1 hafta aralıksız oynayıp meyvesini aldığım bir oyun. Müthiş bir deneyimdi. Bu arada incelemeyi yapan arkadaş bir dahaki sefere dikkatli olursa iyi olur, belki gözden kaçmış ama sağlam bir spoiler vermiş.
türkçe yama çıkmadıkça bu oyunu ben b.. oynarım. ingilizce kursuna gidecem yetti yav crysis dışında adam akıllı bir oyun oynayamadım
Bugün bende deneyeceğim oyunu,bakalım
grafikleri beğenmedim ama oyun genel olarak yinede hoşuma gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Mr LoneLy
Crysis Mass Effect karışımı gibi geldi bana
deus ex'e hakaret olur onlarla anılması.
video sonu süper
Arkadaş Nasıl Bayık Bir Ses Tonu Ve Yorumdur . 7:06 Dan Daha Fazla İzleyemedim.
Oyun gerçekten güzel,incelemede ayrı bir güzel.Gökhan abi kendini bayağı geliştirdin. Yaptığın ilk incelemeyle bunun arasında dağlar kadar fark var.Ayrıca bu sefer ki incelemen şuana kadarki en iyi 15 incelemeye girebilecek kapasitede. Tekrar oyuna dönersek; Şuan çok üzülüyorum oyunu Xbox'a almıştım Pc'im tamirde olduğu için fakat şimdide Türkçe Yama çıkcakmış.Şansıma tüküriyim.
Pardon Türkçe Yamam çıkmıycakmış,yani henüz öyle birşey yok.
İnceleme için teşekkürler
ne diyebilirim oyun süper
quote:
Orijinalden alıntı: T-MAC*1
undefined
evet koşma konusu kötü olmuş ama boss konusu hakkında çok ama çok yanılıyorsun böyle bir oyunda düşmanlarımıs sadece normal askerler olsaydı hiç tutulmasdı, zaten oyunun sloganıda öyle; düşman edinmek için birşeyleri değiştirmen gerekir diye yani sana karşı çıkan sana rakip olanlar elbette karşına çıkıp seni durdurmaya çalışacaktır ve sende onlarla yüzleşip yenmen gerekli ki birşeyleri değiştirebilesin boss savaşlarıda öyle birşey onlar seni engellemeye çalışıyorlar onları yenemeden amacına ulaşamassın.
çok detaylı bir incelemeydi,tebrik ederim ,oyunu bitirdim. grafiklere filan takılıp kalmayın alın oynayın :D müthiş olmuş
Ellerine sağlık Gökhan abi, incelemeden keyif aldım resmen, sitedeki her incelemeyi izlerim ilk defa bu kadar keyif aldım ..
oyunu bitirdim ve bu söylediğiniz oyundaki çoğu hatayı oyunun akıcılığı nedeniyle hiç görmemiştim çünkü oyunun gerek hikayesi gerek atmosferiyle insanı çok etkiliyor ve böyle oluncada hataları göremiyorsunuz ve görsenizde aldırmıyorsunuz.
Oyun çok keyifli. Bir çok farklı detay var içersinde. Kuru bir shooter gibi düşünülmesin. Özellikle şu kurak yaz aylarından harika geldi. Bu arada inceleme güzel olmuş ama açıkcası ben Erdinç İyikul dışında diğer video incelemele editörlerini pek beğenmiyorum. Şu ana kadar izlediğim en iyi video incelemeleri hep Erdinç Bey yaptı. Bayadır video inceleme çekmiyor umarım en kısa zamanda geri döner. Ama gene de Gökhan Bey, Ersin Beyden çok daha başarılı. :)
gökhan abi kendini baya bir geliştirmişsin ne diyeyim başarılarının devamını dilerim ayrıca oyunda güzele benziyor pek fazla rpg oyun sevmem ama bu oyun bana rpg leri sevdirtebilir ...
oyun süper inceleme süper kendini çok fazla geliştirmişsin gökhan abi tebrikler :)
quote:
Orijinalden alıntı: Repercussion
Müzikler hakikaten müthiş. Özellikle oyunun başında Adam'a Augmentation'ları takarlarken çalan müzik favorim. Edit: Şimdi söyledik koymasak olmaz:
Müzikler gerçekten mükemmel. Bana İnception filminin müziklerini andırıyor.
Oyuna gelecek olursak : Metal Gear Solid + Splinter Cell + Mass Effect = Deus Ex : Human Revolution
Yukarıda yazdığım oyunları sevenler için Deus Ex HR tam arşivlik bir oyun.
Augmentation'ları geliştirirken çok dikkatli olun.
Ve daima yedekte 1 vaya 2 Praxis bırakın bazı yerlerde çok işe yarıyor.
Sonuç olarak efsane kaldığı yerden devam ediyor.
Oyun mükemmel.Hiç RPG oyunlarını sevmeyen oynamayan ben bile oyunu bitirdim 2.kez oynuyorum :D