Şimdi Ara

Dev GTA V Dizüstü Testi 'Bütün Mobil GPU'ları deniyoruz' video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
8.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sistemim çalışmaz diye bulaşmıyordum ama birisi yama yayınlamış. Düşük bilgisayarlarda bile çalışıyormuş. Gta san andreas gibi oluyor ama olsun.

https://ragnos1997.wordpress.com/full-list-of-low-specs-patches/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdeviL -- 19 Nisan 2015; 20:35:42 >

• GT 240 ile açmaya calısıcam, benim karttan eskisi olan var mı :)
  • Onlarda zaten iyi çalışacağı kesin. 3-4 yıllık kattlara da test yapında görelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi herkese açık bir soru :

Gta 5'i 1080p'de Low'da mı oynamayı tercih edersiniz ? Yoksa 720p'de High'da mı oynamayı tercih edersiniz ? arkadaşlar..

• GT 635M merak ediyorum ? Oynayan var mı ya da bilen ?
  • i7 3630Q 2.4 ghz 8gb ram 635m icin yorum alabilirim :D

• AMD A4-5000 Apu 1.5 GHZ
    AMD Radeon HD 8550 Herşey Lowda oynarmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Master39

Mesut Bey 630m hakkındaki görüşleriniz neler?

Düşük ayarda 25-35 fps arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.BoND

i7 3630Q 2.4 ghz 8gb ram 635m icin yorum alabilirim :D

Araştırmama göre düşük ayarlarda 35 fps alır gibi. Bende de i7 3632QM 8GB RAM 7670m var. Cihazlar neredeyse kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Şimdi herkese açık bir soru :

Gta 5'i 1080p'de Low'da mı oynamayı tercih edersiniz ? Yoksa 720p'de High'da mı oynamayı tercih edersiniz ? arkadaşlar..

1080p low

• Başlık DH ye yakışmadı. Bir kaç Nvidia GPU var. Bir tane bile AMD GPU yok. Bütün mobil GPU çok yanlış.

• Açıkcası tatmin edici bir inceleme değil.kaç kişinin elinde monster laptoplar var? oyuncu laptopu alabilen kaç kişi var? sayın mesut çevik beyin canı gta 5 oynamak istemiş. bunu da bir güzel videoya çekip hepimize izletmiş.yapmanız gereken inceleme bu değil. bir tarafa alırsın i3-4160, i5-4590, ,i7-4790 diğer tarafa fx-6300 , 8320 ve 9590 bunların yanlarına da r7 260x , r9 270, r9 290, gtx 750ti, gtx 960, gtx 970. biz de deriz ki donanım haber on numara bir inceleme yapmış. mobil inceleye inceleye mobilhaber oldunuz. üyeler kendi aralarında hallediyor bütün bilgi paylaşımını artık size gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmkkr -- 19 Nisan 2015; 23:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Şimdi herkese açık bir soru :

Aşırı fps düşüşü olmuyorsa 720p high derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

GT 635M merak ediyorum ? Oynayan var mı ya da bilen ?

Dünden beri yüklenen videolara bakıyorum da gayet iyi gibi geldi bana sonuç.

Ütelik videodakinden daha iyi bir işlemcim var.

Önümüzdeki ay satın almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

GT 635M merak ediyorum ? Oynayan var mı ya da bilen ?

Dünden beri yüklenen videolara bakıyorum da gayet iyi gibi geldi bana sonuç.

Ütelik videodakinden daha iyi bir işlemcim var.

Önümüzdeki ay satın almayı düşünüyorum.

Bende Asus K55VJ serisi mevcut eğer gerçekten bu ayarlarda oynuyorsa oyunun optimizasyonu çok iyi olmalı en kısa sürede bende deneyeceğim.

• GT 740m 64 bit, Lenovo z500 8 GB ram, İntel 3230M 2.60 GHz (i5) işlemcili laptobumda GTA V i tüm grafik ayarlarını High da açtıgımda 25 fps normal yaptıgımda ise 30 fps (hatta çözünürlüğü de en düşük yaptıgımda 30 fsp) menüde de 30 fsp alıyorum 22 nin altına da düşmüyor 30 un üzerine de çıkmıyor. 25 fsp de gayet akıcı geliyor ama anlamadığım nokta bu ayarlar arasındaki bu kadar düşük fsp farkının olması, acaba 30 fsp limiti mi var oyunda?
  • ARKADAŞLAR AMD GPULAR İNCELENMEMİŞ AMA AZ ÇOK BİLGİNİZ VARSA İNTERNETTEN KARTLARİN ÖZELLİKLERİNE BAKİP VE YAHUT BAŞKA SİTELERDEN BURDAKİ TESTTE BULUNAN NVIDIA GPULARIDA İÇEREN AMD-NVIDIA OYUNTESTLERİNDEN DOĞRU TAHMİNLERSE BULUNABİLİRSİNİZ..

• GTX 675M bu videodaki hangi ekran kartına denk geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansa89

Türkiyenin en iyi teknoloji sitesi(!) denilen yerde yayınlanan saçmalığa bak. Teknik konularda lütfen Erdi Özüağ video üretsin. Mesut Çevik bu işten anlamıyor. Adam detayları yükseltip, çözünürlüğü düşürerek iyi görüntü elde edebileceğini zannediyor. Lcdlerde doğal çözünürlük meselesinden dolayı çözünürlük düşürmek en son yapılması gereken şeydir. Çamur gibi görüntü elde edersiniz. Ayrıca Ambient Occlusiona ışık süzmeleri falan diyen bir adamı ancak Türkiye gibi üçüncü sınıf ülkelerde teknoloji editörü yaparlar.

Kesinlikle katılıyorum. Ayarlara girildiğinde yapılacak ilk iş, ekran çözünürlüğü kaç ise oyunun çözünürlüğünü ona göre ayarlamak. Diğer ayarlar üzerinden kırpmalar yapılmalı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.