Şimdi Ara

SONAX Araç İçi temizleme spreyi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sonax'ın şeffaf sprey şişe halinde (500 ml) satışta bulunan araç içi temizleme ürünü var:

http://www.hepsiburada.com/sonax-arac-ici-temizleyici-500ml-pm-otson321200

Ürün anlatımında plastik trimler, döşemeler, bilimum bölgelere uygulanabileceği yazıyor. Ancak direksiyon simidi, vites topuzu veya el freni gibi yarı-deri (suni) veya deri yüzeylere dair bir açıklama yok. Bendeki Peugeot 208'in gözenekli suni deri direksiyonu gözeneklerin kir/toz dolması dolayısıyla sarıya yakın bir görsel oluşturdu. Bu ürün kaplamaya zarar verir mi?

Direksiyon simidi için bu ürünü önerir misiniz beyler?

İyi haftasonları dilerim.

• Genelde direksiyon simidi pek temizlenmez elde yapış yapış his bıraktığı için
  • Bu tip ürünleri deri türevi yüzeylerde kullanmanızı tavsiye etmem. Deri için özel temizleyiciler var hem koruyor hem temizliyor onlardan kullanabilirsiniz.
  • Eşiklerdeki ayak izlerini çok güzel alıyor veya koltuktaki kalıntı kirleri. Deride nasıl bilmiyorum.
  • Hocam bende sonax kullanıyorum. Aracın iç kısmında her yere sürüp temizliyorum 3 senedir. Herhangi bir renk atması, soyulma, deformasyon vs yaşamadım hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apc yani bunun gibi ütünler genelde deride filan da kullanılabilir ama önce ufak alanda denemek gerekir.

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Detail Turkey den selamlar 😂

Özgür hocam kullanıcı adı detail guy

Zaten birbirimizi forumda tanıyoruzda burda olacağınızı tahmin etmemiştim.👍🏻

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sirke ile araç temizleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gamer6629 G kullanıcısına yanıt
    A.selam kardeşim. Buralardayız işte boş zamanlarda nr yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Apc yani bunun gibi ütünler genelde deride filan da kullanılabilir ama önce ufak alanda denemek gerekir.

Direksiyon için en iyisi olarak Gliptone diye duymuştum ama piyasada bulunmuyor. Bulunsa bile fiyatı tuzlu sanırım. Sonax'ın çok amaçlı iç temizleyicisi de iş görür mü diye merak ettim ama her derinin yapısı aynı değil ve söz konusu Fransız malzemesi olunca iyice ikilemde kaldım hocam.

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Aynen bende arada takılıyorum.İyi forumlar

Tanıyamadıysan detailturkey deki gyeon prime cı 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    En zararsız görünen ürünü bile ufak alanda denemekte fayda vardır, küçük bölgede deneyin bir kaç gün izleyin öyle kullanırsınız, ne reaksiyon vericeği belli olmaz hangi ürün olursa olsun, ayrıca temizledikten sonra korumayada almak gerekir.

• gamer6629 G kullanıcısına yanıt
    Yok yok tanıyorum detail guy diye biliyorum çok defa gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Amway Home LOC Çok Amaçlı Temizleyici

http://urun.n11.com/yuzey-temizleyiciler/amway-home-loc-cok-amacli-temizleyici-P130997482?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwp4fABRCer93Klpaki94BEiQAsXJMGk_2VSNggnqdGtqjXqrAni5dV3KLnlMDiHBFLPR7S5YaArL78P8HAQ&gclsrc=aw.ds

Sağolasın. Bu Amway Loc özellikle kumaş ve tavan döşemelerinde çok met ediliyor. Acaba dediğim gibi direksiyon suni deri malzemesi ve plastik trimlerde nasıl bir etki gösterir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.