![]() ![]() ![]() Anket 2014 yani 8.nesil ve sonrası için çıkan oyunlar arasında yapıldı. Oyunların Toplam Aldığı Oy Sayısı: Katılan Kişi Sayısı: 610 Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 20 Ağustos 2022; 19:38:22 > |
Dev Oyun Anketi (KAZANAN) [Red Dead Redemption 2]

-
-
Fallout Shelter olması nedense çok mutlu etti beni
Ayrıca GTA 5 göremedim
-
Yolladım bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun.
-
gönderdik bakalım. hayırlısı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gönderdim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılım sağlandı.
Gönderdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende gönderdim. :) bakalım nasıl bir sonuç çıkacak...
-
2014'ten itibaren oyunlar yazılmış. GTA V 2013'te çıktı
-
Doğru ya, ben PC sürüm olarak 2015 diye düşündüm ama 2013'tü asıl çıkışı.
Teşekkür ettim.
-
Hayırlı olsun bakalım katıldım ben de. :)
Oyunları seçtikten sonra sonradan ekleme çıkarma yapabiliyor muyuz?
20 tane oyun seçtim
Form anonim olarak gönderildiği için, gönder tuşuna bastıktan sonra bir değişiklik yapılamıyor. Gönder tuşuna basmadığınız sürece değişiklik yapabilirsiniz.
-
Peki en önemli soru, 150 oyundan 70'e, 70 oyundan 30 küsüre iniş süreleri için son tarihler nelerdir?
-
Oylama yapıyordum ta ki Cyberbug 2077'yi görene kadar
Bu oyunumsunun olduğunu görünce direkt kapattım sayfayı.
-
Katıldım.
-
Katılım seviyesi nasıl olur bilemediğim için ilk tur için bir süre belirlemedim. Bu turdaki durumu gözetleyip, diğer turlar için ona süre vereceğim. Bu tur için günlük gelen oy sayısı çok azalınca, son 2-3 gün kaldı duyurusu yapıp bir sonraki tura geçiririm. Sonuçta 1 eleme daha olacak eşleştirmeye geçmeden önce.
-
Oyumuzu verdik, bakalim ne olacak sonuc
The Witcher 3 ile RDR 2 finali olacak. The Witcher 3 kazanacak muhtemelen. Gerçi kalite kapışması olmayacak bu. Kitleler savaşacak. Alakasız bir sonuç da çıkabilir. IGN'in yaptığını God Of War kazanmıştı. |
Witcher 3 kazanamaz. Genel olarak kitlesi daha aklı başında, yaşı büyük insanlardan oluşuyor. Bu sitede pek yok o kitleden. RDR 2'nin de kitlesi de W3 kadar olmasada aklı başında insanlardan oluşuyor. GTA 5 ya da Call Of Duty vs. gibi bir oyun kazanır. Ha şöyle de bir sıkıntı var. Oyunları oynamayıp izleyen bir kitle var. İzlenmesi en zevkli oyunlardan biri de kazanabilir, The Last Of Us 2 veya God Of War gibi. Bekleyip görelim. Yine de dediğiniz gibi her halükarda kitleler kapışacak. Ign'in listesinde Rise Of The Tomb Raider Half-Life 2'den üstün görülmüştü, hala aklımda, hala cringe yaşıyorum. |
Witcher 3 kitlesi mi aklı başında yaşı büyük insanlardan oluşuyor. Kahkaha attım
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya sevdiğiniz oyunu başkası sevmiyor, sevmediğiniz oyunu başkası seviyor diye neden bu kadar agresif ve kırıcı yorumlar yapıyorsunuz?
|
Cyberpunk türünde yapılmış en iyi oyun (modern deus exlerden daha iyi evet) Son zamanlarda çıkan 3A oyunlar arasında oynanışı en iyi oyunlardan biri. Night City kadar emek verilmiş, detaylı bir açık dünya şehri, ülkesi, dünyası yok. Oyunda hiç cutscene yok neredeyse. Çok doğal işliyor görevler. Oyunun her yerinde bilgi kırıntısı var, basit giglerin bile bir backstorysi var, ncpd görevlerinde bile shardlar var. Yan hikayeler herhangi bir oyunda gördüğüm en iyi yan hikayeler (Peralezler, River, Delamain, Silverhand, Kerry...). |
Cyberpunk, Elden Ring'i elemiş |
Benzer içerikler
- gta san andreas sistem gereksinimleri
- rust tp kodları
- bira toplama oyunu
- wolfenstein oynama sırası
- cengizhan 2
- gta 6 ps5
- açık dünya oyunları
- npc insan nedir
- witcher 4
- assassin"s creed
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X