Bildirim
Devasa hoparlörlü Nubia Music modelinin devamı geliyor
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
işte böyle eğlenceli, farklı özellikleri olan ve dizayn olarak diğerlerinden ayrılan telefonlar görmek ve kullanmak istiyorum. renkli modele bayıldım.
-
Bunu birinde görüp sesine bakmıştık çok da ahım şahım bişi değildi yani, renkli böyle 80lerin MTV'sini hatırlatan bir vibe'ı var telefonun ve ucuz. Çift 3.5 kulaklık çıkışı var ama samsung veya iphone'daki çift bluetooth kulaklık desteği olmaması saçma gelmişti. Arkadaki hoparlörün bası da çok düşüktü. minik pinpon topu gibi bluetooth mono hoparlörlerin sesi buna bin basar.
-
Ah be Nokia! Buralarda sen olmalıydın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu kullnanan surilerle aynı dolmuşa binmek istemem.
adamların kulaklarında delik yok heralde kulaklık kullanmıyorlar sesi gözleriyle yada yarasa gibi titreşimle algılıyolar
-
nihayet bazı firmalar farklı tasarımlar.ve ihtiyaca göre telefon tasarlıyor. nokia aklıma geldi. 10 larca model ile herkese hitap ederdi.
-
Şöyle bir geriye bakınca eskiden ne kadar farklı tasarımlarda telefonlar varmış.aklıma sony ericsson aino,samsung m7600 beat dj ve bir sürüde nokia geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Unisoc
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nubia serilerinden tavsiye etmediğim tek model
işlemci desen unisoc denen çöp.
Müzik desen cihazda dac yok , alelade cihazla kulakta bir farkı yok.
Dışarı bangır bangır ses çıkaran birşeyler arıyorsanız
made-in-china.com[Hot Item] TV Cep Telefonu (N99I)https://tr.made-in-china.com/co_chinabestmobile/product_TV-Mobile-Phone-N99I-_hununrory.htmltasarım eyvallah da az içini doldurun be abi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
işte böyle eğlenceli, farklı özellikleri olan ve dizayn olarak diğerlerinden ayrılan telefonlar görmek ve kullanmak istiyorum. renkli modele bayıldım.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X