Şimdi Ara

Devam Ederken Kapanan Uygulamalar (Oyunlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 ay önce Sony Ericsson Xperia Arc S telefon satın aldım. Yakın zamanda Android sürümünü 4.0'a yükselttim. Telefonda herhangi bir task killer bulunmuyor. Sadece arka planda çalışan Juice Defender uygulaması bulunmakta.

Death Rally, Towers N' Trolls gibi oyunları açtığım zaman aradan 2-3 dakika geçtikten sonra oyun kendi kendini kapatıyor ve görüntü ana ekrana dönüyor. Bütün widget'lar baştan yükleniyor. Şu anda telefonda hiçbir oyunu oynayamıyorum ve oynayabilsem de gerçekten çok yavaş.

Bu sıkıntıyı nasıl giderebilirim?

Teşekkürler.

• Bende Ray kullanıyorum aynı sorun bendede mevcut basit oyunları oynarken sıkıntı olmuyor bence ICS de ram sıkışınca herşeyi kapat gibi bir ayar yapmışlar bu yüzden böyle 4.0.4 ile düzelmesini umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ats100

Bende Ray kullanıyorum aynı sorun bendede mevcut basit oyunları oynarken sıkıntı olmuyor bence ICS de ram sıkışınca herşeyi kapat gibi bir ayar yapmışlar bu yüzden böyle 4.0.4 ile düzelmesini umuyorum.

Selam, mesajınız için teşekkürler. Telefonu kapattım ve tekrar açtım, şimdilik bir sorun yok gibi ancak arka arkaya çok basit uygulamaları çalıştırınca (pid aldıkları zaman) ve ardından oyunlara girince kapanma olayı oluyor. Sanırım RAM yetmiyor ama eğer öyle ise gerçekten çok kullanışsız ve saçma geldi bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oganozdogan -- 1 Haziran 2012; 4:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oganozdogan

quote:

Orijinalden alıntı: ats100

Bende Ray kullanıyorum aynı sorun bendede mevcut basit oyunları oynarken sıkıntı olmuyor bence ICS de ram sıkışınca herşeyi kapat gibi bir ayar yapmışlar bu yüzden böyle 4.0.4 ile düzelmesini umuyorum.

Selam, mesajınız için teşekkürler. Telefonu kapattım ve tekrar açtım, şimdilik bir sorun yok gibi ancak arka arkaya çok basit uygulamaları çalıştırınca (pid aldıkları zaman) ve ardından oyunlara girince kapanma olayı oluyor. Sanırım RAM yetmiyor ama eğer öyle ise gerçekten çok kullanışsız ve saçma geldi bana?

Gingerbread de yoktu bu sorun düzelir merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.