Şimdi Ara

DEV MÜHENDİS LİSTESİ (NE GURUR NE ŞEREF TABLOSU ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
7
Favori
13.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği ekleyin hocam (odtü)
  • kimsenin hevesini kırmak istemem de bu devirde mühendislik mi yazılır kardeşlerim 23 yaşında mezun olsanız ortalama 45 yıllık bir çileli hayat sizleri bekliyor olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşaat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panter20 kullanıcısına yanıt
  • inşaat
  • Bilgisayar ekle hocam
  • Yaz yaz beni de yaz.
    Gıda Mühendisliği
    Hacettepe Üniversitesi

Not: Gerçi o işi yapmıyorum iş güvenliği uzmanlığı yapıyorum ama sonuçta okuduk bitirdik :)

Sektörde yaklaşık tecrübem 7 yıl (çoğunluğu süt sektöründe) yaklaşık 6 yıl da iş güvenliği uzmanlığı tecrübem var bu konularda soru varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
  • Koca konuda çevre mühendisi göremedim, çok alındım.
  • Mekatronik mühendisliği hocam ekle beni de (İstanbul ticaret üni)
  • Tıpçılar nereye toplandı atlamışım ben :D
  • Yaz gardaş, Matematik Mühendisliği.

Edit: Ahaha ben de çalışan mühendisler olarak sendikavari bir oluşum kuruyoruz sanmıştım, olm durun daha mühendisliğe girmekle mühendis olsanız, bir kısmınız vazgeçecek, bir kısmınız bitirip memur olacak, Türkiye burası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedine_zidane -- 16 Ağustos 2017; 11:13:41 >
  • AtomCmyLMz kullanıcısına yanıt
    diger konuda coktan acildi ben bu konuyu acan kişiyiim ban yedim ve konuyu taşıdım buyur diger konuya
  • yaz beni de hocam kocaeli elektronik ve haberleşme mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruputol -- 8 Ağustos 2017; 17:14:13 >
  • Biyomedikal mühendisi olarak ekleyin beni(İnönü Üniversitesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 8 Ağustos 2017; 17:24:0 >
  • CemUzanaMezunŞoku kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim işveren değilim. Ben bir kurumda İşletme Müdürü olarak çalışıyorum. Fabrika bana bağlı ve ne yazık ki gelen mühendis stajerlerden çektiğimiz sıkıntı kendilerini hiç geliştirmemeleri. Uludağ ya da farklı bir üniversite hiç farketmez. Yeter ki kendini geliştir. Mühendis olduğunu hissettir millete. Bir duruşun, düzgün hitabın ve teknik anlamda ikna edici bir yapın olduktan sonra gerisi zaten gelecektir.

• aytac001 kullanıcısına yanıt
    Hocam geliştirmekten kasıt ne tam olarak neye dikkat ediliyor?

• CemUzanaMezunŞoku kullanıcısına yanıt
    En başta ingilizce güzel kardeşim. Mutlaka bilmen ve konuşmanın akıcı olması lazım. Bak sana güzel bir örnek vereyim. İngilizce stepne gibidir. Hiç kullanmasan bile gün gelir adamı yolda kalmaktan kurtarır. Ben devlette olmama rağmen aktif olarak kullanmak zorunda kalıyorum. Sen özelde kurumsal bir yerde çalışmak istiyorsan mutlaka öğrenmelisin. Ayrıca kendini yöneleceğin iş kolu bazında geliştirmen gerekiyor. Örnek olarak ben enerji sektöründeyim. Hes,ges,res ve tes konuları ana kalemler. Şu anda Hes konusunda koordinatör olarak görev alıyorum. Anlayacağın Hes konusunda kendimi geliştirdim. Bu gelişim üniversite 3.sınıfta başladı. Hep enerji üstüne çalıştım. Sana önerim enerji üzerine kendini geliştirmen. Çünkü sektör çok büyük ama kendini yetiştirmiş eleman açığı çok fazla. Yani anlayacağın güzel kardeşim : Samanlıkta her zaman iğne aranır , kimse samanı aramaz. Sen iğne mi olmak istersin saman mı? Buna sen karar vereceksin. Üniversitenin adı(itü,odtü,boğaziçi) sana sadece +1 puan kazandırıyor. Gerisi tamamen senin elinde.

• aytac001 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeler için hocam sağolun.

• 5 sene sonraki işssizler topluluğu
  • odtü inşaat
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.