Şimdi Ara

Deus Ex: The Fall, iOS platformuna özel olarak duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Deus Ex: Human Revolution ile oyuncuları insanlığın evrimine tanıklık ettiren Deus Ex serisinin yeni oyunu Deus Ex: The Fall, iOS platformuna özel olarak duyuruldu.

Square Enix'in Avrupa ekibinin yapımını üstlendiği The Fall, Human Revolution'da olduğu gibi FPS kamera açısına sahip bir aksiyon/RPG oyunu olarak karşımıza çıkacak. Tamamen dokunmatik ekranlar için hazırlanan bir kontrol yapısına sahip olacak olan yapımda baş rolde Human Revolution'dan tanıdığımız Adam Jensen yerine Ben Saxon adlı karakter yer alacak.

Deus Ex: The Fall'ın Square Enix tarafından geliştirilecek olması oyunun sunacakları açısından pek çok oyuncunun kafasında soru işaretleri yaratmış olsa da, Square Enix'in serinin asıl geliştiricisi Eidos Montreal ile yakın irtibat içerisinde olduğunu belirtelim. Bu arada Square Enix ve Eidos Montreal'ın Deus Ex: The Fall'ı mobil platformlar için bir Deus Ex serisinin başlangıcı olarak gördüklerini de belirtelim.

Bu yılın yaz aylarında iOS platformu için yayınlanacak olan Deus Ex: The Fall, 6.99$'lık fiyat etiketiyle mobil oyuncuların karşısına çıkacak. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Deus Ex: The Fall'dan ekran görüntüleri

• Güzele benziyor ama keşke iosa özel olmasaydı ios kullanıcısıyım ama bence herkes oynayabilmeli böyle güzel oyunları

• Güzele benziyor, çıksın da deneyelim.
  • Deus ex:HR yi oynamıştım çok güzel bir oyundu duygulandım müzikleri falan farklı şeyler hissettiren bir oyun.. Ama ben Adam Jensen'i istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robin scherbatsky -- 6 Haziran 2013; 3:33:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

Deus ex:HR yi oynamıştım çok güzel bir oyundu duygulandım müzikleri falan farklı şeyler hissettiren bir oyun.. Ama ben Adam Jensen'i istiyorum

pc'de mi tel'de mi hocam..

not: geceleri burası ıssız oluyor... muhabbet edecek adam olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmisz

quote:

Deus ex:HR yi oynamıştım çok güzel bir oyundu duygulandım müzikleri falan farklı şeyler hissettiren bir oyun.. Ama ben Adam Jensen'i istiyorum

Telde var mı ki? Pcde oynamıştım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: necmisz

quote:

Telde var mı ki? Pcde oynamıştım

bilmiyorum ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel oyuna benziyor android e de gelseydi iyiydi ama malum uyum sorunu vs sadece üst seviye cihazlar kaldırır anca. s3 ten bundan sonra çıkacak iphone a geçmek şart oldu bide ios deneyelim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: baycihan

güzel oyuna benziyor android e de gelseydi iyiydi ama malum uyum sorunu vs sadece üst seviye cihazlar kaldırır anca. s3 ten bundan sonra çıkacak iphone a geçmek şart oldu bide ios deneyelim bakalım.

bağımlısı olacaksın kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

Güzele benziyor ama keşke iosa özel olmasaydı ios kullanıcısıyım ama bence herkes oynayabilmeli böyle güzel oyunları

öyle ama androidde daha standart yokki birsürü ekran boyutu var herbirine ayrı ayrı çıkarmak çok zor oluyor
    ama adam bi iphone 5 için bile yazsa bütün platformlar kullanabiliyor :)
    aslında androidde standart geldi ama 1080p çok gereksiz kasıyor oyunları s800 gpu 330 gibi sistemlerde ancak akıcı olur şuanki telefonların hepsi aptalları kandırma stratejisi amannn pazarlama hilesi yani :D
    şuanki platform 720p olcaktı aslında sonraki senelerde 1080p ye geçiş olmalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

quote:

Güzele benziyor ama keşke iosa özel olmasaydı ios kullanıcısıyım ama bence herkes oynayabilmeli böyle güzel oyunları

öyle ama androidde daha standart yokki birsürü ekran boyutu var herbirine ayrı ayrı çıkarmak çok zor oluyor
    aslında androidde standart geldi ama 1080p çok gereksiz kasıyor oyunları s800 gpu 330 gibi sistemlerde ancak akıcı olur şuanki telefonların hepsi aptalları kandırma stratejisi amannn pazarlama hilesi yani :D

• quote:

quote:

Androidde istediği kadar donanım olsun oyunlar cihaz bazında optimize edilerek hazırlanmadığı için kilitlenmeler, fps düşmeleri kasmalar yaşanıyor.
    Iphone 4'te bile kasmayıp s4, one gibi üst seviye cihazlarda kasan oyunlar olacaktır yine. O yüzden donanımsal detaylara değil de son kullanıcının
    o yazılımı hangi cihazda ne akıcılıkla çalıştırabildiğine bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

quote:

Androidde istediği kadar donanım olsun oyunlar cihaz bazında optimize edilerek hazırlanmadığı için kilitlenmeler, fps düşmeleri kasmalar yaşanıyor.
    Iphone 4'te bile kasmayıp s4, one gibi üst seviye cihazlarda kasan oyunlar olacaktır yine. O yüzden donanımsal detaylara değil de son kullanıcının
    o yazılımı hangi cihazda ne akıcılıkla çalıştırabildiğine bakmak lazım.

aynen öle sen şimdi mühendis olsan her telefonla tek tek mi uğraşırdın yoksa tek bitane yapıp bütün ios cihazlarda çıkacak olanımı yapardın
    olay yazılımda PLAYSTATION 3 ün o kendisine has güzel grafiklerdeki oyunları 256 mb ram ile çalıştırdığını unutmamak lazım olay yüksek sistem isyemeyen yazılımda ki üzülerek sölüyorumki apple bunu çok güzel yapıyor
    ipod touch 5 kullanıcısıyım...

• Bunca yıl ios ve apple kötüleyen kişileri duydum. Kapalı bir sistem olduğunu ve herşeyin paralı olduğunu söylüyorlardı fakat kullanmaya başadıktan sonra ne kadar kararlı bir işletim olduğunu anladım. İşi bildikten sonra ise her uygulamayı ücretsiz edinebiliryorsunuz ve aradığınız her türlü uygulama mağazada bulunmakta...

• Alın işte.İos,İphone,İpad dedin mi fan diyorlardı.Şimdi anladınız mı ? Yazılım diyorum başka bişey demiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Bunca yıl ios ve apple kötüleyen kişileri duydum. Kapalı bir sistem olduğunu ve herşeyin paralı olduğunu söylüyorlardı fakat kullanmaya başadıktan sonra ne kadar kararlı bir işletim olduğunu anladım. İşi bildikten sonra ise her uygulamayı ücretsiz edinebiliryorsunuz ve aradığınız her türlü uygulama mağazada bulunmakta...

Aynen katılıyorum, kullanmadan önyargılı bakmakla kullanıp da yorumlamak apayrı şeyler. 1.5 sene Galaxy s2 kullanmış biri olarak,
    jailbreak yapılmış bir ios'da önceki cihazıma göre eksik görmedim, aksine önceki cihazımdan çok fazlasını sundu.
    Yolda önemli bir arama yapacakken kilitlenip boot(logo) ekranında kaldığında s2 zaten gözümdeki yerini çoktan yitirmişti.
    Android kullanırken ios hapishanedir vs. gibi düşüncelerim vardı, ama kullanınca android'deki başıboşluk ve özensizliğin ios'da olmadığını gördüm.
    Üstelik jb ile neredeyse herşey mümkün, ve jb'li bile androidden 10-20 kat daha düzgün ve stabil çalışıyor. Tablet ve telefonda ios'a geçtim kafam rahat,
    güncellemesi de, custom romu da, mali/tegra/powervr uyumlu ama yine de tam uyum sağlamayan ayrı ayrı oyun apk'sı da onların olsun diyorum artık.

• Yok artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.