Şimdi Ara

DEV MACİN İLK 11'LERİ ACİKLANDİ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Fenerbahçe hocalarının abuk subuk Avrupa maçları tercihleri bana kafayı yedirtecek. Birisi Ortega'yı yedek bırakır, birisi Manu deplasmında 4-5 hücumcu oynatır, biriside Emenike yerine Webo'yu oynatır. Sanki maçı Arsenal ceza sahasında oyanayacağız..

Offffff..
  • Casa gerek kalmaycak gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsenalde kim skaat¿¿
    cazorla walcott gibss ramsey ilk11de.

Bu arada emenike egemen alper ve ggda yedekteler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekir saatli bomba ama topuzdan 10 kat iyidir o mevkide....Topuz tutmadı orada...
    Ama Emenike'yi kadroda görmeyi umuyordum.
  • Saç baş yolucağımız bir maç olucak buna şimdiden hazırlanın fazla ümitlenmeyin
  • Stoch olsaydı bu maçta sol kanatta iyi iş yapardı sağda Kuyt iki Arsenal'i tanıyan kanat. İlerde Sow-Emenike beraber. Arkalarında Alper-Meireles...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Kanatlar koridor olur.

ne kordidoru otoban otoban.. ah gokhan ah

sakatliktan yeni cikmis topali oynatmak ne demektir offf insallah fark yemeyiz.

Arsenal kadrosuna baktım şimdi. Allah yardımcınız olsun hocam. Sagna, Gibbs, Rosicky, Cazorla, Walcott, Giroud hepsi var maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun hocanın içine Aykut hoca kaçmış Oo Şaka bir yana bekir hariç güzel kadro Emenike koz tutulacak güzel düşünce Webo dan maksimum fayda alıp diri Emenike girecek. GG bir fedakarlık yapıp oynabilir inş Bekire güvenmiyorum.
  • Yedeklerimiz:
    Mert Günok, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Alper Potuk, Caner Erkin, Emmanuel Emenike
  • Emenike niye yok ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Kanatlar koridor olur.

ne kordidoru otoban otoban.. ah gokhan ah

sakatliktan yeni cikmis topali oynatmak ne demektir offf insallah fark yemeyiz.

Arsenal kadrosuna baktım şimdi. Allah yardımcınız olsun hocam. Sagna, Gibbs, Rosicky, Cazorla, Walcott, Giroud hepsi var maşallah

Bizden beter çıktılar bir ara bizde vardı o sakat bu sakat alayı oynardı Fark etmez tam bir Arseneli yenmek keyif verir!

• quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Yedeklerimiz:
    Mert Günok, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Alper Potuk, Caner Erkin, Emmanuel Emenike

Bence kadro Mert Günok, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Alper Potuk, Caner Erkin, Emmanuel Emenike + Meireless + Sow + Emre + HAK olmalıydı

• bence;

volkan
    yobo - alves - kadlec - hasan ali
    topal
    emre - meireless
    emenike - kuyt
    sow
  • Bekir-Kadlec vs Cazorla-Walcott

Şu maçta Hasan Ali'yi oynatmamak? Ve Bekir gibi ağır bir adamı sahaya sürmek?

En önemlisi, Arsenal'in iki uzun stoperi var. Ben Emenike'yi pek tutmayan biri olarak tam Emenike'lik maç diyordum. Webo'yu oynatmış.

Webo-Bekir-Kadlec tercihleri bu maçı belirleyecek
  • Bekir in sağ kanatta ne işi var? Orası yol geçen hanı olur.
  • Fenerbahçe her zaman gelenin gideni arattığı bir kurum olmuştur.Aykut Hoca'dan sonra daha kötüsü olamaz diyordum ama yine yanıldım teşekkür ederim Fenerbahçem
  • Bekir kanatta mı? Sağ kanattan mutlaka 1 gol yiyeceğiz. Mehmet Topuz orada yapamasa da en azından yerinde müdahaleleri vardı. Hiç olmadı kendini kaptırıp orta sahaya falan geliyordu oraya destek oluyordu. Bekir kendi mevkisi olan defansta doğru dürüst iş yapamazken kırma kanat olarak ne yapacak? Önünde daha geçen hafta gözüne hasar almış, şişliği olduğu halde zorlana zorlana oynamış bir Kuyt var. O kanat otobana dönecektir. Emenike neden yok o da ayrı bir muamma.

Gerçekten çok garip seçimler. Anlam veremedim.
  • FB Arsenalin kanatları kitleyemesse çok fena çarpılacak
  • Bekir ve Kadlec müthiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.