Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
35
Favori
98.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım kardesim sağ olasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Detroit: Become Human | Narrative trailer | PS4

• Detroit: Become Human — Three Characters, One Story

Yeni Bilgiler - Karakter Tanırımı - Hikayeler.
    https://blog.us.playstation.com/2018/03/22/detroit-become-human-three-characters-one-story/

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 22 Mart 2018; 18:11:6 >

• Kara karakterinin hikayeye bağlanışı nasıl olacak acaba.Belli oluyor ki dayak yiyen kızı yanımıza alıp başka bir hayata başlamışız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte olması gereken kapak diğer kapak hiç olmamıştı ama bu güzel olmuş 25 mayısta rafımı süslendirebilir artık kapak yüzünden dijital almayı bile düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 22 Mart 2018; 18:16:42 >
  • Olması gereken buydu. İyi olmuş.

• Yalnız grafikler çok iyi değil mi ya? yüz modellemeleri ? valla bir an gerçek sandım hareket edicekler diye. Teknoloji nasıl ilerledi böyle hayret ediyorum.
  • Hocam grafikler muhteşem. Artık kötü grafikli oyun kalmadı Hocam. Hepsi güzel. Hepsi gerçek gibi. Uzaktan bakıldığında film mi oyun mu belli olmuyor. Çok dikkatli bakarsanız anlıyorsunuz. İleride bu da olmayacak. Dikkatli baksak bile anlayamayacağız. Sinematik CGI düzeyinde oyunlar olacak. Motion capture sağ olsun şimdi oyunlar çok gerçekçi yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 22 Mart 2018; 18:30:54 >
  • Heves kaçırmak istemem ama Oyunun Kapak resim hala aynı galiba. :/
    Video'nun sorunun da Satın almak için Kutu görseli çıkıyor.

Ama Şunu diyebilirim ki "Quantic Dream" kendi elinde ki Grafik motorunu çok iyi değerlendiriyor. ve ortaya gayet muazzam şeyler çıkarıyorlar.

Her defasında seriye olan hayranlığımız artıyor. :)

Grafikler yıllar geçtikçe çağ atlayacaktır bunlardan örnekleri görebiliyoruz. UC4 / HZD / GOW / DS / TLOU / sayamadığım onlarca oyun :)

Hayırlısı ile Detroit'i oynamak nasip olacaktır God of War'dan sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Kara karakterinin hikayeye bağlanışı nasıl olacak acaba.Belli oluyor ki dayak yiyen kızı yanımıza alıp başka bir hayata başlamışız.

Büyük ihtimal dediğiniz gibi olacak gibi görünüyor. Dayak yiyen küçük kızın sonrasında başlayacak Kara olaylara nasıl dahil olacak o bakıcının sayesinde herşeyi görüp öğrenebilecek galiba. :)

Bekleyip görelim 3 farklı hikaye ortada buluşacak karakterler.
  • Source ye sormak lazim bu grafikleri oyle uzerinde oynanmis videoyu koymakla olmuyor bu isler cgi gibi grafik basmis herifler devid cage hikayeleri filmeri aratmiyor sonyi tebrik etmek lazim pes pese ex oyunu cikartiyor helal olsun.

• şu oyunu Türkçe olarak oynamak büyük nimet
    İngilizce olsaydı anlamadan duvara bakar gibi oynayacaktık birçoğumuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 22 Mart 2018; 18:40:40 >
  • Quantic Dream yüzler ve animasyonlarda olağın üstü işler çıkarıyor hocam 2010 daki Heavy Rain Yılının çok çok üstünde bir oyundu grafiksel anlamda.
  • Hocam firma değişmez ise ben kendim bastırmayı düşünüyorum oyunun kapağı şu ana kadar gördüğüm şeyler açısından tek eksi yanı bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Hocam firma değişmez ise ben kendim bastırmayı düşünüyorum oyunun kapağı şu ana kadar gördüğüm şeyler açısından tek eksi yanı bana göre.

Keşke 2 Farklı kapak tasarımları ile birlikte gelse Bir nebze de olsa kullanıcıya bıraksalar güzel olurdu. :)

Ama önemli olan oyunun kendisi demekle yetiniyoruz malesef yada kendi imkanlarımız ile beğendiğimiz kapak tasarımını bastırıp kullanma da diyebiliriz buna. :)
  • İşin içinde Quantic Dream olunca karakter konusunda en iyisini yapacaklarına zerre şüphe duymuyorum.. Adamlar bi başka bu konuda.
  • Karanın Alice ile sohbeti ne güzeldi öyle ya.Sadece bana sahipsin bende sana sahibim.Her gün seni yeniden mutlu etmek için çalışacağım diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 22 Mart 2018; 20:42:12 >
  • Paylaşıldı mı bilmiyorum ama Detroit karakterlerini yakından analiz etmiş merlinkazanı bayağı da güzel bir yazı olmuş biraz hayplanmadım değil.

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Detroit: Become Human karakterlerini yakından tanıyalım
    http://www.merlininkazani.com/detroit-become-human-karakterlerini-yakindan-taniyalim-haber-100254

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• GOW'u ön siparişle aldım bu akşam. Mayıs başında da buna ön sipariş geçicem. Daha önceden de demiştim '' Türkçe altyazı ya da Dublaj '' gelecek her oyunu ön siparişle alacam diye. Umarım Sony Türkiye forumda ki başlıkları okuyordur. Umarım bizim yorumlarımızı değer veriyordur ve gelecek exclusive oyunlarıda Türkçe altyazılı getirir.

Bakın dublaj istemiyoruz, Türkçe altyazılı. :) Tek dileğim Horizon Zero Dawn oyunundan sonra birdaha Türkçe altyazıdan mahrum bırakmazlar bizi.

Geriye bu yıl içerisinde Spiderman kalıyor başka sürpriz yaşanmazsa, hayırlısıyla onunda tarihini öğrendikten sonra diğer excler kalıyor :)

Çalışan ve maddi imkanları iyi olan arkadaşlar mutlaka ön siparişle alın ve oynayın. Kardeşliğe hiç girmeyin bile. Maddi imkanı kısıtlı olan arkadaşlara sözümüz yok tabi, onlar da indirimlerle alır oynar, kardeşlik vs yapar.

Neyse fazla uzattım fazla içimde kaldı yazmazsam olmazdı :) alacak ve almayı düşünen arkadaşlara da şimdiden hayırlı oyunlar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.