Şimdi Ara

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
34.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
358 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ?

(En Son Oy Tarihi: 27.6.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Elk.de

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Senin gibileri inşallah çifte vatandaşlıktan çıkarırlarda o zaman görürüz ne kadar milliyetçisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

Değerli abim, ben de avrupada yaşıyorum. Ama bu işin geleceği de var. Ülkemde rahat rahat yaşıyım derken birilerinin kör kurşununa kurban olmayalım, yaşlı başlı halimizle olanlara küfretmeyelim. En azından derdimiz bu olmalı. Şimdiki hayatını değil, geleceğinizi düşünerek yorum yapın ve düşünün.
    Suriyelilerle ilgili asayiş olayları yok denecek kadar az hocam

Propaganda amaçlı sosyal medyada yazılanlara inanma.

Adamların ülkesinde savaş var ve bize sığınmışlar,ortalık düzelsin çoğunluğu kendi gider zaten.

Bu ülkenin polisi,jandarması var, rahat ol

Mutlaka içlerinde kötü olanlar vardır,ancak genel duruma bakmak lazım.

Genel durum ortada,fakirlik,sefalet,çaresizlik

Yarın aynı durum bizlerinde başına gelebilir,bunu hesaba katarak hareket edelim

Insan olarak,ırk gözetmeksizin zor durumda olan insanlara yardım etmeyi borç biliyorum

Ben bildiğim doğruda yürümeye devam edeceğim,takdir Allah'ın

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

tabi tabi kaç işçin var?https://www.youtube.com/watch?v=2S0vWzixeIk

Alıntıları Göster
    Mal-mülk Allahındır

Ben zenginsem,fakir kardeşime yardımım dokunur

Ben fakirsem,zengin kardeşimin bana faydası dokunur

Herkes bu şekilde hareket ederse,yeryüzünde aç insan,yoksul insan olmaz

Özellikle arabayla uzun yol seyahatlerimde,yemek molalarında,masama kesinlikle yoksul olduğunu gördüğüm bir kardeşimi davet ederim.

Tabii bunu yaparken onu incitmem.

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Suriyede Ne kadar suriyeli varsa hepsi buraya gelsin biz oraya gidelim :)
  • Gonderilsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ?

Instagram.com/polithings sitesinden almıştım zamanında, telefonda bu kadar editleyebildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

Dediğin tanıma uyanları zaten Avrupa alıyor. Sence bizde kalmayı tercih ederlermi?

Nasıl yani? Ne gibi şartlar isteniyor ya da nasıl karar veriliyor? Ben ayrıntılı bir bilgi bulamamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozcelik

Kalsın diyenlerle Suriyeliyim diyenler hemen hemen aynı sayıda. Her kalsın diyene bir suriyeli verelim olsun bitsin
    Mantıklı, ender önerilerden biri
  • hunkar159 H kullanıcısına yanıt
    Gerçekten Çok Popüler Oldum Hergün Dizi Film Teklifleri Alıyorum

Üç Beş Kendini Bilmez Değil Söz Konusu Olan. Bu Adamların %90 ı Böyle Yamyam Gibi.
    Ama Sen Avusturya'dasın ve Bilmeden Görmeden Yorum Yapıyorsun.
    Oradan Konuşmak Kolay.
    Gel İçlerinde Yaşada Bizimle Birlikte Görelim Ondan Sonra Seni. Gel Biraz Kal Biraz Fikir Edin Sonra Konuşursun Kendinle Sonra Bir Tutarsın.

Ayrıca Kendi Yaptığın Terbiyesizlikle Bana Hadsiz Diyemezsin Ankette İnsanlara Düşünceleri Sorulmuş.

Gene Kafanda Kurup Kurup Gelmişsin :)
    Ben Seni Avusturya da Üç Kuruş İçin Vatandaşlıktan Çıkanlarla Bir Tuttum mu ? Tutmadım.. Sende Sadece Kendi Kurgularına İnanma Ekmekmiş Yağ Sürmekmiş..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hunkar159 H kullanıcısına yanıt
    Benim Haddime Böyle Bir Anket Yapmak Gayette Düşer. Çünkü Ben Burada Yaşıyorum Gelip Benim Yaşadığım Yere Çöl İnsanı Doluşmuşsa Bal Gibide Yaparım.

Sen Hala Soruma Cevap Vermedin. Yüzsüz müsün Birader Seni İstemeyenlerin Ülkesinde Yaşıyorsun. Niye Dönmüyorsun

• TIRAZLI kullanıcısına yanıt
    Adam Diyor ki "millet devlete yük oluyor o yüzden surileri alalım" Kafaya Bak.

Bakınız: haklı çıkmak için saçmalamak

• Bir tarafta Nazilerin baskısından kaçan profösörlere kucak açan, devlet üniversitelerinde iş veren Atatürk, diğer tarafta Atatürk'ün cumhuriyeti emanet ettiği gençlerden ölümden kaçan insanları geri ölüme göndermek için oy kullanan büyük çoğunluk... Gönderilsin oyu verenler yazıklar olsun size...
  • Kadın ve çocukları kalabilir ama erkekleri de bi zahmet ..tirsin gitsin artık ülkesini savunsun.. madem savaş var abi sıriyah abi eset bum..

• 3-5 kişi değil ki kalsınlar diyelim kardeşim . Adamlar 4 milyon güya resmi rakam fakat hissedilen 7-8 milyon onun için gitsinler.

• Ağzın bal yesin hocam aynı düşüncedeyim kahrını Biz keyfini Bu Dallamanlar çekiyor ohh ne ala

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Bir tarafta Nazilerin baskısından kaçan profösörlere kucak açan, devlet üniversitelerinde iş veren Atatürk, diğer tarafta Atatürk'ün cumhuriyeti emanet ettiği gençlerden ölümden kaçan insanları geri ölüme göndermek için oy kullanan büyük çoğunluk... Gönderilsin oyu verenler yazıklar olsun size...
    Bir tarafta profesörlere kucak açan diyorsun öte yanda ölümden kaçan diyorsun ama bu nsl kaçma ise binlercesi bayramlaşmak için ülkesine geri dönüyor, kimbilir geri kalanında da para olsa onlar da keyiflerince gidip gelirler belki Suriye'ye.

Bu insanların çok küçük bir kısmı savaştan kaçıyor gerisi fırsatçı, baksana Türkiye'de durmayıp ölümü göze alıp Avrupa'ya kapak atma derdindeler.

• Suriyelilere hep ön yargıyla yaklaşmıştım ta ki düne kadar.3 gün önce kaybettiğim cüzdanımı içindeki parayı eksiksiz bir şekilde polise teslim etmiş bir Suriyeli.Kartlar felan hepsi duruyor.Umudumu da kesmiştim cüzdan.Bence biraz daha duyarlı olabiliriz.
  • Kalmalarından yana olursun tabi, sigorta yok o yok bu yok maaliyetii ne? Hem bir birey 18 yaşına gelene kadar devlete maaliyeti demişsin, sadece 18 yaşına kadar olanları kapsama. İşte arkadaşlar çıkarcılık menfaatçilik tam da bu. Yoksa ülkeymiş türkmüş bunun gibiler için önemi yok beleş çalışsın işi dönsün yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 8 Ocak 2019; 10:10:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.