Şimdi Ara

Asas için silah önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an 63 lvl'im 12gb bitçe var. asası ilk defa oynuyorum itemleri ile pek fazla alakam olmadı şimdiye kadar .. silah olarak ne önerirsiniz.. benim aklımda dark vane var ama emin değilim.. birde şu sağ el sol el olayı varmış..

not: charın pek bi amacı yok keyif için giriyorum oyuna .. genelde bdw oynuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortaldevil -- 31 Ocak 2012; 21:26:14 >

• para varsa dual 8 exp shard

biraz azsa dual 8 shard

az daha azsa dual 8 md

daha da azsa dual 8 cleaver

daha daha azsa dirk al
  • quote:

Orijinalden alıntı: poorsa

para varsa dual 8 exp shard

biraz azsa dual 8 shard

az daha azsa dual 8 md

daha daha azsa dirk al

dostum 12 gb gibi bir bütçem var şuan max. +7dv ile +7 sherion düşünmüştüm ama sen çok ayrı şeyler söyledin bunlara göre küçük yorumlarla açıklarsan neden o silahlar olduğuınu daha iyi olur.
  • uskoda +7devri kapanalı çok oldu bence.
  • 12 gbyi biraz ticaretle arttırır isen. dual +9 cleaver takabilirsin. Neden dual +8 shard değil dersen poison sayesinde min 10 damage fazla vurursun.Ha 10 damage fazla etki etmez dersen +8 shard daha ucuzdur heralde.
  • devir +10ların devri
  • Bak görürsünüz siz bir kaç seneye kalmaz +7 itemle worm kesilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAGE İÇİN KOLYE SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bi öneri istedim şuan 12 gb kadar para olduğunu ve alınabilecek silahları sordum 50-100gb bütçem olsa zaten +7 shard takıcak değiliz herhalde!! ilerde +8 inide alırız +9 unuda alırız.. buna göre yorum yapıcak olan..
  • akaraya göre söyliyim.

+8 SHARD - +8 MD

+7 SHARD - +8 SHARD

+7 SHARD - +7 DW

+7 DW - +7 SHERION
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortaldevil

quote:

Orijinalden alıntı: poorsa

para varsa dual 8 exp shard

biraz azsa dual 8 shard

az daha azsa dual 8 md

daha daha azsa dirk al

dostum 12 gb gibi bir bütçem var şuan max. +7dv ile +7 sherion düşünmüştüm ama sen çok ayrı şeyler söyledin bunlara göre küçük yorumlarla açıklarsan neden o silahlar olduğuınu daha iyi olur.

12gb tamamen silaha ayırmışsan eğer bir ele 8 shard , diğerine de+3 rreb fln alırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.