Bildirim
Devasa Oyuncu Monitörüyle Forza Horizon 5 Oynadık! ( Philips 559M1Deneyimleri)
CAMPER K100876-006 Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B09NQJLD7X
47 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Xbox için lg48c14 aldım 6900xt ile sıfır gecikmede efsane oluyor . Ambilovnyerünenneden ambilight yapmamışlar ki bu philips zaten hiçbir zaman 4-4 lük bir ürün yapmıyor incelem için teşekkürler .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok saçma bir ürün olmuş. Ben konsol odaklı bir ürün alacak olsam bunun yerine LG oled g1 55 inç tv alırım. Bunu her türlü tokatlar. Hem daha ucuza gelir, hemde fazladan tv im olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 11 Aralık 2021; 0:13:40 >
-
Enes Değirmenci ile yandaki ağabey ne kadar da birbirine benziyorlar 😨
Abi matrix'teki Ajan Smith gibi kendini kopyalayıp beraber program yaptığınızı sandım bir ara 😂
-
Devasa demeseydin iyiydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tv leri pc ye bağladığımız da oluşan bir lag var. oled de yapmıyor mu o lagı?
-
yapiyor, yapmaz olur mu bu urunun 10-13ms civarinda lag degeri var - resmi. tabi bu gunlu kullanimda daha da farkli olacaktir.
Ayrica G1 bu monnitorden yaklasik 500 usd pahali amerika da sound bar ile birlikte alinirsa. Sound bar olmadan alinirsa 200-300 usd kadar ucuz. belki @osiris34 bunu atlamistir.
55" 4K, 1200 nits HDR + 4ms gecikmeli 120Hz refresh rate veren hdmi 2.1 uzerinden (display port uzerinden degil) baska monitor bulamadim acikcasi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrum650 -- 11 Aralık 2021; 15:44:07 >
-
lg48c14 un input lag miktari 14ms. nasil sifir gecikme oluyor hocam ?
-
Rekabetçi FPS oyunlarında az bir lag oluşuyor. Eğer çok takıntılı değilseniz o bile kabul edilebilir düzeyde. Onun dışında görüntü kalitesi, renk, kontras vs bakımından bu monitorü tokat manyağı yapar G1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 11 Aralık 2021; 17:59:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
goruntu kalitesinin birimi nedir hocam ?ikiside 4K-55" ppi deferleri ayni... gecikme surelerinde x3 fazla LG. ayrica LG HDR10, bu monitor HDR1000. parlaklik degerlerine bakinca da anliyorsun LG nin ortalamsi 250 nits Philipsin 750nits. kaldiki fiyatlari da soyledim yukarida. sound bar ile birlikte alirsain PAHALI oluyor LG.
velhasili kisaca OLED almis icin almadigin surece bu minitor TEKNIK olarak TV den daha iyi. tabi ki istedigini almakta ozgursun vesselam.
-
Benim samsung 75qn85a bunun yanında cüce kalir😂 bu çok devasa imiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ürünün yerine samsung Neo qled tv'leri tercih edebilirsiniz.
Merhaba. Monitöre devasa dememin sebebi adı üstünde monitör olması. 55", televizyonlar için günümüzde standart bir boyut. Hatta kimileri için küçük bile. Ancak bu bir televizyon değil. Anten yuvası, akıllı arayüz veya üzerinde kanal değiştirme tuşları olan bir kumandası da yok. Monitörlerin genelde 24"-27"-32" olduğunu düşünürsek ki 32" bile tam dibinden baktığınızda ekranın tamamına hakim olamadığınız bir boyut, bir monitör için 55" gayet devasa. Bu açıdan bakmanızı tavsiye ederim.
-
Merhaba. Bahsettiğiniz ürün bir TV. Uygun izleme mesafesine sahip bir odanız varsa elbette fazlasıyla keyif alacağınız boyutta. Ancak bu videoda konuştuğumuz ürün, hiçbir TV özelliği olmayan bir monitör. Tamamen monitör olarak kullanılması amacıyla üretilmiş. 55" çalışma masanızda karşınıza koyup bakmak için fazlasıyla devasa bir boyut. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
-
Konsol için özellikle ısrar ediyorsunuz aynı boyutta bir Neo qled tv ile kıyaslar isek renk gamı ve siyah renkler hiç rakip olamaz diye düşünüyorum pc için evet bu guzel bir seçenek olabilir ama şunu sormak lazım samsung 55qn85a ben qled tv ile bunun arasındaki farklar nedir monitör 140hz tv ise 120hz TV'nin hdr değeri 2500den fazla galiba daha fazlası vardır bilenler paylaşırsa sevinirim (sizin gibi pro olsaydım konsol için aldığım tvnin inceleyiniz yapardım artıları ve eskileri diye kıyaslama yapsam daha iyi olurdu samsung 75qn85a izleme mesafesi ortalama 2m film ve oyun açısından sorun olmadı mesafe).inceleme için teşekkür ederim yolunuz ankaraya düşerse beraber forza karşılaştırması yaparız birgün.
forza horizon 5 series x de kalite modunda 30 / performans modunda 60 hz olarak çalışıyor 120hz olarak bir görüntü bu oyunda alamazsınız monitorde frame insertion falan yoksa ekstra o noktada farklı bir bilgi vermişsiniz. ayrıca xbox lar da monitor ile ilgili uyumluluk bilgi menüsü var, bir zahmet o bölümü de çekseydiniz.
-
Bahsettiğiniz TV serileri renk kalitesi ve HDR deneyimi olarak en tepeye oynayan modeller. Özellikle bu yıl çıkan sizin de bahsettiğiniz bazı modellerde maksimum parlaklık değerleri 2000 nit seviyelerinde. O TV'lerin kıyaslandığı rakipler genelde OLED TV'ler. TV'ler ile monitörlerin izleme mesafeleri birbirinden farklı. Haliyle bir TV'yi odanın merkezine koyup bir kaç metre uzaktan izleriz ama konu monitör olunca onu koyduğumuz masada klavye, fare, oyun kontrolcüsü vs de olur. Aynı masaya temas edecek kadar yakından kullanmış oluyoruz. Öyle olunca da boyutlar fazlasıyla büyük geliyor. Ek olarak TV'ler daha kaliteli bir görüntü verebilmek adına görüntü sinyalini daha detaylı bir işlemden geçirerek ekrana getirirler. Bu nedenle input lag dediğimiz durum ortaya çıkar. Artık günümüz modellerinde bazı TV'ler oyun moduyla 10ms'nin altında tepki sürelerine inmeye başladı. Öte yandan rekabetçi oyuncu monitörleri 0.5-1ms gibi tepki değerleri veriyor. Videodaki monitör de 4ms tepki süresine sahip. TV ve monitörler arasındaki farkı kabaca bu şekilde özetleyebilirim. Güzel bir TV'ye sahipsiniz. Keyifli günlerde kullanın.
-
Bilmedigim ve bilmek isteyip soramadigim tum sorular cevaplandi bilgiler için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X