Şimdi Ara

detaysız aşk hikayem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevdim, bir çok şey yaptım. Olmadı. Biri beni sevdi, bir çok şey yaptı. Ben istemedim, olmadı. Dedim ki demek ki birini sevmeyince her şey düzgün olsa da olmuyor. Beni sevene karşı bir duygum yoktu, ne yapsa imkansızdı. Sonra düşündüm. Sevdiğim kız için o kadar şey yaptım bu kız beni nasıl sevmedi diye düşünüyordum. Artık düşünmüyorum, olmayınca olmuyor işte bir sebebi yok. Ama üzücü ki hiç şansım yokmuş eğer benim en son yaşadığımı yaşamışsa. Yazık, bana da yazık beni sevene de. Beni seveni sevene de. Lanet gibi bir döngü herhalde herkes imkansızına koşuyor.

• Bir kaç defa dinle biraz bu mantıklı düşüncelerden uzaklaş ve gereksiz takıntı ile acı çek

Şaka bir yana. Hayat böyle işte aslında geçen de böyle bir yorum okumuştum ekşide. Benim sevdiğim beni sevmedi, beni seven birini de çok iyi olsa da sevemedim.

Hayat bize kolaylık sağlıyor. İnsan diyor ki sorun bende daha fazla çabalamalıyım! Her zaman değil. Tabiki insan her zaman tertipli olacak ve olmalı ama her şey sende bitmiyor. Kendini üzme diyor Allah. Allah herkesin yardımcısıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.