Şimdi Ara

{Detaylı} HyperX Cloud Alpha incelemesi ||||| karşılaştırmalı [cloud 2, Stinger, g230, g430, g633, cerberus] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zaman ben 7.1 aklımda kalmasın diye G633'e yöneleyim. Zaten her yerde 490 lira civarına düşmüş bu aralar. Zaten uzun zamandır da aklımda olan bir kulaklıktı. Kulaklarım kepçe değil sanırım. :D Ama yine de Logitech'in o büyük ped yapısı beni çok çekiyor kendisine. Teşekkür ederim cevabınız için.
  • emreeogann E kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim, hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Corsair Void Pro deneme şansınız oldu mu sesler G430'dan sonra biraz daha tok gibi geldi. Bana böyle gelmesinin sebebi burn in olayı mıdır acaba ?
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    Maalesef denemedim. Ama imkanım olursa ilk sayfaya ekler, sizi haberdar ederim. :)

• Logitech g633 aldım amazon usden kardeşim getirecek cok uyguna geldi bana fiyat olarak ancak sonradan hyperx e yöneldim gibi rahatlığı ve csgo-pubg ve rekabetçi oyunlarda daha iyi herhalde.ancak logitechinde destek ve servisi çok iyi kulaklığın bir parçası bile kaybolsa ücret almadan gönderebiliyorlar.yani sizce ne yapmalıyım?? G633 ü kutusunu açmadan sarıp hyperx cloud 2 mi alsam ?

• Hayır, aslında kulaklığı servise verdim, muadili yok diye hediye çeki verdiler.... Bende gittim logitech aldım g233 + bi kaç bişiy. Yani çöp bir servisi var anlayacağınız. Ayrıca 633 ile arasında çok bir fark yok, güle güle kullanın :)

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Ben cok memnun kalmıştım servisinden yıne 4 yıl once amerikadan aldıgım mousenin bir parçasını ücretsiz gonderdiler garantisi bitmişti hemde..
    Teşekkürler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler merhaba alpha yada cloud 2 almayı düşünüyorum ama karar veremedim oyun için alıcam cs go pubg falan işte bide bende ses kartı var creative sound blaster live 24 ana kart ise Asus b350 prime var alpha creative ile yüksek verimli çalışırmı ses kartı baya bi eski çünkü yada boşver cloud 2 al dah iyi ses kasarsın mi dersiniz bu arada anakartın üstündeki ses yongası nasıldır bilmiyorum cloud 2 ile yüksek seviyede tatmin edermi bilmiyorum ?

• darkdead06 kullanıcısına yanıt
    Ses kartınız varsa cloud 2 öneririm. Cloud alpha çok tutmadı maalesef :) heryerde overprice deniyor. Artık bende katılıyorum :) yakın zamanda gsp 300 almayı düşünüyorum ve hyperx cloud 2 ve alpha dan daha iyi olduounu düşünüyorum kendimce.

• Bende tam onu soracaktım bugün mediamarkta deneme fırsatım oldu cloud 2 ile GPS 300 telden denedim YouTube üzerinden video açıp cloud 2 çok kötü geldi arızalı olabileceğini düşündüm Peki bu cloud 2 de bazen arkadan gelen sesleri de sıkıntı varmı öyle bi kaç yorum okudum birde GPS 300 de bu tarz herhangi bi sorun varmı media da 600 w satılıyor şuan

Şuan herhangi bir sorun okumadım internette. Siz naısp buldunuz gsp 300 biraz anlatır mısınız? :)

• Dediğim gibi tele bağlayıp YouTube üzerinden deneme fırsatım oldu pubg de adamın ayakla sesleri silah sesleri olsun hangi yonden geliyorsa sadece o kulaklıktan çok net geliyordu baya iyidi ama benim için geçerli bi test olarak görmüyorum birde cloud 2 resmen ses çıkmıyordu gsp300 ün yanında mühtrmelen oradaki cloud 2 bozuk olabilir yoksa bu kadar zayıf kalıcağına ihtimal vermiyorum bi çok yerde alpha ile kıyaslamışlar gsp300 ü alpha cloud 2 Gsp olarak sıralama yaparsak nasıl bi liste oluşur daha çok fps oyunları oynuyorum

Youtube daki inceleyen yabancı elemanlar 99 dolar ve altı için gsp 300 ü en iyi olarak tanımıyorlar. 50 dolar ve altı için corsair hs50 lider. Yani cloud 2 ve alpha balonu sönüyor gibi sanki. Takstar ile benzer ürünleri var sonuçta bildiğimiz gibi. Size tavsiyem gsp 300 ü amazondan alın ama satıcı amazon olsun. (amazon trden) beğenmezseneniz iade alıyorlar hemen işiniz garanti olur bende gün içinde almayı düşünüyorum gsp 300 ü. Ama arasında kaldığım bir kulaklık yok benim için hyperx bitmiştir. Şimdide sennheiser hikayesi başlıyor. Hayırlısı olsun. Köklü bir firma ürünlerini beğenmeyene henüz rastlamadım. Odyofilleri takip ettim bir süre. Kapalı, sahnesi geniş (kapalı bir kulaklığa göre tabii), derine inebilen bass ları (cloud Alpha'nın yegane sorunu) vsvs. Bakalım iyi seneler dilerim size :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.