Şimdi Ara

Realme 13 Pro serisi tanıtıldı: Segmentinde tek kamera özelliğiyle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Realme 13 Pro serisi tanıtıldı: Segmentinde tek kamera özelliğiyle geliyor
    Realme 13 Pro ve Realme 13 Pro+, Hindistan’da tanıtıldı. Realme 13 Pro serisi, amiral gemisi optikler, cihaz içi yapay zeka görüntüleme algoritmaları ve bulut tabanlı AI görüntü düzenleme özelliklerini (akıllı kaldırma, grup fotoğraflarını iyileştirme, ses yakınlaştırma gibi) bir araya getiren markanın Hyperimage+ fotoğrafçılık mimarisiyle geliyor.

Ayrıca Bkz.Realme dünyanın en gelişmiş fotoğraf iyileştirme yapay zekâsını tanıttı

Realme 13 Pro kamera özellikleri

Realme 13 Pro Plus, 50MP ana kamerasında Sony’nin LYT-701 sensörünü taşıyan ilk telefon. Ayrıca Sony LYT-600 sensörünü taşıyan 3x telefoto lense sahip dünyanın ilk akıllı telefonu. Her iki kamera da OIS özelliğine sahip ve bu kameralara 8MP ultra geniş açılı lens eşlik ediyor. Realme 13 Pro modeli ise daha ufak 50MP sensöre (LYT-600) ve 8MP ultra geniş açılı kameraya sahip.

Realme 13 Pro serisi, Qualcomm’un Snapdragon 7s Gen 2 işlemcisinden güç alıyor. Her iki telefon da 6.7 inç kavisli ekrana sahip. Ekran, Corning Gorilla Glass 7i ile korunuyor. İki telefonda da 5200 mAh batarya mevcut ancak 13 Pro modelinin bataryası 45W SuperVOOC kablolu şarjı desteklerken, 13 Pro+’ın bataryası 80w hızda şarj oluyor.

Realme 13 Pro fiyatı

Realme 13 Pro fiyatı 320 dolardan başlıyor. Bellek ve depolama alanına göre fiyatlandırma şu şekilde:

• 8GB RAM + 128GB: 320 dolar

• 8GB RAM + 256GB: 346 dolar

• 12GB RAM + 512GB: 382 dolar

Realme 13 Pro Plus fiyatı

Realme 13 Pro+ fiyatı 394 dolardan başlıyor. Bellek ve depolama alanına göre fiyatlandırma şu şekilde:

• 8GB RAM + 256GB: 394 dolar

• 12GB RAM + 256GB: 418 dolar

• 12GB RAM + 512GB: 441 dolar

Realme 13 Pro ve 13 Pro+, 31 Temmuz’da ön sipariş olarak satışa çıkacak.

Realme 13 Pro+ özellikleri

• Ekran: 6.7 inç, Full HD+, 120Hz, 2000 nit, kavisli AMOLED, Corning Gorilla Glass 7i koruması

• İşlemci: Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2

• Bellek: 8GB / 12GB RAM (LPDDR4x)

• Depolama: 256GB / 512GB (UFS 3.1)

• Yazılım: Realme UI 5.0, Android 14

• Arka kamera: 50MP f/1.88 (Sony LTY-701) + 8MP f/2.2 (ultra geniş) + 50MP f/2.65 (Sony LYT-600) 3x periskop telefoto

• Ön kamera: 32MP f/2.45

• Batarya: 5200 mAh, 80w SuperVOOC hızlı şarj

• Biyometrik güvenlik: Ekran içi parmak izi sensörü

• Boyutlar: 161.34×73.91×8.23mm

• Ağırlık: 190g (Cam), 185.5g (Deri)

Realme 13 Pro özellikleri

• Ekran: 6.7 inç, Full HD+, 120Hz, 2000 nit, kavisli AMOLED, Corning Gorilla Glass 7i koruması

• İşlemci: Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2

• Bellek: 8GB / 12GB RAM (LPDDR4x)

• Depolama: 128GB / 256GB / 512GB (UFS 3.1)

• Yazılım: Realme UI 5.0, Android 14

• Arka kamera: 50MP f/1.88 (Sony LTY-600) + 8MP f/2.2 (ultra geniş)

• Ön kamera: 32MP f/2.45

• Batarya: 5200 mAh, 45w SuperVOOC hızlı şarj

• Biyometrik güvenlik: Ekran içi parmak izi sensörü

• Boyutlar: 161.34×73.91×8.23mm

• Ağırlık: 188g (Cam), 183.5g (Deri)

Kaynak:https://buy.realme.com/in/goods/714
    Kaynak:https://buy.realme.com/in/goods/715

• 11 pro modelini kullanıyorum inanılmaz memnunum. kullanıcı ne istediğini bilirse olumsuz deneyim söz konusu olmaz. neymiş efendim x markasının y modeli geekbench testinde bilmem kaç puan alıyormuş. günün sonunda birkaç sosyal medya ve bankacılık uygulaması kullanan sıradan çinko karbon vatandaş için günümüzde bir telefona verilecek üst para limiti asla 20k yı geçmemeli
  • 11 pro modelini kullanıyorum inanılmaz memnunum. kullanıcı ne istediğini bilirse olumsuz deneyim söz konusu olmaz. neymiş efendim x markasının y modeli geekbench testinde bilmem kaç puan alıyormuş. günün sonunda birkaç sosyal medya ve bankacılık uygulaması kullanan sıradan çinko karbon vatandaş için günümüzde bir telefona verilecek üst para limiti asla 20k yı geçmemeli

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Merhaba şarj durumu nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • böyle güzel özelliklere sahip telefona SD 7 gen 2 koyanın ayrıca miilet ufs 5.0 geçmeye hazırken bu telefonda 3.1 hafıza yapanın... şimdi bu telefon türkiyede satılırsa en az bi honor 200 pro gibi 40 bin isterler sonra 31.999 iner 10 gün geçmeden ama nafile iş görmez o fiyata

• bunlar apple yarışmaya başladılar ama fiyata :S

• En azından Pro+ versiyonuna 7 Gen 3 koysaydınız. Yazık etmişler cihaza.

• Realme'nin özellikle sayı serisinde 6 ayda 1 model çıkarmaya son vermesi lazım. Hem selefine göre ilerleme konusunda "Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi" kıvamında olması, hem de Pro ve Pro+ arasında yeni bir cihaz üretmeye değecek fark bulunmaması; bunda etken. Sırf model çıkartmak için çıkartılıyor hissiyatı var. Mesela 6 ay sonra tanıtılacak Realme 14 Pro'da da 7s gen 2 olması içten bile değil. Bi ara 720g yongası da böyle olmuştu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Malesef haklısınız.... 12 Pro+ ' ta geçen sene bu işlemciyle çıktı. En az Dimensty 7*** serisiyle gelmeli idi yada 7Gen 2 vs. Ölü doğdu... Tamam derler ki 15-17k derim neyse belki...

Ama Oppo grubunun türk milletini kazıklamaya çalışmak gibi inanılmaz bir gayreti var. Ben geçen hafta 13bine Galaxy A35 aldım çocuğuma inanılmaz iyi telefon. Bu fiyata harika denebilir. Ama 17k etmezdi. O yüzden bekledim indirime girdi aldım.

Realme serisi Galaxy A serisi ile kapışsa bu herkese yarayacak aslında. Özellikle bize :)

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

realme gt 2 yi ablama almıştık telefon çok akıcı ve SD888 işlemci ile gayet iyi, kamerası da ortalama diyebiliriz 11 bin tl iken iyi fiyata alınmıtşı ama gelin görün ki fiyat politikaları çok kötü realme firmasının; şuan F/P telefon olarak en iyi telefon pocoF6; kimse aksini iddia etmesin... toplam paket olarak ortalamanın üstü bir telefon eksiklikleri yok mu var ama muadili olabilecek o fiyat bandında bir telefon yok... işelemci olarak ve ufs 4.0 gibi bir teknolji ile gelmesi sınıfında 2-0 önde çıkıyor, kamerası biraz daha iyi olsaydı veya telefonun çerçevesi metal olsaydı honor 200 pro yerine millet gözü kapalı alırdı çünkü fiyat olarak hem daha iyi hep toplam paket olarak rakipsiz olurdu... ben poco dan şöyle bir hamle yapmasını bekliyorum; telefonda bir revizyon yapıp ya çerçeveyi metal yapacak ya da kamera tarafında daha iyi bir lens kullanıp pocoF6 plus olarak fiyasaya tekrar girip milletin kafasını karıştıracak...

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Realme 12 pro plus geçen sene çıkmadı Bu sene ocakta çıktı yanlış bilgi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri üretime geçti bu çinliler de. Honor, xiaomi, realme, oppo 6 ayda bir telefon çıkarıyorlar üstüne bir seri de değil farklı farklı serileri var böyle olunca da güncelleme işi Allah'a emanet oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 30 Temmuz 2024; 20:17:42 >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Son derece memnunum. 2023 başlarında almıştım realme 11 pro'yu, 2 günü rahat geçiriyor. 30-40 dk arası 67W şarjda gayet hızlı dolduruyor

• 2023 Başlarında aldığım realme 11 Pro'yu tereddütsüz araştırarak inceleyerek aldım. Halen kullanmaktayım şiddetle tavsiye ederim. Ses'i olsun performansı olsun kamerası olsun. 15 bin'deyken almıştım iyi ki de almışım

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Haydaaaaa... 6 ay önce mi çıktı yani? Realme cılkını çıkarmış o zaman. 6 ayda bir model çıkarmak ayağına sıkmaktır. Sonra yazılım desteği bekle vs. vs.

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

geç dönüş içi kusura bakmayın. şahsen telefonu aşırı kullanan biri değilim. geceleri veri dolaşımı ve wifi kapalı şekilde günlük ortalama 2-2,5 saat ekran süresi ile ortalama 3 günde bir şarj ediyorum. benim kullanımımda yaklaşık 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum. video üzerine yoğun kullanımı test etmiştim 1 saatlik 1080p youtube izlemede parlaklık ve ses yarıda iken %7 şarj tüketmişti. yani yoğun kullanıcı tek günde bitirmek isterse 10 saat ve üstü ekran süresini rahat alır. oyun kısmını hiç bilmiyorum zira telefonda en son oynadığım oyun muhtemelen 10 sene falan önce angry birds idi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.