|
Bildirim
11 pro modelini kullanıyorum inanılmaz memnunum. kullanıcı ne istediğini bilirse olumsuz deneyim söz konusu olmaz. neymiş efendim x markasının y modeli geekbench testinde bilmem kaç puan alıyormuş. günün sonunda birkaç sosyal medya ve bankacılık uygulaması kullanan sıradan çinko karbon vatandaş için günümüzde bir telefona verilecek üst para limiti asla 20k yı geçmemeli
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
En azından Pro+ versiyonuna 7 Gen 3 koysaydınız. Yazık etmişler cihaza. |
|
Malesef haklısınız.... 12 Pro+ ' ta geçen sene bu işlemciyle çıktı. En az Dimensty 7*** serisiyle gelmeli idi yada 7Gen 2 vs. Ölü doğdu... Tamam derler ki 15-17k derim neyse belki... Ama Oppo grubunun türk milletini kazıklamaya çalışmak gibi inanılmaz bir gayreti var. Ben geçen hafta 13bine Galaxy A35 aldım çocuğuma inanılmaz iyi telefon. Bu fiyata harika denebilir. Ama 17k etmezdi. O yüzden bekledim indirime girdi aldım. Realme serisi Galaxy A serisi ile kapışsa bu herkese yarayacak aslında. Özellikle bize :) |
realme gt 2 yi ablama almıştık telefon çok akıcı ve SD888 işlemci ile gayet iyi, kamerası da ortalama diyebiliriz 11 bin tl iken iyi fiyata alınmıtşı ama gelin görün ki fiyat politikaları çok kötü realme firmasının; şuan F/P telefon olarak en iyi telefon pocoF6; kimse aksini iddia etmesin... toplam paket olarak ortalamanın üstü bir telefon eksiklikleri yok mu var ama muadili olabilecek o fiyat bandında bir telefon yok... işelemci olarak ve ufs 4.0 gibi bir teknolji ile gelmesi sınıfında 2-0 önde çıkıyor, kamerası biraz daha iyi olsaydı veya telefonun çerçevesi metal olsaydı honor 200 pro yerine millet gözü kapalı alırdı çünkü fiyat olarak hem daha iyi hep toplam paket olarak rakipsiz olurdu... ben poco dan şöyle bir hamle yapmasını bekliyorum; telefonda bir revizyon yapıp ya çerçeveyi metal yapacak ya da kamera tarafında daha iyi bir lens kullanıp pocoF6 plus olarak fiyasaya tekrar girip milletin kafasını karıştıracak... |
Realme 12 pro plus geçen sene çıkmadı Bu sene ocakta çıktı yanlış bilgi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 30 Temmuz 2024; 20:17:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Haydaaaaa... 6 ay önce mi çıktı yani? Realme cılkını çıkarmış o zaman. 6 ayda bir model çıkarmak ayağına sıkmaktır. Sonra yazılım desteği bekle vs. vs. |
geç dönüş içi kusura bakmayın. şahsen telefonu aşırı kullanan biri değilim. geceleri veri dolaşımı ve wifi kapalı şekilde günlük ortalama 2-2,5 saat ekran süresi ile ortalama 3 günde bir şarj ediyorum. benim kullanımımda yaklaşık 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum. video üzerine yoğun kullanımı test etmiştim 1 saatlik 1080p youtube izlemede parlaklık ve ses yarıda iken %7 şarj tüketmişti. yani yoğun kullanıcı tek günde bitirmek isterse 10 saat ve üstü ekran süresini rahat alır. oyun kısmını hiç bilmiyorum zira telefonda en son oynadığım oyun muhtemelen 10 sene falan önce angry birds idi |