Bildirim
##### DEV YAPIM ##### SS arşivimden #####
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cevap yok.
Hepsine bakmak uzun sürdüğü için mi acaba yoksa kötü mü olmuş? -
hep geceleri konu açıyorum çok kişi olmuyo. buna bağladım artık hepinize iyigeceler. -
kanka bana clanıma koymak ıcın senın sembol arsıvın den tuğra resmı lazım :D (bence arsıv 1 numara olmus:) -
-
Boyle bir topic daha once acılmıstı galiba.
Yoksa benmi yanlıs biliorum
Ama sonucta emek harcamıssın.Eline saglık -
quote:
Orjinalden alıntı: YKAL008
Boyle bir topic daha once acılmıstı galiba.
Yoksa benmi yanlıs biliorum
Ama sonucta emek harcamıssın.Eline saglık
Onu açanda bendim. ama yenilerini ekleyemediğim için yenileriyle birlikte bunu açtım. -
kardesim çalışman 10 numara gercekten cok guzel kareler ii çalışmışsın ama bu forumda boyle emeğe saygısızlık yapan çok takma sen bunları çok ii çalışma bole arda yap sen
edit: bravo -
SSS yapalım -
Sağ ol Dostum emeğine sağlık -
BÖYLE BI TOPİC %100 VARDI IYI HATIRLIORUM... -
Güzel bir çalışma olmuş -
Bu resimdeki bow'a hasta kaldım beyler ,oyundaki en yüksek atak gücüne sahip bow bu mu ? Chitin bow'dan bile daha fiyakalı duruyor.Manyak bir şey -
valla gusel olmus eline sağlık kardesim -
Güzel olmuş emeğine sağlık.
-
süper olmuş beah tebirik etmek lazım emeğe saygı pls -
KnighTR dostum o adamın elindeki yay sanki pelerin görevindeki canavarın yayına çokmu benziyo banamı öle geliyo? Herhalde bu adamı kesersek bizim clana duvardan duvara halı verirler bu adamın hali ne öle yaf
Ha bide sölemeden geçemicem ilk defa birisinin dm ye koxp kurduğunu gördüm oda japko dan çıktı bu adamlar aşmış ya. Bizimkiler dts ye koxp kuruyo bunlar dm ye Ha bide ellerine sağlık dostum güzel bir arşiv.
-
eline emegine saglık -
cok gusel olmus tebrık ederım ark'ım ellerıne saglık:)))) -
GÜZEL
Benzer içerikler
- anahtar görevi
- karakter isimleri
- knight online skill sıfırlama
- old takı çevirme
- doğum tarihi bulma programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X