Şimdi Ara

Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls ve Heavy Rain oyunlarının sistem gereksinimleri açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Detroit'i satmıştım şimdi tekrar pc'de max settings'de bitirmek çok zevkli olacaktır.
  • Allahtan o sistemi önerdin yani Quantic Dream. Ne bunların maili, bir teşekkür edelim.

• Önerilen 4k içindir. Çünkü min-optimum arası uçurum var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım fiyatı uygun olur merakla bekliyorum
  • Türkçe desteği ile gelmeyecek bakın burada yazıyorum... Ne bizde nede dışarıda Türkçe umursanmıyor hatta neredeyse sansürleniyor bakın dün sekiro ya baktım polonyaca dahil 10 dilin altyazı desteği var Türkçe yok ki bizim dilimiz 5m nufuslu ülkeden 10 kez fazla kullanılıyor Türk ülkelerini saymıyorum ve eminim o ülkenin tüm nufusundan fazla satmıştır madem satış rakamları o dil için destek demek neden bizim dilimizin desteği hiç olmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Türkçe desteği ile gelmeyecek bakın burada yazıyorum... Ne bizde nede dışarıda Türkçe umursanmıyor hatta neredeyse sansürleniyor bakın dün sekiro ya baktım polonyaca dahil 10 dilin altyazı desteği var Türkçe yok ki bizim dilimiz 5m nufuslu ülkeden 10 kez fazla kullanılıyor Türk ülkelerini saymıyorum ve eminim o ülkenin tüm nufusundan fazla satmıştır madem satış rakamları o dil için destek demek neden bizim dilimizin desteği hiç olmuyor...
    Oyunların ikisinde Türkçe desteği var , aynı PS'de olduğu gibi.

Epic Store'da sistem gereksinimlerinde yazıyor zaten languages kısmında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birader bak anlamıyorsunuz.Konu ırkçılık ya da türklere karşı olmakla ilgili değil.Bizim ülkemizde genç nüfus fazla aynı zamanda korsan oyunda fazla.Ülkemizde ne kadar orjinal oyun alınırsa o kadar çok ses getirir.Herifler ülkelerden gelen desteğe bakar.Irka değil.Lütfen artık biz dışlanıyoruz havasından çıkın.

• Ceqa kullanıcısına yanıt
    4K Ultra ayar için önerilen galiba
  • 1050 ile ne olur çok merak ediyorum orta filan Acar heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylül kabus

Beyond two souls oyununun bir zamanlar pc'ye çıkmasını ne çok istemişimdir anlatamam. Yalnız şunu anlamadım, neden bu oyunlar epic game store'a özel olarak çıkıyor? epic game store diye birşey olmasaydı bu oyunlar pc'ye hiç çıkmayacakmıydı?
    kardeş bi firma gelir dünyayı değiştirir adına rekabet denir
  • 1080 4K 60FPS içindir. Millet 1050Ti ile çatır çatır 1080P oynayacak adım gibi eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.