Şimdi Ara

Dev sistemde kasma sorunu..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne fark edecek kardeşim. Sonuçta bu pc de bu oyunun uçak gibi çalışması lazım. Bu bir problem. Ben bu pc ye parayı bu oyunlarda full detail de en ufak kasma olmadan oynamak için verdim. Sende diyorsun ki ayarları düşür. :)
  • Sanırım sorunumun cevabını buldum.. :)

http://forums.tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=61400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMeSo34 -- 27 Şubat 2014; 3:52:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMeSo34

quote:

Orijinalden alıntı: darknemesis

quote:

Arkadaşlar yeni topladığım pcnin sistemini aşağıda verdim ve oyunda bazı noktalarda özellikle "Aram"da çoklu kapışmalarda 30-40 fps lere düşüyor. Aram' da normal yerlerde 60 fps ama üstünede çıkmıyor hiç. Eski pcimde daha yüksek fps görüyordum.

Bu arada tüm grafik ayarları full de ve çözünülük 1920-1080 durumunda. Yinede çok üstün grafik isteyen oyunlarda kasma diye bir kelime yok pcnin lugatın da :S sinir oldum..

Sistem ;

İşletim sürümü : windows 8.1
    Ekran kartı : SAPPHIRER9 270X TOXIC
    İşlemci : AMD FX X8 8320 (overclock ile 4.2 ghz)
    Anakart : ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950
    Ram : GSKILL Sniper DDR3-1866Mhz CL9 8GB (2x4GB)
    Kasa : Dark Viper 750W(high power) USB 3.0 MidTower
    işlemci fanı : Cooler Master Hyper T4
    Monitör : PHILIPS21.5" 227E4LHAB/00
    SSD : SAMSUNG250GB 840 EVO SATA 3.0
    Yedek hdd : 1TB Caviar Black

kaç böbrege mal oldu

hepsini denedim. 60 a sabitleyince 60 dan yukarı çıkma diyorsun pcye. 60 dan aşşağıya çok düşüyor. Ayrıca ekran kartını takip ediyorum programı üzerinden. ekran kartı tam performans çalışamıyor bile. 35 derecelerde ekran kartı ısısı ve fanı otomatikte %20 hızla dönüyor şaka gibi :) yani ekran kartının %80 nini kullanamıyor oyun saçmalık ya..

kasıyo diyosan ayarları düşürmeyi anlarım ben

o fps 60' ı uncapped mıydı neydi limitsiz türkiye serverinde ki adı limitsiz yap

çalıştırma ayarlarını capsde ki gibi yap

Dev sistemde kasma sorunu..!

vsync' i kapat

• qnq sen hydro musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi denedım oyun başlarken

Dev sistemde kasma sorunu..!

daha sonra 85lere kadar düşüyor. :(

3gb ram var işlemci hızı 2.10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 27 Şubat 2014; 6:29:06 >
  • Bunun 5 de 1 i sistemde 60 fps sabit çözünürlük sonra geri kalan ayarlar medium

• Arkadaşlar yeni gelen patch ile sorun ortadan kalktı şükürler olsun.. Şuanda oyunda sıfır kasma ve limitsiz işaretli olmasına rağmen 60 fps de sabitlendi oyun ne aşşağı ne yukarı. Ama gayet güzel :)
  • Sistem cop yalniz o paraya olmamis o sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

Sistem cop yalniz o paraya olmamis o sistem

Çok biliyosun paşam. Topla bakalım kdv dahil 3000 TL ye daha iyisini..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

Sistem cop yalniz o paraya olmamis o sistem

Çok biliyosun paşam. Topla bakalım kdv dahil 3000 TL ye daha iyisini..

Ssdisi olmayan kendi sistemimi soyleyeyim
    I5 4670k
    Gtx760 dcu ii
    4x2 ripsawx
    Gigabyte sumo y 700w kasa
    1 tb wd caviar blue
    Msi g45 z87 anakart

• Ssd opsiyoneldir kardeşim hatta benim için olmazsa olmazdır. bir tek ssdyemi laf bulabildin? Saniyede 1 gb veri transferi ve beklemeden verilere ulaşım zevkini tatmadığın için bilemezsin gerekliliğini. Ekran kartı önerdiğin kartdan daha üstün bir kart bencmark olarakta oyunlardakş fpsleri de baz aldığında. Zaten 270x lerin devi toxic serisi saat hızları çok üst noktalarda. İşlemci için fanatizimi bir kenara bırakıp intelcilikten kurtulmanız gerek.. 1000 liraya aldığın i7 4770k nın performansını 400 TL ile 8320 den alıyorum. Üstüne birde overclock ile 4.2 yaptım sıcaklık yüksüz 30 derece, yükte 50 derecelerde ısınma diye birşey yok amdnin eski sorunundan eser yok artık. Yeni nesillerde en ufak ısınma problemi olmamasına rağmen hala çamur at izi kalsın tipler var amdyi kötüleyen. Anakartım ve seçtiğim chipset crossfire yapmayacağım için ihtiyacıma yetiyor ve artıyor bile.. ramleri aynı göstermişsin. Kasa konusuna gelince 750w high power supply 200 tl, ben kasayı 250 tlye aldım ve çok memnunum ihtiyacımı hayli hayli karşılıyor ön panelde usb 3.0 bile var.. yani sıfır sorun süper makina var elimde.. Bu yüzden boş boş konuşup can sıkma kardeşim..

• Hdd seçiminde black serisi wdin en hızlı serisi blue ile kıyaslama lütfen..
  • Böyle bir sorunda neden hdd ssd, kasa ve işlemci fanını söyleme gereği duydun?

Özet: Zengimin param var bilgisayar aldım, lol bahane bilgisayar şahane.
    Ayrıca böyle bir bilgisayar ve Amd işlemci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

Böyle bir sorunda neden hdd ssd, kasa ve işlemci fanını söyleme gereği duydun?

Bir boş konuşan daha.. Ben sistemi hazır teximden copy past yaptım uğraşmadım. Ayrıca yazmasamda yok şu varmı buyun ne diye habire sorular gelecekti. Hepsini geçtim şu amd fobinizden bi kurtulun be arkadaş..
  • quote:

quote:

Bir boş konuşan daha.. Ben sistemi hazır teximden copy past yaptım uğraşmadım. Ayrıca yazmasamda yok şu varmı buyun ne diye habire sorular gelecekti. Hepsini geçtim şu amd fobinizden bi kurtulun be arkadaş..

Fp istiyorsan her zaman seçimim amd olur ama para var diyorsan intel alırım ki takıntımda yok amd için, ekran kartları gayet iyi ama işlemcide intel kadar beceremediği aşikar

• quote:

quote:

quote:

Fp istiyorsan her zaman seçimim amd olur ama para var diyorsan intel alırım ki takıntımda yok amd için, ekran kartları gayet iyi ama işlemcide intel kadar beceremediği aşikar

Tabi ki param olsa intel tercih ederim. Sen; "zenginim param var" gibi cümleler kuruyorsun ya benim için. Madem zengindim niye intel seçmedim? Bu parçalar 12 taksitle zor şartlarla ödenerek de, alınabiliyor :) donanım sevdalısı olanlar bilir... Bu resmen bir hastalıktan ibaret aslında :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ki param olsa intel tercih ederim. Sen; "zenginim param var" gibi cümleler kuruyorsun ya benim için. Madem zengindim niye intel seçmedim? Bu parçalar 12 taksitle zor şartlarla ödenerek de, alınabiliyor :) donanım sevdalısı olanlar bilir... Bu resmen bir hastalıktan ibaret aslında :)

Direk bana zenginmişim ayağı yapıyorsun, bizde taksitle toplamıştık zamanında merak etme ama işlemci gibi bir parça 2 3 senede değiştirilecek bir parça değil oyüzden ben zamanında 3 4 ay fedekarlık göstererek daha iyisini almıştım ki şu anda bile canavar gibi hatta işlemciye kıyamadığımdan yenilemek istemiyorum, birde tabi malum dolar kurları. Intel Q8300

• Sorun buyuk ihtimalle yeni patch keke.

• amaç zenginim dağılın...

• 60 fpsden çıkması için dikey senkronizasyonu kapatman lazım, benim de öyleydi suan 180 fps

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.