Şimdi Ara

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
34.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
358 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ?

(En Son Oy Tarihi: 27.6.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Ne yaptın kuma mı aldın yanına o kafa yapısı var sende yazdıklarınla o noktaya çıkar o kafa ancak ondan anlar güneydoğu sınırındakiler gibi.

Alıntıları Göster
    Allah hidayete erdirsin

Çürümüş fantezilerini kendine sakla

Bu nasıl bir düşünce yapısıdır

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

2009'dan beri forumu kullanan biri olarak şunu söylemek istiyorum. dh forumda ne anket'i yaparsanız tersi çıkıyor ülkeye genellediğinizde. burası biraz daha genç ve okumuş nüfus yoğunluğuna sahip. sonuç olarak yarın oylama yapılsın yine kalsın diyenler çoğunlukta olacaktır.
    Tüyo vereyim

kahvede boş boş oturan internetle alakası olmayan kesim yüzde 20 yani yaşlı kesim ve orta kesimin çoğunluğu yani menfaate dayalı iş yapan günü kurtarayımda yarın için Allah kerim diyen bunlar şuan bunların kararı nedir bilmem ülkenin durumu belli bunların kararı öğrenmek için sokaklara ineceksin.Bu kesim şuanki iktidarı destekliyordu misal şuan yine destekler desemde baya bir parçalanma var ne olur bilmem il il değişim olabilir ama bu başkanlık ve hükümet seçimi değil belediye yani hizmet seçimi.

Ama ülke durumu kötü o açık.

Ankete dediğim gibi üsttekinin yüzde 80 ini alalım bu yüzde 20 yide gene iktidar yanlısı diyelim.Oy vermiyorum diyen kesim mevcut iktidarın işine gelir yani bilmedende olsa mevcut iktidarı seçmiş oluyorsunuz.

yüzde 55 muhalefet oldu sana yüzde 44 geri kalan kesimde yüzde 56 muhafazakar ve diğer azınlık tabaka yani aşağı yukarı yüzde 51-52 şuanki mevcut iktidar çıkıyor tabi bu bakış açım o yüzde 20lik günü yaşayan kesimin mevcut iktidarı destekleme kararının devamını düşünerek diyorum bunların kararı belirleyici oluyor.Bu arada oy verin.Oy vermemezlik yapmayın o zaman şikayet etmeye hakkınız yok dediğim gibi mevcut durumu desteklemiş olursunuz.

Yani özet geçersem bu yüzde 20 lik kesimin kararı önemli bunun içinde sokaklara çıkacaksın.

Eğer halden memnunsalar

Muhalefet yüzde 44

Diğer muhafazakar ve azınlık gruplar yüzde 56 oluyor bu azınlıkları çıkarırsak yüzde 51-52 mevcut iktidar oluyor ama dediğim gibi bu yüzde 20lik kesim halden memnun mu değil mi farzı mahal malum şuanki durumdan memnunlar diyerek ekledim ama karşı fikirse bu insanlar baya bir değişik sonuç çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 6 Ocak 2019; 17:18:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Allah hidayete erdirsin

Çürümüş fantezilerini kendine sakla

Bu nasıl bir düşünce yapısıdır

Selam ve dua ile

Alıntıları Göster
    Siz daha iyi bilirsiniz.Amenna çürümüş fantazilerinizi dininiz destekleyen ve dini kendi emelleri uğruna yaşayan pek faziletli kesimlerce görüyoruz ve örnek almak istemiyoruz.Ülkede ve bölgede örneği çok çünkü.
  • Gideceklerini düşünmüyorum. Akpnin oylar gelecek yeni nesillerle birlikte giderek azalacaktır. Suriyeliler boşuna alınmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Siz daha iyi bilirsiniz.Amenna çürümüş fantazilerinizi dininiz destekleyen ve dini kendi emelleri uğruna yaşayan pek faziletli kesimlerce görüyoruz ve örnek almak istemiyoruz.Ülkede ve bölgede örneği çok çünkü.

Alıntıları Göster
    AKP yı beğenmezsiniz

Sürileri beğenmezsiniz

Dini beğenmezsiniz

Sorun sizlerde bence

Dua ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

AKP yı beğenmezsiniz

Sürileri beğenmezsiniz

Dini beğenmezsiniz

Sorun sizlerde bence

Dua ile

Alıntıları Göster
    AKP ve bu partiden nemalananlar arap sevdalısı biz türküz türlüğü savunuruz o yüzden inandığımız noktalar farklı.Tarihinden ders almayanı yeri gelir gene zaman ve durumlar tokatlar gerçeklerle.Rusun rusta başka güveneceği dayanak türkünde öyle.Ortada kalınca kimse sana yardım eli uzatmayacak o sövdüğün küfür ettiğin lanet ettiğin o dış güçlere dileneceksin.Çünkü kendini onlara mahkum eden yine sensin.Mağdur olma andırılma rekoru kıranlar sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 6 Ocak 2019; 17:31:35 >

• Suriyeliyim kalmak istiyorum veya gitmek istiyorum seçeneği eklenmeli 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • El-Ezher Senin Din Kardeşlerinden Burada Herkes Bıktı Haberin Olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

El-Ezher Senin Din Kardeşlerinden Burada Herkes Bıktı Haberin Olsun.
    Yakında Ukrayna'dan gelecek sığınmacılara nasıl davranacaksınız,göreceğiz

Dua ile

• Ya Ne Alakasız Konuşuyorsun Arap Milliyetçilisi misin Nesin

Mevzu Geldiği Yer Değil Geldiğinde Neler Yaptığı. Anlamazlıktan Gelip Cahil Cüheyla Konuşma.

• Sen Almanya'da keyfini sürerken Suriye'lilerle biz mi uğraşacağız sen gittin 150 km ötede oy kullandın diye ? Nasıl bir beyin taşıyorsun sen ya ? İç işlerinde gram söz hakkınız yok kimse kusura bakmasın. Çok meraklıysan kalk gel buraya burda yaşa. Maaşını euroyla al, vergini orda ver yatır, Avrupa'da hayatını geçir, Türkiye'ye tatil için gel euroları 6'yla çarpıp bi güzel yiyip yatıp içip Almanya'ya geri dön. Seçim günlerinde de "yozollo kolomotro godop oy kollondom bon" diye söylen. Maşallah ya o nasıl iş öyle ?

Çok meraklıysan al götür. Ne halt olduğu belirsiz, vasıfsız Suriyelilerin başıboş sürüler gibi ülkeye doldurulması bu devlete yapılmış en büyük kötülüklerden birisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Ezher

Devletini düşünen bir işveren olarak kalmalarından yanayım

Anlatayım.

Bir bireyin 18 yaşına gelene kadar devlete maliyetini hiç düşündünüzmü?

Bunu düşünecek beyine sahip bir birey suriyelilerden rahatsız olmaz.

Asayiş olayları istatistiki sınırlar içinde olduğu müddetçe,kapılarımız herkese açık olmalı

Dua ile

Dediğin çok mantıksız. Bir bireyin 18 yaşına gelene kadarki masrafları zaten asıl sorun. Suriyelilerin çoğu genç ve çok para harcanıyor onlar için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Devletini düşünen bir işveren olarak kalmalarından yanayım

Anlatayım.

Bir bireyin 18 yaşına gelene kadar devlete maliyetini hiç düşündünüzmü?

Bunu düşünecek beyine sahip bir birey suriyelilerden rahatsız olmaz.

Asayiş olayları istatistiki sınırlar içinde olduğu müddetçe,kapılarımız herkese açık olmalı

Dua ile

Dediğin çok mantıksız. Bir bireyin 18 yaşına gelene kadarki masrafları zaten asıl sorun. Suriyelilerin çoğu genç ve çok para harcanıyor onlar için.

Alıntıları Göster
    Bak bunu bilmiyordum

Uluslararası anlaşmalar gereği 18 yaş altı sığınmacılar sınırdışı edilemez

Dua ile

• Gönderilsin ve ülkede suriye kelimesi yasaklansın
  • Kalsın kalsın mevcut hükümeti savunanlara müstehak

• Hem onlar ümmetden. Din kardeşiyiz.

• Sen git Almanların bir tarafını yalamaya devam et. Sonra en milliyetçi benim de.
  • Kalsın diyenler en az 1 tane suriyeliyi evinde beslemeli, o zaman görürüz samimiyetlerini
  • quote:

Saçmalamayın yav.

Sen ayağının dibindeki okullarda oy kullanırken,ben 150 km uzaklıktaki konsolosluğa gidip oy kullandım

30€ luk benzin harcadım,müsaade edersen,oy verdiğim iktidarı o kadar savunma hakkım olsun

Selam ve dua ile

Çok zahmet etmişssin. 30 euro harcamış birde. Sana gelecek seçimde 30 euronu göndereyim ama lütfen sen oy kullanma . Sana bir sorum olacak,yaşadığın avrupadada mültecilerin ve türklerin gitmesini isteyen "sağ" partileremi oy veriyorsun yoksa azınlıkların hakkını savunan "sol" partileremi oy veriyorsun ? Cevap belli zaten. İki yüzlüler sizi. Madem iktidarı bu kadar seviyorsun gel yaşa burada ? Evi arabayı dert ediyorsan değiş tokuş edebiliriz sen çok sevdiğin iktidarına kavuşmuş olursun böylece. Orada Hans'ların George'ların kucağını oturup bizim yaşadığımız ülke hakkında karar vermeye hiç bir hakkınız yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 6 Ocak 2019; 20:35:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.