Şimdi Ara

Deut. Üretimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gezegendeki deut üretimi arasında gerçekten de büyük fark var.

4 teki gezegen
     Deut. Üretimi

14 teki gezegen
     Deut. Üretimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldfusion35 -- 2 Haziran 2006; 20:29:58 >

• gezegenin sıcaklığı ilgili bi durum soğuk gezegenlerde daha fazla deut üretirsin, sıcak olan yerlerde ise solar uydular daha fazla enerji sağlarlar
  • ters yazmış gibisin.
    14 de üretim daha fazla olması lazım.
  • evet bence de bi terslik olmuş
  • Ewt ya bnm de bildiğim kadarıyla 15 e doğru deut geliri artıyo olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

ters yazmış gibisin.
    14 de üretim daha fazla olması lazım.

Evet yanlişlik olmuş özür dilerim düzelttim
  • kesinlikle eminim15 doğru deu üretimi artar
  • ne kadar buyuyk bi fark varmıs hakkaten obur gezegen satte 20 deut fazla uretiyo buda gunde 480 deut ederki ne fark edecek ha 1000 deut almısısın bi gunde ha 1480..deutu filo yapmak icin kullanıyosan hic bise degismez ama yakıt olarak kullanıyosan da biraz fark var yani bence ofarkta onemli deyil
  • fark 20 değil nerseyse 150
  • quote:

Orjinalden alıntı: skunet

ne kadar buyuyk bi fark varmıs hakkaten obur gezegen satte 20 deut fazla uretiyo buda gunde 480 deut ederki ne fark edecek ha 1000 deut almısısın bi gunde ha 1480..deutu filo yapmak icin kullanıyosan hic bise degismez ama yakıt olarak kullanıyosan da biraz fark var yani bence ofarkta onemli deyil

Arkadaş dikkat edersen biri kademe 16 diğeri kademe 17 bence bu büyük bir fark tabi ki.Birde Artan kademelere bakarsan farkın daha da arttığını çok net görürsün.

• 3-4 taneyi 14-15 ten alacaksın hatta 5-6 tane alıp sırf deut basıp satacaksın.Ticaretle götüreceksin işi...
  • bir arkadaşımın 12. evrendeyim sıcaklığı -2 ilşe 32 arası kademe 8 206 üretiyo bu bir örnek
  • ben 11 de 22 getiriyo solarlar olsun biraz deut kazancımız demi
    18. evren deut satilik
  • evt ileriki kademelde fark bayagı bir artıyormöuş..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.