Arabamın detaylı bir temizliğe ihityacı var.Ankaradaki çoğu firmayı internetten araştırdım.Ortalama 150-250 arasında fiyatlar çıkıyor.Bu temizliği kendimiz yapabilir miyiz?Eğer yapabilirsek ne tür malzemeler kullanmamız lazım? Birde maltepe pazarının karsında bı yıkamacı var detaylı ıc temızlıge 80 lira yazmıs.Türk milleti olarak ucuz şeye korkarak bakıyoruz.Orada temizlik yaptıran cıkarsa bılgılerını paylasırsa sevınırım. not:konuyu yanlıs yere acmıs olabılırım.Admin arkadaşlar uygun yerine taşırsa sevınırım.Hersele sevgi ve saygılar.
Bilgisi olan yok mu :((
hocam 80 liraya iç dış yıkayıp verirler arabayı parana yazık olur ver 100-200 neyse bilinen kendini kanıtlamış 3 kuruşa muhtaç olmayan bir yerde yaptır işlerinin hakkını versinler
Ben bu işi kendim yapmaya karar verdim.Nasıl yapacam bilmiyom ama 200 lira vermeyide gözüm yemiyor.Bilen bir arkdaş varsa ön gövdeye kumaş koltuğa kapı içlerini ve tavanı nasıl temizlik malzemeleri kullanıldığı söyleye bilirse kafamda canlandırabilirim galiba.Aracım kia sephia gövde bal köpüğü renginde kapılar ve döşemede.
abim oto yıkamacı.. sitelerde dükkanı var.. eğer güvenirsen gel iç dış detaylı temizlik yapsınlar.. ücrete tam fiyat vermeyim (çünkü detaylı temizlikten kasıt ne?) kış günü olduğu için fiyatlar düşüyor doğal olarak.. koltuk tavan gögüs jant motor temizliği ise 200 civarına yaparlar diye tahmin ediyorum.. pasta cila girerse fiyat artar..
beğenmediğin sürece paranı verme derim.. bak beğen öyle ver.. ayrıca neyi nasıl temizleyecekler iyice sorun.. kullanılan malzeme çok önemli..
quote:
Orijinalden alıntı: sanliturk
Ben bu işi kendim yapmaya karar verdim.Nasıl yapacam bilmiyom ama 200 lira vermeyide gözüm yemiyor.Bilen bir arkdaş varsa ön gövdeye kumaş koltuğa kapı içlerini ve tavanı nasıl temizlik malzemeleri kullanıldığı söyleye bilirse kafamda canlandırabilirim galiba.Aracım kia sephia gövde bal köpüğü renginde kapılar ve döşemede.
benim aracımda aynı renk Kia rio.. kapı ve döşemede benimkinde aynı.. size şu şekilde yardımcı olayım.. malzemeyi Sonax gibi bilindik markaların ürünlerinden alınız.. kullanma şeklini ise eğer üzerinde yazandan anlamadı iseniz büyük bi otoyıkamacıya gidiniz öğreniniz.. sanki detaylı temizlik yaptıracak ve soruyormuşunuz gibi sorarsan tüm ayrıntıları öğrenirsin..
ayrıca malzemelerde 50 tl civarında tutar.. (cila ve pasta olayı haricinde)
Ankarada bu malzemeleri satan bi yer bılıyor musunuz?İnternette bulabildim ama detaylı bılgıye ulasamadım.Satan yer var ise danısarak almak ıyıdır dıye dusunuyorum.