Bildirim
Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (35. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kutulu önsipariş açılmayacak sanırım, çıktığı gün satışa sunulacak olabilecek en zamlı fiyatından. -
umarım kutulu ön siparişe açarlar ama bu gidişle açmayacaklar galiba direk 300 TL den çıkar yine bu oyuna da 300 TL verilir mi ? diye sorguluyorum kendimi bazen ama David Cage'e 300 liram feda olsun diyorum sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 8 Mayıs 2018; 23:29:1 > -
Hocam yapmayın 209 tl ön sipariş vereceğim puanları bekliyorum . 300 tl feda olsun nedemek :) naughty dog , santa monica , rockstar veya cd projekt red yaptığı oyun olsa gözü kapalı ön siparişi çoktan yapmıştımda quantic dream için 300 tl feda etmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dijitalde yerim yok maalesef kutulu alacağım o yüzden oda 300 tl feda etmekten zorundalık aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 9 Mayıs 2018; 0:25:47 > -
Genel anlamda oyun hakkında şüpheniz varsa som haftaya kadar bekleyin derim.
Zaten tescillendi çıktıktan sonra 300TL olacağı.
Düşündüğünüz ortalama üstüne puan alırsa 209'dan, yok beklenen puanları göremediniz 2-3 ay bekler 130-150 den 6+ ay sonrada çift haneli indirimlerden ya da ikinci el kutulu alır çatır çatır oynarsınız
Yavaş yavaş öğrenmeye başladım artık psn'in raconunu da dolar üro durmuyo işte.. -
Siz genede biraz bekleyin ve hemen feda etmeyin hocam :) ben öyle yapmayı düşünüyorum biraz fiyat düşsün hele.
Aslında 1 hafta ya n11 de düşer fiyatı 220 civarına o zaman almayı düşünüyorum ben.
arkadaşlar ön sipariş verdim ama karttan 218 tl çekilmiş bu neden oldu acaba bilgisi olan varmı? -
Oyunun fiyatını sisteme koydukları zamanki kur üzerinden hesaplıyorlar ve dolar cinsinden değeri oluşuyor. Bankalarda ödemeyi güncel kur üzerinden yapıyor o yüzden bu fark ortaya çıkıyor. Lira>Dolar>Lira gibi işliyor sistem.quote:
Orijinalden alıntı: sametbaggio
arkadaşlar ön sipariş verdim ama karttan 218 tl çekilmiş bu neden oldu acaba bilgisi olan varmı? -
Anladim hocam sagolasin ilk defa basima geldi boyle bsy ondan sasirdim
Bu oyuna 300 lira vermek iyi bir sinema filmine 300 lira vermek gibi birşey. Çabuk ucuzlayacağı kanısındayım. 2.el kutulu uyguna alırız.
Başkaları böylemi bilmiyorum ama ben Her türkçe oyuna ayrı ayrı 300 tl veya daha fazlası güncel fiyat ne ise vermeye hazırım Türkçe oyunu her zaman desteklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 10 Mayıs 2018; 12:50:27 >
Tabi filmlerdeki gidişata yön verebilseydik öyleydi. -
Oyunu ön sipariş olarak kardeşlikle almayı düşünen var mı? Varsa pri hesap bende olacak şekilde güvenilir biriyle beraber alabiliriz -
Ben şahsen bir sec hesap alıp oynicam tavsiye ederim madem ps Tr böyle yapıyor bende neden 300 tl vereyimki
Spiderman den dolayı iyice sinirlerimi bozdu ps tr
Sonu belli olmuş oyunun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Heavy rain tadı vermesede güzel olcak gibi duruyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X