Şimdi Ara

Araç içi Detaylı Temizlik Koltuk Lekesii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar, aracımın döşemeleri bej renginde, arka koltuktaki lekeleri nasıl çıkarabilir bölge bölge siyahlıklar var.Kendim çıkarabilirmiyim? İstanbul da bu işi yapan iyi yer biliyor musunuz? Sonax ı önerir misiniz?
    teşekkürler

• Uygun yeriniz ve hali yikama tarzi suyu cektirebileceginiz bir makina var ise kendiniz dd yapabilirsiniz.

Benim zaman, mekan ve islak koltuklari cektirmek icin makinam olmadigi icin gecen hafta sonaxa verdim.

Boya koruma ic detayli temizlik. Memmun kaldim her hangi bir sıkıntı yok. Sadede farları parlatacaklardi onu begenmedim, sanki hic ellememisler gibi.

Ama arabanin içi dışı degisti rengi yerine geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    Valet Pro Classic Carpet Cleaner - Kumaş Taban ve Koltuk Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/valet-pro-classic-carpet-cleaner-kumas-taban-ve-koltuk-temizleyici-sprey-500-ml-pm-otbkdic8500mlrtu
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    garajım var ama bende malzeme ve işçilik olmadığı için daha çok bulaştırmaktan korkuyorum :)hangi sonaxta yaptırdınız maslaktaki mi? fiyatı ne kadar?
  • hardgame123 kullanıcısına yanıt
    Maslak degil hocam Karsbük :) 650 liraya yaptirdim.

Garaj varsa malzeme basit birde biraz efor sarf etmek lazjm. Tek sorun nemli koltuktaki pis suyu cektirmek olur sizin icin.

Ugrasamam derseniz oto kuafore

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Maslak degil hocam Karsbük :) 650 liraya yaptirdim.

Garaj varsa malzeme basit birde biraz efor sarf etmek lazjm. Tek sorun nemli koltuktaki pis suyu cektirmek olur sizin icin.

Ugrasamam derseniz oto kuafore

hocam işte o koltuktaki suyu çekmek sıkıntı:) sizce bu kampanya iş görür mü sizce koltuktaki lekeler çıkar mı? yazın kola tarzı bişey dökülmüş sonra kurumuş

• Ayni sorun bendede var yer malzeme yok araba bej kotuklar leş

Kafaya koydum Wurth,Sonax,Turtle wax, ve arexons urunlerinden torpido, doseme ve diger islemler icin hepsini 100 liraya getirtiyorum. Kendim silip temizlerim en olmadi bi yikamaciya gidip makinesiyle 2dk cektiririm 5 10 tl ye cunki en kiytirik yer 150 ye temizlerm dedi bir yer 250 gibi fiyat cekti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç İç Temizliği [Liste/SS]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben arabami 7_8 ay önce 2. El aldim ve içi berbatti. Koltuklar, döşemeler ve tavan döşemesini pislik ggötürüyodu. Benimde icim içimi yiyordu ve arabami götürdüm Erzurum'da bir oto kuaföre 150 tlye anlastik iç dış temizleme. Sonax'a goturecektim lakin 600 tl verecek kadar zengin degilim ve de arabam her kirlendiginde bu cok yuksek bir miktari veremezdim. Neyse 150 tlye anlaştığım yere götürdüm ki adamlar beni 2 saat gecmeden aradilar temizlendi diye ve gittim baktim kaziklandim; adamlar üç kagitci cikti. Emek yok işçilik yok bi kullanmislar döşeme temizleyici sprey normalde 12 tl ama 200 tlye geturtiolarmis bi kutusunu falan 😁 çok güldüm.
    Neyse adamları biraz kalayladiktan sonra aldim arabami ve eve geldigimde araç içi bakım malzemeleri aldim ve şu qndabaramanin içi on numara masallah. Binenler arabayi sıfır mi aldin ici cok temizmis ffaln dedigimde kendimle gurur duyuyorum iyi bir iş cikarmisim 😊

• Valet pro carpet cleaner alın, evde sulu süpürge gilan varsa sıkıp fırçalayıp suyunu çekin bu kadar, 1lt versiyonlarını alın konsantre ürünlerdir ihtiyacınıza göre 1/10 veya 1/5 oranında sulandırıp kullanırsınız. Koltuk çok kirli ise bir kaç defa üst üste temizleyin kiri kusmasın.

• Tesekkurler arkadaslar bende kendim halletmeye karar verdim malzemeleri alicam yalniz kirli suyu cekecek supurgem yok koltugu sildikten sonra temiz nemli bezle kiri alsam olmaz mi?

• hardgame123 kullanıcısına yanıt
    Kir kusuyor daha sonra, dikkat etmek gerek bir kaç defa silmek hatta ılık yada biraz sıcak bir su ile durulamak gerekebilir, ıslak kaldığı için biraz kokuda yapabilir.

• kir ne ? yani ter lekesi yada toz lekesi gibi normal lekeler alta islemiyor onlari kendin temizlersin makinayada gerek yok. Bunlar icin tavsiyem turtle wax yesil tuplu doseme temizleyici kopuk. İcecek vs lekeler alta isler onlar icinde makina gerekir

• N11den fantom alın 120lira mis gibi makine. Aynı zamanda süpürürsünüzde

Kİmyasallarada para vermeyin. Ilık su hacı şakirle köpürt sonra temiz bezle durula sonrada suyu çektir. Gerek olursa iki kere yaparsınız uygulamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 2 Ekim 2016; 11:18:43 >
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Link var mi hocam bu fantom un. Su çekme ozellikli degil mi?

120 lira guzel rakam alayim evin koltuklarina da lazim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_KuRTuLuS -- 2 Ekim 2016; 11:22:47 >
  • m.n11.com
    Elektrik Süpürgesi - Elektrikli Süpürge - n11.com
    http://m.n11.com/fantom-eco-wd-2750-islak-kuru-elektrikli-supurge-P108667838

Yapı marketlerde satılan koltuk kumaş temizleyici ürünleri kimseye öneriyorum. Hepsi çöp. Bölgesel leke için kullanılır ama genel koltuk temizliği için işe yaramıyorlar

• Merhaba
    Benim koltuklarda açık renk koltuktaki lekeleri hep kendim çıkarırım 1-2 leke hariç hepsini çıkardıhttps://forum.donanimhaber.com/m_116995355/tm.htm denemenizi tavsiye edebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.