerdir.

Benim yandığım şudur. l2extremede c3 şekilde oynayarak 3. class olmadan yaratik kestik ya ona yanıyorum. Şu ana kadar c4 de oynayarak en güzel skillerimiz ile yaratik kesseydik en güzeli olurdur. Resmen en kötü şekilde oynamışız l2extremede.

Titan serverının neden bu kadar uzun süre kapalı kaldığını anlamış değilim ama C4 deki itemleri baya bir elden gecirmişler sanırım yada pvp serverı olarak yeniden editliyorlar. Hic anlamam bu server işlerinden.
  • merhaba arkadaşlar:)ben tempeste oynuyorum,74 lvl tyrant tım var.Full A grade,ayrıca beni kesebilecek destroyer tanımıyorum.Çünkü detroyer çok yavaş bir class.hemen hp si yada defansı yüksek demeyin,tyrant class sın da da o kadar hp ve defans var.Ayrıca tempeste ki Tek güçlü orc olduguma inaniyorum:)Zaten bizim serverda fazla orc yok.
  • ES GEÇ
  • GELDE KES BENİ NOOB

LÜTFEN FORUMA BU ADAMLARI ALMAYIN

• HYBRİTİ FORUMA ALMAYIN

ŞAKA ŞAKA

• YOK ŞAKA MAKA DEĞİLULAS97
  • HYBRİTİ BANNED

ERHAN MSNİ Nİ VERSENE TİTANDA Bİ ABİDEN ALDİM O YAZDİRİO

• ERHAN MSN Nİ VER BANA SANA TİTANDA A GRADE SİLAH VERECEM DESTROYER İCİN
  • AZRAİLL CLANIN VARMİ SENİ CLANA ALAM
  • server titan.. lvl 76 orc tyrant.. bende geleyim ..... 3. classımı yapıp oyle çıkacam mekanlara..
  • erhan kim la
    birde o abine selam söle benden :)
    beni iyi tanır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.