Şimdi Ara

detayli inceleme:myx-7 500milyon(tahmini)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ..................

<center><u><b></b>video cekiminin keyfini yasayin<b></b></u></center>
    sagem myx-7 yeni nesil ozelliklere sahip bir cep telefonu. video cekimi, java2.0MDP, CCDsensor2 sahip vga kamera, uzun bekleme suresi......<hr noshade size='1'><hr noshade size='1'><center><u><b>GENEL OZELLIKLER</b></u></center>
    -45 HIFI ZIL SESI
    -VIDEO CEKIM
    -VGA KAMERA
    -INFUSIO-JAVA-PHOTO EDITOR-MMS-EMS yazilimlari
    -SES KAYDEDICISI
    -KIZILOTESI
    -HANDFREE
    -OYUNLAR
    -4MB HAFIZA
    -T9 metin isleme
    -300*5 telefon, 100SMS HAFIZASI
    -WAP 2.1, GPRS CLASS 10(3+2 VEYA 4+2destek)
    -AJANDA-EURO CEVIRICI-HESAP MAKINASI

128*160piksel
    480*640piksel

<center><u><b>KAMERA</b></u></center>
    3 cesit cekme modu var:480*640 pıxel yaklasik 80KB yer kabliyor.120*160 pixel 49KB yer kabliyor.ucuncusuda telefon defteri icin ideal. 2x zoom'u var. x-6'daki zoom bozuklugu asgariye alinmis.
    cekim JPEG. 15 saniye kaliteli video cekimi var. yaklasik 300KB yer kabliyor.5 saniyelik cekimlerde 100KB yer kabliyor.<b>en onemli bir ozelligi ise sessiz cekim; bu sokak ve benzeri yerlerde video cekimi yaparken gurultusuz cekim yapiyor.</b> cekilen fotograflar uzerinde <b>photo editoru </b>sayesinde oynama yapabiliyorsunuz. parlaklik, renk yogunlugu, arkasina cerceveler ekleme, negatif durumuna getirme vb.
    bu resimleri <b>kizilotesi</b> araciligiyle kizilotesini destekleyen <b>yazicilara</b> gonderip direct ciktisini alabiyorsunuz ve ya bilgisayara, MMS destekleyen bir telefona........ kamerasinda kendi kendizi cekebilmeniz icin kucuk bir ayna konulmus. yerle temasini kesmek icin kamera korumasi mevcut

<u><center><b>EKRAN-GORUNTU-MENU</b></center></u>
    ekran 120*160 pixel tft 65536 renk. 12 satir ve 16 karakter. menu dizilimi standart X'serisi gibi ve siemens, panasonic'ten alisdigimiz 3*3 gibi de ayarlanabiliyor. menu ikonlari buyuk. ekran gunese dogru tutulsa bile kalitesini kaybetmiyor, kararmiyor. eski sagem modelleri gibi menu sorunlari xserisinde yok
    <center><b><u>KISISELLESTIRME</u></b></center>
    MYX-7' de hafiza daki her isim icin bir ikon, bir melodi, cekmis veya indirmis oldugunuz her bir resmi ekleyebiliyorsunuz(VCARD) .
    30sn.ses kayitlarini zilsesi, alarm,notd. olarak atayabiliyorsunuz. distrubuturunden farkli kapaklari satin almak mumkun.

kendisinde 3 adet sesli ve efektli iki adet oyun mevcutjava veya infisio uyumlu oyunlarini yuklemek mumkun
    <b>M-service</b> ozelligi sayesinde (hi-fi,wawe,midi,imelody,amr,jpeg,mpg4,gif,bitmap,animasyonlu gif) animasyonlar, duvar kagitlari, ikonlar, zil sesleri yukleyebilirsiniz.
    <u><b><center>PERFORMANS </center></b></u>
    MYX-7 315 saat bekleme suresine,4 saat konusma suresine sahip(1000mAh)
    gunde 10 fotograf cekimi, 10 dakikalik gorusme, 30 dakikalik oyun, 30 dakikalik menu kullaniminde ve 1800 sebekeleri kullandiginda <b>5 </b><b>gun</b> bataryasi dayaniyor.
    GPRS class10(3+2 veya 4+2)su anda GPRS' de 53.6kb/sn ile en hizli erisimi sunuyor.
    <u><b><center>KULLANIM</center></b></u>
    telefonda dort yonlu novigasyon tusu mevcut. bu tuslarla menuler arasinda dolasim saglaniyor.

novigasyon tusunun her iki yanlarinda mevcut bulunan kisayol menu tuslariyla encok kullandiginiz iki ozelligi atayip bunlara direkt ulasabiliyorsunuz. ayrica bu tuslar menudeyken secme ve geri gitme islemleri de yapiyor. tuslar neredeyse kapaga yapismis vaziyette. tuslar kucuk oldugundan dolayi kullanimi kolaylastirmak acisindan yana dogru egim verilmis.

kapagi acmak icin bir tirnak konulmamasi (-)not alabilir.
    klasik sagem simkart yuvasi bu telefondada devam etmis. simkart yuvasi simkartinizi bozabilir.
    100mm-46mm-22mm ve 106gram
    <u><hr noshade size='1'>avrupa satis fiayati 339 euro:ancak turkiyede 500 milyonun altinda satilacagi tahmin ediliyor.</u>

• :D bekliyoruz hemso :))))))))
  • abi senin nokia ve sony ericsson tarafından ezilen firmalara karşı sempatin mi farrr
  • Sagem sdc TRde mi ezik ki ben Fransizlarin yarisinin Sagem kullandigini düsünüorum walla, milliyetçi herifler[evlol][evlol] (Sokaklar zaten Peugeot-Renault-Citröen ile dolu off)
  • amerikadada sadece motorola var o ayrı bişii
  • biraz uzun surecek galiba!!!kes-kopyala yapmiyorum kendim yaziyorum.
    +1 sagem ezilen bir firma degildir. fransa-ispanya-portekiz de 1 numaradir. belcika, italya'da almanya'da ilk bestedir.
  • Sürsün yaw bırak, ingilizce we daginik olunca pek anlasilmiyor zaten sabredemeyenlerwww.gsmarena.com dan Sagem e girsin solda ordan X-7yi bulsun az da olsa bilgi edinsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • h biz detaylidan bahsediyoruz.arti ben turkce olarak kendim yaziyorum. kes-kopyala yapmiyorum
  • eh abi ne diyek guzel tel. ama sagem diyince ish bitiyo... cunku bizde marka takintisi war (bilindik olcak) nokia s.e. fln.... yoksa ben sagem myx 6 alcaktim.. iyiki almamishim
  • neden bitiyo hemso.....zorla diiiiiiiiil. ben nokia'yida tanittim.
  • 315 EU luk tahmin dogruysa OHA derim, 160x128 TFT 65K için werilmez o kdr para zaten Sagem in çok pazar payi yok, olani da kaybeder walla (TR için diorum) hem yenilkçi gibi degil yaw, belki CCD öyledir bu fiyata biraz daha ekleyip mantikli aletler alinir
  • sagem iğrençdir bu haber yapılmıştır 2 gündür kusturcaksınız bu işten walla
  • janjan 500nilyona video ceken bir telefon biliyormusun turkiyede
  • 3650 war 455 milyona, 4096renk ama 176x208, 60 milyon ekleyip 64K 3660war, kaçaklara girmiorum bu dediklerim orj. fiyatlar bi de 580 milyona ST60 war Siemens in
  • evet 3650 varidi. ama onu myx7 ile karsilastiramayiz. fakat st60'a iyi bir altarnetif olabilir.yalnizzz:tahmini diyorum. gorustugum sts firmasinin yetkilisi tahmini olarak fiyat verdi.
  • Eh ama farkettiysen Nokia-Siemens ile karsilastirdim yani pazar paylari TRde yüksek oldugu için utanmadan uçuk fiat koyuyolar, ama Sagem in tedbirli dawranmasi lazim bence..
  • sagemin aşırı tedbirli davranması lazım. hem siemens leri geçer bu da adı pek iyi çağrışım yaratmıyo tr de
  • ben 3650,3660,st55 kullandim. onlar myx-6 kadar bile kaliteli cekim yapmiyorlardi.
    fakatst60'i hic kullanmadim. katildigim bir baska forumda(almanca) st55 ile ayni diyordu.
    sagemin yerine ben olsam ya piyasadan cekilirim yada lg gibi full aksesuar veririm. fiyat kirarak cok zarar ediyorlar. onlari yakinda ucak fabrikalari,televizyon, faks ve dijital kartli sistemler
    bile kurtamayacak sanirim
  • Ben alete kötü demiorum eger TR de 510 milyona çikartsa idi kesinlikle 10 ayda en fazla 100 tane fln satardi, TR için yapabilecegi bi sey pek yok bence..
  • turkiyede mayis sonu satisa sunulacakmis
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.