Bildirim
Sonax araç içi temizleyici
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hepsi Burada da 1+1 vardı... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
http://www.hepsiburada.com/sonax-arac-ici-temizleyici-321200-500ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson321200
Ürün bu mu?
Evet o ürün. 2 adedinin fiyatı 14TL -
kargo ve bekleme süresi yerine praktiker daha rahat açıkçası -
quote:
Orijinalden alıntı: ccaparli
kargo ve bekleme süresi yerine praktiker daha rahat açıkçası
Zaten arada 2 katı fiyat farkı var... -
Bauhaus'ta 5.50 TL -
http://www.hepsiburada.com/sonax-arac-ici-temizleyici-321200-500ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson321200
Bahsedilen ürün madem bu linkteki ile aynı, o zaman 12,74 liraya 2 tane 500 ml almak daha iyi değil mi? Üstelik Süper Hızlı Gönderi ve Kargo Bedava...
Bu arada kullanan var mı, nasıldır? -
valla ne deyim nerede ihtiyacım olsa kullanıyorum. camsil ayakkabı parlatıcı yer temizleyici hatta gaza gelip bulaşıkda yıkayabilirim -
benim tavanda sarardı iyice, kokpitte de beyaz lekeler var, tavsiye edermisiniz arkadaşlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 7 Kasım 2009; 22:17:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ch0sen
benim tavanda sarardı iyice, kokpitte de beyaz lekeler var, tavsiye edermisiniz arkadaşlar ?
Evet aradaşlar araç tavanı için işe yararmı, kullanan arkadaşlar tavan gibi yerlerde ne kullandılar bez fırça vb yazabilirmi. Bu ürün sık ve sil gibi bi ürünmü....
not: Tavan oluyor ise ortalama kaç şişe almamız gerek. artı kapı döşemeleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 7 Kasım 2009; 23:12:05 > -
Etkin maddesi ne onu söylermisiniz alan arkadaşlar ??? -
bugün bauhausta ki satıcıyla konuştum, daha önce oto kuaförde çalışmış, tavanda kullanılır ama direk sıkmayın dedi, nemli bir havluya sıkarak uygulayın ve sonra başka bir nemli havluyla kirini alın dedi.. Tavanı indirebiliyormuş çünkü, dikkat edin :) -
nubuk süet ayakkabılarda deneyen var mı ürünü? sizce bozar mı yoksa işe yarar mı ? -
dalga dalga siyah lekeler el izleri felan vardı aracımın tavanında bu arada aracım 406 kumas tavanlı
sonax da aracımı yıkatırken arkadasa soyledim saolsun sozkonusu urunu cıkarıp nemli bi havlu beze sıkarak
guzelce butun tavana uyguladı deri sdiperliklerin uzerindeki lekeler bile cıktı ustunede arabanın içinde aydınlık arttı
desem yeridir halen arada sırada araba surerken sıkısık trafikde kafamı kaldırıp tavana bakıyorum kar gibi walla
iyimi kotumu oldu bilmiyorum araba surerken havaya baktırıyo o yuzden kötü bosverin -
1+1 kampanyası bitmiş sanırım, HB dan almanın bir anlamı kalmadı -
Ankara Cepa Bauhaus'ta indirimi var. Pazar günü 5,5 TL'den satılıyordu bilginize. -
izmirde yok mu ? -
Konu ile alakalı olarak sorayım, kendi el emeği göz nurumuzla ve düşük masrafla çok kirli bir aracın içini/dışını ama özellike içini sıfır hale getirmemiz mümkünmü?
Sonax vb. markaların ürünlerini kullanarak ? Ayrıyeten vdeolarını gördüğüm bazı cihazlar var, buhar üretip tüm döşemelere püskürtüyor, kirleri yumuşatıp malzemem yüzeyini tamamen sıfırlıyormuş. Bu tip aletler çok profesyonel midir, pahalı mıdır?
Eğer kendi başımıza bu işe kalkışmamız astarı yüzünden pahalıya gelecekse eğer cebe uygun istanbulda önerebileceğiniz, dediğim gibi araç içini ilk günkü gibi yapabilen yerler var mı?
El emeği gerekir, çok uğraştırır derseniz ben varım gerekirse 2 haftasonu mu veririm bunun için. yeterki hangi malzeme nasıl kullanımalı, pratik bilgiler tuyoları bilelim. Konu otomobil bolumunde daha önmce geçtiyse link vermeniz makbule geçer.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nicknick
Konu ile alakalı olarak sorayım, kendi el emeği göz nurumuzla ve düşük masrafla çok kirli bir aracın içini/dışını ama özellike içini sıfır hale getirmemiz mümkünmü?
Sonax vb. markaların ürünlerini kullanarak ? Ayrıyeten vdeolarını gördüğüm bazı cihazlar var, buhar üretip tüm döşemelere püskürtüyor, kirleri yumuşatıp malzemem yüzeyini tamamen sıfırlıyormuş. Bu tip aletler çok profesyonel midir, pahalı mıdır?
Eğer kendi başımıza bu işe kalkışmamız astarı yüzünden pahalıya gelecekse eğer cebe uygun istanbulda önerebileceğiniz, dediğim gibi araç içini ilk günkü gibi yapabilen yerler var mı?
El emeği gerekir, çok uğraştırır derseniz ben varım gerekirse 2 haftasonu mu veririm bunun için. yeterki hangi malzeme nasıl kullanımalı, pratik bilgiler tuyoları bilelim. Konu otomobil bolumunde daha önmce geçtiyse link vermeniz makbule geçer.
Oto kuaförüne 150-200 tl bayılıyorsun araç içi yeniymiş gibi oluyor(fiziksel bir zarar yok ise).. Ben yaptırdım 1,5 yıl oldu inanmazsınız hala araba temizlik yapıldıktan sonraki gibi kokuyor, koku döşemelere işlemiş.. Bu iş için profesyonel kimyasallar var, kaliteli ürün kullanan kuaförlere gidin hatta ne marka ürünler kullanıyorlar sorun, inceleyin
Benzer içerikler
- migros fotoğraf baskı
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- disney plus kampanya
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- hepsiburada premium worldcard
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X