Şimdi Ara

Detroit Become Human nasıl 60 fps alınır. CPU sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunnda işlemci optimizasyon, utilizasyon, darboğaz her halt var. 30-60 fps arası sürekli dalgalı genllikle 45 fps dolaylarında çalışyor. CPU 4.0 ghz ryzen 5 1600 3533 mhz cl 14 dula ram 70 ns gecikeme. smt kapalı açık kapalı hiçbirşey farketmiyor 6/6 işelmcilerde oyunun oynamdığını %100 çalıştığını söylüyorlardı. Sorunun çözümü varmı?

• oyun 30 veya 60 fps limitli zaten nasıl üzerinde almayı düşünüyorsunuz.
  • scerit S kullanıcısına yanıt
    60 fps sabit almak isitiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

60 fps sabit almak isitiyorum
    Şöyle bir baktım videolara 9900k nın bile 60 fps de sabit kalamadığı videolara denk geldim. Oyun motoru farklı bir yapıda çalışıyor olabilir. BAzı videolarda ryzen 1600 modelini %90 kullandığını gördüm. Değişik yani
  • ayarları kısın(ulta yerine low). resolution scale var onu düşürün.,

Oyun zaten shooter tarzı bir oyun değil akıcılığın belli bir değer altında düşmedikçe çok anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 17 Mayıs 2020; 14:4:12 >
  • vamp kullanıcısına yanıt
    smt kapalı %60 geçmedi oyun çok kötü bir port gerçekten. Vulkan da sorun av bence rdr2 ,r6 sige vulcan olunca cpu kullanı düşüyor gpu darboğazı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 17 Mayıs 2020; 14:15:53 >
    Sorun ayarlık değil gpu aytıyor %70 geçmiyor kullanımı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Sorun ayarlık değil gpu aytıyor %70 geçmiyor kullanımı.
    normal fps limitli oyunlarda böyle olur. herhangi bir oyun aç. vysnc açtınmı gpu kullanımı düşer. bunda da öyle 60 pfs nin üzerine çıkmadığı için ekran kartı kullanımı artmıyor. yani oyun 60 fps için senin ekran kartını maximum %70 zorlayabiliyor.
    tamam cpu darboğaz var cpu kullanımı düşk gpu kullanımı düşük 60 fps alsam gpu %10 çalışsın.
  • 3700x sistemimde gta5 vardı ama 2700x sistemime de kurmak için epic'e üye oldum 60 lira kupon verdi ve 79.90'dan pahalı ne bulabilirim derken bu konuyu gördüm 142 lira mı ne oyun indirdim indirme sınırlaması olmadan ve oyuna girdim otomatik ayar yapacam diye %100 yaptı işlemciyi 80 derece oldu stok fan ve ultra yapmış herhalde her şeyi tam bakmadım.ekran kartı 1070 ti.3700x 2080 sisteme kursaydım da bir şey değişeceğini zannetmiyorum bu 60 fps konusunda.

oyun macera oyunu sherlock holmes gibi ipucu topluyorsunuz her şeyi yapmak zorunda değilsiniz ve turun sonunda oyuncuların %73'ü şunu yaptı falan diye gösteriyor.6 ayrı bitişi varmış ilk turun.ben en tercih edilmeyeni yaptım %12 diğerlerinden bir ikisini de yt'dan izledim siz de izleyebilirsiniz değişik bir oyun çünkü macera oyunlarında kazanılmış hak vardır %71 başarı ihtimali yaptıysanız bir saat de gezseniz o öyle kalır bunda öyle değil biraz vakit harcayın hemen %69'a düşüyor o yüzden mecburen dalmak zorunda kalıyorsunuz.aksiyon bir oyun değil fps çok önemli değil 30 fps de oynadım sonra 60'a aldım ikinci bölümde değişen bir şey yok.

peki neden sabit 60 olmaz bu oyun?çünkü yeni tomb raider oyunlarında olan nereye gidecez ula Q tuşu gibi tuş var her yeri gri yapan ama bunda ortamda ne var ne yok gösteriyor ve fps 49 gördüm ama normal oynanışta sürekli 59 60 oluyor ama gpu kullanımı yine %80 90 oluyor.2700x stok ve stok 1070 ti tekrar yazayım.oyunda Türkçe altyazı desteği de var.

• kendi mesajımı yalanlayacam ama bir şeyin doğrusu varsa ortaya çıksın.

hani bu oyunda tomb raiderdeki gibi focus var daha beteri hem de her şeyi gösteriyor fps 49'a düşüyor demiştim?2700x 1070 ti makineyi 3700x 2080 yapınca şimdi şaapsan 60 altına düşmüyor.1080p'de overkill oldu makine 2k olsaydı 2700x de kurtarabilirdi 2080 takılıyken.bunu şu yüzden dedim 2080 %30 küsür gpu kullanımı çalışıyor demek ki karttan ziyade işlemciden oluyormuş.yani bi macera oyununda da değmez bu kadar yüksek donanım kullanmaya focus yapınca düşmesin diye.1070ti ile de oynarken düşmüyordu ve fpslik bir iş yapmıyorsunuz 30 da oynanabilir.life is stange gibi bir oyun ama macera oyununu da böyle yapmışlar onu da görmüş oldum ben.
  • Bugünlerde oyuna başlayacaktım verdiğin bilgiler için teşekkürler...
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    rica ederim beğeneceğinizi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.