Şimdi Ara

Deus Ex: Human Revolution Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
27.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun çok iyi bir oyun ama özellikle grafiklere puan verirken biraz eli açık davranmış BSC ekibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

oyun çok ucuz olmuş tamamiyle kendi görüşüm, ayrıca kontroller bana çok zor geldi birde dikkatimi çekti çoğu karakterin sesi aynı gibi sanki hepsini bi kişi seslendirmiş kısacası ben beğenmedim

/>

sakin ol ya sinir yapmış adam çifter çifter tokatlıyor deli kadir usulü

• Daha önce hiç Deus Ex oynamadım, normalde RPG'leri sevmem ama nedense bu oyunu açtığım zaman ertesi sabah 6 da kalkmak gerektigi halde gece 2 den asagı yatamıyorum. Yalnız bilmedigim çok şey var, nasıl bir yol izlemek lazım, bodoslama mı gideyim yoksa her detayı ogreneyim mi (ilk kez bu tip bir oyun oynayan biri olarak hersey i ogrenme ihtimali varsa tabi).

Açıkcası eylül ayı oyun sektörü açısından genelde yavaş seyreder, bence bu oyun o boşluğu güzel doldurmuş oldu ki gordugum kadarıyla ciddi bir geçmişi de var oyunun.

Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Bu arada oyunda genelde cyborg ve insanlara karsı mı savasıyoruz, yaratıklar vs geliyor mu (hiç hoşlanmam da:)

Bu arada Boss'ların zorlugundan bahsetmis bir arkadas, normalde oynuyorum ben, FPS oyunlarında fena degilimdir, Boss'lar zorlar mı? gerci çok zorlarsa Easy'ye alırız artık :)

Şirketteyim o yüzden videoyu izleyemiyorum, msjlarınıza bakınca video birçok soruma cevap verecek gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

Crysis Mass Effect karışımı gibi geldi bana

deus ex'e hakaret olur onlarla anılması.

abartma şeftali
  • quote:

quote:

quote:

abartma şeftali

Ben de oyunu ilk açtığımda direkt olarak Mass Effect'e benzettim
  • türkçe yaması varmı?
  • Hd 5650 ekran kartı ile oynamayı deniyen var mı oyunu.felaket kasıyor bende.neredeyse tüm ayarları kıstım ama genede 30 fps'yi zor yakalıyorum ayrıca i5 işlemci ve 3gb ram var
  • quote:

quote:

quote:

abartma şeftali

ne yani mass effect ve crysis çok matah bir şey mi. hadi mass effect az biraz rpg ama crysis grafik teknoloji demosuna dandik bir senaryo eklenmiş bir oyun. abartıyorsam abartırıyorum, hakaret olur onlarla anılması hatta doğrudan küfür olur.
  • türkçe yama çıkacakmı oyunceviri de bole bişi yok da
  • ildiğiniz polisiye oyun varmı
  • Arkadaşlar ben bu oyun işinden anlamıyorun kanımca :( herkes oyunu beğenmiş editörler felan hep yüksek puan vermiş.Ama ben oyunu beğenmedim nedense içim almadı.vay arkadaş nasıl iş bu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

Arkadaşlar ben bu oyun işinden anlamıyorun kanımca :( herkes oyunu beğenmiş editörler felan hep yüksek puan vermiş.Ama ben oyunu beğenmedim nedense içim almadı.vay arkadaş nasıl iş bu anlamadım

RPG oyun türü sana göre değil demek ki, ben çok beğendim ve bu oyununda hak ettiği ilgiyi görmediğini düşünüyorum.
  • quote:

Arkadaşlar ben bu oyun işinden anlamıyorun kanımca :( herkes oyunu beğenmiş editörler felan hep yüksek puan vermiş.Ama ben oyunu beğenmedim nedense içim almadı.vay arkadaş nasıl iş bu anlamadım

2011'in en iyi oyunudur gözümde.. bir şans daha ver veya ilk deus ex oyununu oynayıp öyle oyna..
  • quote:

quote:

2011'in en iyi oyunudur gözümde.. bir şans daha ver veya ilk deus ex oyununu oynayıp öyle oyna..

İlginize teşekkür ederim ama bugün gittim onu verdim yerine ücretsiz asassin creed 1 ve 2 yi aldım 2. el demek ki buda ne kadar aranan iyi bir oyun olduğunu gösteriyor saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu hececanla kurmuştum ve benim için tam bir hayal kırıklığı bir oyun birkaç saatlik ilerlemeden sonra zor dayanabildim oyuna. sonra ''BİLGİSAYAR-PROGRAM EKLE-KALDIR DEUX EX REMOVE.
  • keşke tps bakış açısıyla oynanabilseydi

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.