Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.858
Cevap
35
Favori
98.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam malesef her firma yapıyor artık bunları konsolların gücünümü ayarlayamıyorlar yoksa bilerek mi yapıyorlar orası muamma yada erken hazırlayıp video gösteriyorlar sonra tam sürümü yaparken bakıyorlar kaldırmıyor hooop düşürüyorlar gow detroid spiderman dayzgone hiçbirini o fuarlardaki kalitede göremeyiz gibime geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

Hocam malesef her firma yapıyor artık bunları konsolların gücünümü ayarlayamıyorlar yoksa bilerek mi yapıyorlar orası muamma yada erken hazırlayıp video gösteriyorlar sonra tam sürümü yaparken bakıyorlar kaldırmıyor hooop düşürüyorlar gow detroid spiderman dayzgone hiçbirini o fuarlardaki kalitede göremeyiz gibime geliyor

Maalesef artık birçok oyuda bu durum yaşanıyor artık ve gerçekten üzücü bir durum. Bence kimi oyunla ilgili birşeyler gösterebilmek için ilk video hazırlıyor sonra oyunda aynı grafik kalitesini yakalayamıyor (performans sorunlarından dolayı) kimide performans testlerinde takılan oyunların grafik kalitesini düşürmek zorunda kalıyor diye düşünüyorum, kasten yüksek grafikli göstermek isteyen stüdyolarda olabilir ama çoğunluğu ilk saydığım nedenlerden olabilir.

• Bu kadar downgrade olayına takılmamak lazım. Ben şu karşılaştırma videosunu görmeden farkı anlayamadım. Tabi 2016 daki gibi olsa iyiydi ama şu hali bile gerçekten yeterli. Grafikten çok daha önemli şeyler var. Hikaye ve oynanış gibi. Biraz buralara yoğunlaşalım.

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle size katılmıyorum. Playstation Türkiye nin yaptıklarını görmemek için özel bir çaba gerek. Oyun fiyatları konusunda D&R ve Aral Game e bakmanızı öneririm. Yeni oyunlar 350 lira. Sony yeni oyunları 269 dan satıyor. Zam gelecek diyorlar. Yüksek ihtimal ile Sony yeni zamla 289a satarken Aral da 379 a yaklaştıracak. Arada 80 TL fark var. Bu kutulu idi. Şimdi dijitale geçelim. God of war ve detroit 209 dan çıkarken star wars battlefront 2 289 dan çıktı. Burada da 80 TL fark var.

Playstation Türkiye oyunları 80 TL daha ucuza satıyor. Ps store da yapılan indirimleri saymıyorum bile. Kendi oyunlarını bir iki ay sonra 120 TL ye veriyorlar. Hatta kendilerinin olmayan oyunları bile o fiyata veriyorlar. Ac origins çıktıktan bir ay sonra 120 ye düştü.Gördüğünüz gibi Playstation Türkiye elinden geleni yapıyor. Burada kızacağınız taraf Aral Game.

Herhalde siz kutulu oyunların 180 civarında olmasını düşünüyorsunuz fakat euro kurunu göz önüne almıyorsunuz. Ayrıca vergileri. Lütfen biraz bardağın dolu tarafını görelim. Sürekli boş tarafına bakıyorsunuz. Boş tarafına bakmaya devam edersek bu adamlar oyunu 60 TL de yapsalar biz neden 30 değil diye yine serzenişde bulunuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 4 Mart 2018; 14:9:6 >

• EDIT...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 6 Mart 2018; 0:35:52 >
  • Durun bakalım beyler hele bi oyun çıksın oynamaya başlayalım hayırlısı ile çok göze batıcı şekilde bişey olacağını sanmıyorum ben, hemen gömmeyelim bi video ile.
  • Çıkış tarihi açıklanana kadar downgrade muhabbeti yoktu ortalıkta çıkış tarihi açıklandı yine başlamış god of war gibi downgrade muhabbeti Downgrade muhabbeti de artık geleneksel bir tartışma haline geldi oyunlarda oyun yeni bir video ile bile açıklanmadı ne ile karşılaştırılıyor çok merak ediyorum doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 4 Mart 2018; 17:40:12 >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Source ortalığı bozuyor yorum silmiş birde utanmasıda yok

• Vergiydi dolar kuruydu bunlar hep bahane insanları bir şekilde inandırmaları gerekiyor o da bunlar. Diğer yandan benim demek istediğim Sony Türkiye elini taşın altına koymuyor ve de koymaktan korkuyor. Şuan ki ekonomik krizden faydanılarak yüksek oyun politikasına devam ediliyor.

Kiraz ağacı derken Özgür Kirazcının yaptıklarını söylemek istedim. Ve daha birçok düşüncesi vardı ama malesef nerede insan düşünen olur o nu başka yere gönderirler.

Aralı bilen biliyor almayın aldırmayın diyoruz ama dinleyen kim. Velhasıl demem o ki PST bana göre elini taşın altına koymuyor bu şekilde de devam eder.

• Yukarda verilen videoyla oynadigi okadar belliki bunu göremiyormusunuz arkadaşlar dokular ps3 gibi gorunuyor cozunurluk sanki 720 p gibi bariz belli videoyla oynandigi bu adamlarin yaptiklari oyunlar belli ne gosterdiyseler oyunlarinda ayni grafikte cikti ps4 e yapilan ex oynlarsaki gfxler olsun kaplama olsun hep yuksey detayli oluyor rahat olun sony grafiksel olarak ne gosterdiyse o grafiklere cikarti oyunlarini.

• Bu grafik karşılaştırması yapanları gördük Uncharted 4'de de yapıldı Standart PS4'de oyunu oynarken ağzımız sulandı. Horizon Zero Dawn'da da yapıldı o da ağız sulandırdı. Yani boşuna konuşmaya gerek yok gerçekler ortada milletin gazına gelmeyin. Bazı kendini bilmezler çıkıp şu güzelim forumun başlıklarını kızıştırıp kızıştırıp yok oluyorlar. Xbox'da oyun yok, onun helvasını yediler hepsi PS4'e geçti birde utanmadan her platform'u kullanıyorum diyor.
  • Mart'ta fiyatlara zam gelecek deniyordu. Bu zam gelmiş hali midir, ya da ilerde gelme ihtimali var mıdır? Fikri olan var mı?

Oyunu kutulu almayı düşünüyordum ancak zam gelirse pre order yapıcam gibi.
  • Turkce altyazi olursa kesin alırım

Hele hele efsane Rdr 2 yi tr altyazili yapsinlar var ya offf of tadından yenmez....

Ama sanirim rockstar games bizlere karşı art niyetli gibi...Yaptığı oyunlarda Türkiye 'ye pek önem vermiyor. ..

inşallah rdr2 de tr altyazili olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 4 Mart 2018; 23:22:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazark

Hocam kesinlikle size katılmıyorum. Playstation Türkiye nin yaptıklarını görmemek için özel bir çaba gerek. Oyun fiyatları konusunda D&R ve Aral Game e bakmanızı öneririm. Yeni oyunlar 350 lira. Sony yeni oyunları 269 dan satıyor. Zam gelecek diyorlar. Yüksek ihtimal ile Sony yeni zamla 289a satarken Aral da 379 a yaklaştıracak. Arada 80 TL fark var. Bu kutulu idi. Şimdi dijitale geçelim. God of war ve detroit 209 dan çıkarken star wars battlefront 2 289 dan çıktı. Burada da 80 TL fark var.

Playstation Türkiye oyunları 80 TL daha ucuza satıyor. Ps store da yapılan indirimleri saymıyorum bile. Kendi oyunlarını bir iki ay sonra 120 TL ye veriyorlar. Hatta kendilerinin olmayan oyunları bile o fiyata veriyorlar. Ac origins çıktıktan bir ay sonra 120 ye düştü.Gördüğünüz gibi Playstation Türkiye elinden geleni yapıyor. Burada kızacağınız taraf Aral Game.

Herhalde siz kutulu oyunların 180 civarında olmasını düşünüyorsunuz fakat euro kurunu göz önüne almıyorsunuz. Ayrıca vergileri. Lütfen biraz bardağın dolu tarafını görelim. Sürekli boş tarafına bakıyorsunuz. Boş tarafına bakmaya devam edersek bu adamlar oyunu 60 TL de yapsalar biz neden 30 değil diye yine serzenişde bulunuruz.

Üstadım Playstation Türkiye'nin dijitalde ki haftalık indirimleri , Sony oyunlarının diğer oyunlardan aza cıkması kendi politikası değil. Bu işe kendide karar veremez. UK Psn e bağlı olduğumuz için orası neyse bize yansıtılan o.

PSprices
    PlayStation Games Deals in Official Store and Retailers • PSprices Türkiye
    https://psprices.com/region-tr/index

Şu siteden haftalık indirimlere bakıp yine aynı siteden bölge değiştirip UK PSN ine göz gezdirirseniz zaten belli oluyor. Yani AC Origins'in indiriminin ve diğer oyunların indiriminin bizimkilerle alakası yok. Uluslararası yapılan anlaşmalar veya politikar gereği tüm dünyada belli oyunlar indirime giriyor. Amerika bölgesinde indirime giren oyun başka iken Avrupa veya Asyada farklı indirimler söz konusu olabilir. Ama ülke bazlı bir indirim çooook nadir o da bizim ülkede olmaz herhalde.

• Source kullanıcısına yanıt
    İyice araştırma yaptıktan sonra bu yeni çıkan videonun sadece PlaystationAsia youtube kanalında olduğunu gördüm. Ve şok oldum. Karşılaştırılmaya çalıştırılan video da bariz bir compression problemi var. Ya da bilerek bazı sahnelerini blurladı, bir şey oldu. O karşılaştırmayı yapanın da sicili belli. Bunu söylememize bile gerek yok. İzlenme sayısı artsın diye insanlar her şeyi yapar hale geldi. Size videonun esas halini koyuyorum downgrade var mı yok mu o zaman karar verin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 5 Mart 2018; 13:12:36 >

• God Of war dan sonra buna da ön sipariş geçeceğim türkçe olması nedeni ile. Ön sipariş ile yanında Heavy Rain de veriyor. Onu ps3 de bitirmiştim şimdi bir daha oynamış oluruz.

Bunlar ön siparişi hak eden oyunlar zaten sene de kaç tane oyun geliyor bunlar gibi.

• eonmg kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende senin gibi düşünüyorum türkçe altyazı çıkması benide buna itti kutulu önsiparişleri bekliyorum overgame’den söyliycem

• http://www.thesixthaxis.com/2018/03/05/has-detroit-become-human-had-a-visual-downgrade-nope-read-this/

Uzun makalenin kısası adam diyor ki "çöp kaynaklara inanmayın, her gördüğünüze inanmayın bebeler"

zaten akıl var mantık var, sıkıştırılmış rezalet edilmiş video ile karşılaştırma ediyorlar. Ulan benim PS üzerinden çektiğim SS ile faceye yüklenen SS arasında ve oyun arasında nesil farkı oluyor en basit örneği.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox One X;

PUBG 4K
    Minecraft 4K
    Sea of Thieves 4K
    Crackdown 3 4K
    State of Decay 2 4K

çıldırıyorum amerikalı elemanların beklediği ve oynadığı oyunlar ne kadar zevksizler ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun Türkçe , psn store siparişi daha katkılı olur .. teşekkürler sesimizi duyan herkese

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.