Şimdi Ara

detayli inceleme:myx-7 500milyon(tahmini) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Walla Bu Telefon İyi Satar Bence.
  • Bu Arada Hafıza 4MB Çok Az.
    Arttırma Olanağımız Yokmu?
  • bende ericsson 337 için topic açıcam birazdan
  • h.ek hafiza herhalde yok. ama hafiza az olsa bile normal hafizayi kizilotesi ile avucicine veya bilgisayara aktarabiliyorsun. ekbir donanim veya programa gerek kalmadan
  • klonajinsky 337'yi kucumseme. onu alabilmek ıcın bir zamanlar tam25 gun insaatlarda calistim. ozaman cok sevdiginiz markalarin teknoljilerden haberleri yoktu veya yeni ogreniyorlardi
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by telefonumabak</i>
    <br />klonajinsky 337'yi kucumseme. onu alabilmek ıcın bir zamanlar tam25 gun insaatlarda calistim. ozaman cok sevdiginiz markalarin teknoljilerden haberleri yoktu veya yeni ogreniyorlardi
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

yuru be hemso arkandayis ehehe [clps][clps][clps][clps]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by e365</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by telefonumabak</i>
    <br />klonajinsky 337'yi kucumseme. onu alabilmek ıcın bir zamanlar tam25 gun insaatlarda calistim. ozaman cok sevdiginiz markalarin teknoljilerden haberleri yoktu veya yeni ogreniyorlardi

anca başkalarının arkasından saldırırsın bana.tek gelince böle ceza alırsın.şaka bi yana.ilgili arkadaşa şunları yazmam gerekiyor sanırım.

ericsson 337 benim ilk telefonumdur.1994 te aldım 2 sene kullandım taş gibidir düşür çarp bişi olmaz.ben küçümsediğimden değil eski die 337 dedim.niye diyorsunda dersiniz siz açık arayan arkadaşlar onuda yazıyım.infinite in " sagem iğrençdir bu haber yapılmıştır 2 gündür kusturcaksınız bu işten walla" dediği bu telefonun tanıtımı yapılmıştı bu forumda zaten.yani eski haber anladınızmı?yani eski habere örnek olarak bende eski bi telefon örnek verdim.saygılar

• [ban]
  • hıııııııııı. ancak bunrada detayli diyoruz. yani test eden sitelerden yorumlar var. test sonucu.
  • sagem gusel yapmıs.eger goruntu kalıteseı bu kadar yuksekse almaya deger.ama aldıktan sonra kaca satarsın ne kadar eder o artık bızım mılletımıze kalmıs.sagem ı duyan kacıyo.bıde lutfen bırbırımızın yorumlarını elestırmeyelım.sonucta herkesın gorusune saygılı olmalıyız
  • tesekkurler zogel. en anlamli yorum sana ait.
  • saolasın kardes.ben elımden geldıgınce mantıklı konusmaya calısıyorum.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by klonajinsky</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by e365</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by telefonumabak</i>

anca başkalarının arkasından saldırırsın bana.tek gelince böle ceza alırsın.şaka bi yana.ilgili arkadaşa şunları yazmam gerekiyor sanırım.

ericsson 337 benim ilk telefonumdur.1994 te aldım 2 sene kullandım taş gibidir düşür çarp bişi olmaz.ben küçümsediğimden değil eski die 337 dedim.niye diyorsunda dersiniz siz açık arayan arkadaşlar onuda yazıyım.infinite in " sagem iğrençdir bu haber yapılmıştır 2 gündür kusturcaksınız bu işten walla" dediği bu telefonun tanıtımı yapılmıştı bu forumda zaten.yani eski haber anladınızmı?yani eski habere örnek olarak bende eski bi telefon örnek verdim.saygılar

bu kadar olur :d [clp] diycek soz yoq... sevin sevin...

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by klonajinsky</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by e365</i>

bu kadar olur :d [clp] diycek soz yoq... sevin sevin...

• [ban][ban][ban][ban][ban][bandt]
    [dont][dont]
  • ben telefon hakkında bi yorum yapiim
    MAZDA MX7 gibi olmuş valla yeniler geldikçe elimdekilerden tiksiniyoru desem yeridir ama hala 6600'ım benim için 1 numara
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.