Şimdi Ara

Dev sistemde kasma sorunu..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni topladığım pcnin sistemini aşağıda verdim ve oyunda bazı noktalarda özellikle "Aram"da çoklu kapışmalarda 30-40 fps lere düşüyor. Aram' da normal yerlerde 60 fps ama üstünede çıkmıyor hiç. Eski pcimde daha yüksek fps görüyordum.

Bu arada tüm grafik ayarları full de ve çözünülük 1920-1080 durumunda. Yinede çok üstün grafik isteyen oyunlarda kasma diye bir kelime yok pcnin lugatın da :S sinir oldum..

Sistem ;

İşletim sürümü : windows 8.1
    Ekran kartı : SAPPHIRER9 270X TOXIC
    İşlemci : AMD FX X8 8320 (overclock ile 4.2 ghz)
    Anakart : ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950
    Ram : GSKILL Sniper DDR3-1866Mhz CL9 8GB (2x4GB)
    Kasa : Dark Viper 750W(high power) USB 3.0 MidTower
    işlemci fanı : Cooler Master Hyper T4
    Monitör : PHILIPS21.5" 227E4LHAB/00
    SSD : SAMSUNG250GB 840 EVO SATA 3.0
    Yedek hdd : 1TB Caviar Black

• Ayarlarda fps yi 60 a sabitlemediğine eminmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMeSo34

Arkadaşlar yeni topladığım pcnin sistemini aşağıda verdim ve oyunda bazı noktalarda özellikle "Aram"da çoklu kapışmalarda 30-40 fps lere düşüyor. Aram' da normal yerlerde 60 fps ama üstünede çıkmıyor hiç. Eski pcimde daha yüksek fps görüyordum.

Bu arada tüm grafik ayarları full de ve çözünülük 1920-1080 durumunda. Yinede çok üstün grafik isteyen oyunlarda kasma diye bir kelime yok pcnin lugatın da :S sinir oldum..

Sistem ;

kaç böbrege mal oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: darknemesis

quote:

Arkadaşlar yeni topladığım pcnin sistemini aşağıda verdim ve oyunda bazı noktalarda özellikle "Aram"da çoklu kapışmalarda 30-40 fps lere düşüyor. Aram' da normal yerlerde 60 fps ama üstünede çıkmıyor hiç. Eski pcimde daha yüksek fps görüyordum.

Sistem ;

kaç böbrege mal oldu

hepsini denedim. 60 a sabitleyince 60 dan yukarı çıkma diyorsun pcye. 60 dan aşşağıya çok düşüyor. Ayrıca ekran kartını takip ediyorum programı üzerinden. ekran kartı tam performans çalışamıyor bile. 35 derecelerde ekran kartı ısısı ve fanı otomatikte %20 hızla dönüyor şaka gibi :) yani ekran kartının %80 nini kullanamıyor oyun saçmalık ya..

• darknemesis D kullanıcısına yanıt
    3000tlye mal oldu yani yaklaşık 1 böbrek parası:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfear

bendemi satsam benim laptopda en fazla 50 fps görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfear

bende de oluyordu bu sistemle.summoners riftte 17fps gördüm şaka gibi. nvidia nın kendi programında optimizasyon ayarı var onunla oynadım bir iki.bir de lolü ssd den hdd ye taşıdım düzeldi. tam tersi olması lazımdı aslında çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 27 Şubat 2014; 1:30:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

bende de oluyordu bu sistemle.summoners riftte 17fps gördüm şaka gibi. nvidia nın kendi programında optimizasyon ayarı var onunla oynadım bir iki.bir de lolü ssd den hdd ye taşıdım düzeldi. tam tersi olması lazımdı aslında çok saçma

Hehehe :) vallaha normal hddye taşıyormuşum düzeliyormuş.. şaka gibi olur cidden de :) denerim ama bi ara. çok saol :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Hehehe :) vallaha normal hddye taşıyormuşum düzeliyormuş.. şaka gibi olur cidden de :) denerim ama bi ara. çok saol :)

Alıntıları Göster
    4.2 yamasından sonra fpsde düşmeler mevcut herkezde yarın patch gelicek belki düzelir

• Bende n550jv var laptop o da bir böbrek ediyor. Ben 100 un üstüne çıkmıyor diye yakınıyorum Allah kolaylık versin cidden böbreklere dikkat.
  • BaMeSo34 kullanıcısına yanıt
    Bende soyle bi sorun oluyor belki sen de de benzer bisey vardir , bazen ekran karti kafasina gore guc tasarrufu moda geciyor , 300 mhz core 500 mhz memory e düşürüyor hizi otomatik , normalde int. De filan dolasirken cok enerji harcamamasi icin ama kendi kendine geciyor bazen . Oyle olduktan sonra ultra da yapsam very low da yapsam 17 fps sabit oluyor , pc ye reset atmadan duzelmiyo. Belki sende de saniyelik guc tasarrufuna filan aliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 27 Şubat 2014; 2:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

Bende soyle bi sorun oluyor belki sen de de benzer bisey vardir , bazen ekran karti kafasina gore guc tasarrufu moda geciyor , 300 mhz core 500 mhz memory e düşürüyor hizi otomatik , normalde int. De filan dolasirken cok enerji harcamamasi icin ama kendi kendine geciyor bazen . Oyle olduktan sonra ultra da yapsam very low da yapsam 17 fps sabit oluyor , pc ye reset atmadan duzelmiyo. Belki sende de saniyelik guc tasarrufuna filan aliyordur.
    Ayarları düşürmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Bende n550jv var laptop o da bir böbrek ediyor. Ben 100 un üstüne çıkmıyor diye yakınıyorum Allah kolaylık versin cidden böbreklere dikkat.

Bi aksilik olmazsa ben de Yazin laptop alacagim da gt 750m 100fps mi veriyor
    Gddr5 mi yoksa ddr3 mu acaba o modelde ki gt 750m ?
  • quote:

quote:

Bende n550jv var laptop o da bir böbrek ediyor. Ben 100 un üstüne çıkmıyor diye yakınıyorum Allah kolaylık versin cidden böbreklere dikkat.

3. Forumdan bi arkadas 185 görüyordu bilmiyorum. Ama genel yorum her şeyi maksimumda icin degil de high da bf4 oynanıyor. Yani cok cok üst düzey degil abartacaksan. Performansı cok iyi ama bunu alacaksan ssd modelini bekle-araştır. Ssd tek eksiği bence ekranı cok iyi

• quote:

quote:

quote:

3. Forumdan bi arkadas 185 görüyordu bilmiyorum. Ama genel yorum her şeyi maksimumda icin degil de high da bf4 oynanıyor. Yani cok cok üst düzey degil abartacaksan. Performansı cok iyi ama bunu alacaksan ssd modelini bekle-araştır. Ssd tek eksiği bence ekranı cok iyi

Butcem o kadar cok degil ya malesef monsterin gtx765 m li modelini dusundum ama daha az isindigini duydugum ve kasasi daha zarif gorundugu icin asusun gt750m li modellerine de sicak bakmaya basladim . Max 2500 civari butcem yaza isler degismezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 27 Şubat 2014; 2:38:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Butcem o kadar cok degil ya malesef monsterin gtx760 m li modelini dusundum ama daha az isindigini duydugum ve kasasi daha zarif gorundugu icin asusun gt750m li modrllerine de sicak bakmaya basladim . Max 2500 civari butcem yaza isler degismezse

Dolara bakıyor doların düşmesi lazım

• Playinq kullanıcısına yanıt
    Evet suan cok yuksek malesef
    Ben simdi ki pc mi topladigim zamanda 1.2 tl idi dolar
  • quote:

Evet suan cok yuksek malesef
    Ben simdi ki pc mi topladigim zamanda 1.2 tl idi dolar
    yedek hdd op kesin ondan kasıyor onu cıkart pcden kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Niye verdin bu paraları neden bu pcyi topladın ozaman diye sorarlar adama.. Kardeşim komik komik cevap vermeyelim lütfen :)

Diğer arkadaşlara teşekkür ederim, dediklerini yaptım ekran kartı tasarruf modu ayarlarını kurcaladım ve elle manuel mhz leri yükselttim olmadı, ssd den oyunu hdd ye kopyaladım açtım oyunu denedim oda olmadı. Sanırsam oyunla alakalı sorun yeni patch ile düzeltirler umarım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Niye verdin bu paraları neden bu pcyi topladın ozaman diye sorarlar adama.. Kardeşim komik komik cevap vermeyelim lütfen :)

Diğer arkadaşlara teşekkür ederim, dediklerini yaptım ekran kartı tasarruf modu ayarlarını kurcaladım ve elle manuel mhz leri yükselttim olmadı, ssd den oyunu hdd ye kopyaladım açtım oyunu denedim oda olmadı. Sanırsam oyunla alakalı sorun yeni patch ile düzeltirler umarım :)

Pc'den bahsetmemiştim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.