Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.858
Cevap
35
Favori
98.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde aldığım en iyi haber Artık TR altyazı olduğuna göre kutulu alabilirim hatta ön sipariş bile verebilirim... Dublaj lükse kaçıyor biraz, olursa ne alâ olmazsa şikayet etmeyiz ama en azından TR altyazılı oyunlar geldiği sürece desteğimizi kesinlikle esirgemeyiz!

Üstelik bu oyun ihtimaller denizi, en az 2-3 kere oynanabilirliği vardır diye düşünüyorum. Tam da Ramazan ayına denk geliyor, sahura kadar oynar oynar forumdan paslaşırız ohhh Keyfim yerine geldi, bi çay koyim kendime

• Sahi hocam Ramazana denk geliyor, onu unutmuşum ben ayrı bi güzel oldu şimdi :) sahura kadar oynarız Allah nasip ederse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt

• fallofday kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam ben de aynı sebepten almıyorum. Bu zamana kadar bütün oynadığımız oyunlar Türkçe değildi tabii ama bu oyun için çok fazla umut vardı Türkçe destek için. Her türlü oyun için gayet yeterli İngilizcem var ama kesinlikle almayacağım. Ben de aynı şekilde tepki gösteriyorum
  • Bugün aldığım en güzel haber, kolay kolay ön sipariş veren bir insan değilim ama Detroit: Become Human ve God of War beni fazlasıyla heyecanlandırmayı başardı ön sipariş geçeceğim bu gidişle

• Spider-Man’e ben de türkçe dublaj bekliyorum. InFamous Second Son’ı türkçe dublajlı oynarken çok keyif alıp bitirmiştim. Spider-Man oyununa da aynı şekilde inFamous Second Son’daki gibi türkçe dublajın çok yakışacağını, keyifli olacağını düşünüyorum. Umarım türkçe dublajlı olarak getirirler oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Spider-Man’e ben de türkçe dublaj bekliyorum. InFamous Second Son’ı türkçe dublajlı oynarken çok keyif alıp bitirmiştim. Spider-Man oyununa da aynı şekilde inFamous Second Son’daki gibi türkçe dublajın çok yakışacağını, keyifli olacağını düşünüyorum. Umarım türkçe dublajlı olarak getirirler oyunu

İnşallah hocam :)

• Shadow of the Colossus, God of War ve Detroit: Become Human'ın ardından güncel listeyi şöyle bırakayım.

Şuana kadar tam 32 adet AAA kalite oyun Sony Tarafından Türkçe Dil desteğine sahip olmuş, alt yazılı veya dublaj şeklinde. Tam 32 adet oyun, hiç bir firmanın yapmadığı kadar bir sayı. Ki bunların arasına büyük ihtimal 5 adet daha AAA Kalite PlayStation Exclusive Türkçe olarak gelecek.

Uncharted: Drake’s Fortune
    Uncharted 2: Among Thieves
    Uncharted 3: Drake’s Deception
    Uncharted 4: A Thief’s End
    Uncharted: The Lost legacy
    The Last of Us
    The last of Us: left Behind
    Killzone 3
    Killzone: Shadow Fall
    God of War: Ascension
    God of War 3: Remastered
    God of War (2018)
    Bloodborne
    Beyond: Two Souls
    Detroit: Become Human
    The Order 1886
    Until Dawn
    The Last Guardian
    Shadow of the Colossus: Remake
    Infamous: Second Son
    Infamous: First Light
    Infamous 2
    Hidden Agenda
    Journey
    Knack
    Sly Cooper: Thives in Time
    Little Big Planet 3
    Puppeteer
    Drive Club
    Gran Turismo 5
    Gran Turismo 6
    Gran Turismo Sports

Çıktığında Büyük ihtimal Türkçe Dil Desteği olacak oyunlar:

The Last of Us: Part II
    Days Gone
    Ghost of Tsushima
    Spider Man
    Death Stranding

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 3 Mart 2018; 1:17:43 >

• Puppeteer yok listede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Puppeteer yok listede.

Ekledim hocam
  • Madem bu şahaser olacak oyunumuz Türkçe çıkıyor bizede destek olmak düşer bi hayırlı olsun alırım saygıdeğer oyuncu dostlarım

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018

• Insomniac'ın bir önceki oyunu dublaj gelmişti. Spider-Man hedef kitlesinde büyük ihtimal çocuklar da vardır. Bunları göz önünde bulundurup dublaj getirirler umarım. İzlediğim tüm videolarda dublaj sanatçıları aldıkları paranın azlığından yakınıyor. Maliyetli olması ünlü isimlere yaptırılmasından olabilir belki. Bir şekilde dublaj gelirse ben yeni nesil Spider-Man'i seslendiren Harun Can veya efsane 94 çizgi seriden Murat Şen olsun isterim.

• Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    yalnız olmadığımı görmek güzel hocam
  • Ben birsey merak ediyorum. Oyun çok hoş görünüyor seçimler vs falan ama tahmini ne kadar sürer ki oyunun süresi ?

Böyle oyunları insan uzuun uzuuun oynamak istiyor : )

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Ben birsey merak ediyorum. Oyun çok hoş görünüyor seçimler vs falan ama tahmini ne kadar sürer ki oyunun süresi ?

Böyle oyunları insan uzuun uzuuun oynamak istiyor : )

Quantic Dream oyunları 10 ila 15 saat sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu oyunda 20 saat sürer gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 3 Mart 2018; 11:18:59 >
  • oynanış süresi daha önceden açıklanmıştı 8-10 saat sürüyormuş hocam.
  • Kapak tasarımı yayınlandı

• yalnız kapak çok kötü ya bu adam yerine kara'yı koysalardı keşke. nerde jodie nerde bu herif

• kollaps kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda Markus daha ön planda olduğu için, o yüzden kapağa koyulması gayet normal değil mi? Beyond'da Ellen Page ön plandaydı o yüzden kapak yapmaları gayet normal karşılıyorum ama gel gelelim kapağı bende ahım şahım bulmadım, en azından oyunda ki tüm karakterlerin olduğu bir kapak yapabilirlerdi, mesela hangi karakter ön plandaysa onu kapağın önlerine ya da ortasına koymaları lazımdı. Markus, Kara, Connor tanıtım yazısında bu üç kişinin ismi geçiyor, bunların kapaklarıda olabilirdi. Belki değiştirirler twitter'dan okuyorum yorumları kimse memnun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 3 Mart 2018; 17:41:58 >
  • oynanabilir birden fazla karakter var ama bunlardan herhangi biri daha mı ön planda bilmiyorum. eğer markus asıl karakterse adam suratı yerine heavy rain'deki gibi bir kapak yapmalarını tercih ederdim. neyse oyun güzel olsun da kapak önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.