Gençler merhaba . Bu defteri kapatalı iyıllar oldu ama bu sene tekrar balıklama dalayım diyorum Bildiğiniz üzere ikinci öğretimi kaldırdılar ve ben Adana'da yaşıyorum. Aslında bilgisayar teknolojileri öğretmenliğini istiyorum ama ölü balıkmış bu bölüm.Yoksa ÇÜ de var Malum 35 yaşa +1 eklediğimiz için kpss a öldü haliyle benim lisans'da KPSS-A'da(gerçi bu için yaş sınırı kaldırılacak deniyorda birşey çıkmaz maks seçim vaadi olur) Hasılı benim için buraya girmek kadar çıkması da mesele ikinci öğretim kaldırılması çok kötü dükkanı kapatır akşam seansına giderim gençlerin arasına sıvışırım diyordum ama kaldırdılar. Ya da bana atama ihtimali olan yada henüz ölü balığa dönmemiş ve devamsızlığı da takmayan herhangi bir üniversitede yada uzaktan öğretim bölüm önerebilir misiniz. Eski bilgileri çek etmek adına bomboş girip kpss den 73 almıştım. Azıcık sıkarsam 78 falan yaparım gibime geliyor bu aralıkta ataması olan örgün/uzaktan eğitim lisans var mı? Sanırım bu gurup KPSS-B oluyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 31 Ağustos 2024; 8:15:40 > |
Bildirim