Şimdi Ara

İddia: Forza Horizon 5 Playstation 5'e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İddia: Forza Horizon 5 Playstation 5'e geliyor
    Xbox ve Playstation arasındaki rekabet bildiğiniz gibi yerini dijital servislere bıraktı. Bunun en büyük nedeni ise Microsoft'un Xbox Game Pass başta olmak üzere çoklu platform stratejisine odaklanması. Şimdi bu harekete, Xbox'ın en popüler oyunlarından bir daha katılıyor olabilir. Sızıntılara göre Forza Horzion 5 çok yakında Playstation 5'e geliyor. 

Forza Horizon 5 Playstation 5 yolunda

Yukarıda belirttiğimiz gibi Microsoft, Sea of ​​Thieves ve Hi-Fi Rush gibi bazı birinci taraf oyunlarını çoktan Playstation 5'e taşıdı. Hatta Sea of ​​Thieves, Nisan ayında piyasaya sürülmesinden bu yana PS4 ve PS5'te en çok satan oyunlardan biri oldu ve bu da Microsoft'un planlarını hızlandırmış olabilir. Keza son sızıntılar listeye Forza Horizon 5'in de ekleneceği yönünde.

Yakın tarihte güvenilir sızıntıları ile tanınan Rebs Gaming, gelecek haftaki Gamescom sırasında büyük bir Xbox oyununun PS5 konsollara geleceğini belirtti. Daha sonra eXtas1s adlı bir başka güvenilir kaynak da "Feliz Cinco de Mayo" (Mutlu 5 Mayıs) yazılı bir görüntü paylaşarak bu sızıntıyı doğruladı ve okları Forza Horizon 5'e yöneltti. 

Ayrıca Bkz.Xbox Game Bar yenileniyor: Kompakt Mod özelliği tanıtıldı

Bu söylentiler doğrulanırsa, Forza Horizon 5'in PlayStation kullanıcıları için büyük bir sürpriz olacağı kesin. Keza 2021'de Xbox ve PC için piyasaya sürülen Forza Horizon 5, çevrimiçi etkinlikler, geniş Meksika haritası ve çok sayıda özelleştirilebilir araçla övgü dolu eleştiriler aldı. Microsoft, sızıntı hakkında henüz resmi bir paylaşımda bulunmadı. Eleştirmenler ise bu hamlenin Xbox konsolunun cazibesini azaltabileceğini düşünüyor.

Kaynak:https://xboxera.com/2024/08/15/rumor-forza-horizon-5-playstation-port-announcement-incoming/

• Şunun iddiası bile güzel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelsin on numara olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft oyunsuz remasteredstation satışlarını arttırıp Xbox'ı öldürmek istiyor sanırım

Sony oyununu sana getirmiyorsa sen niye getiriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 15 Ağustos 2024; 17:27:39 >
  • Şunu anlamak lazım microsoft xbox’ı artık konsol olarak görmüyor, kompakt bir oyun bilgisayarı olarak görüyor. İşletim sistemi ıvır zıvır uğraşmak istemeyen ve televizyonuna bağlayıp kolla oyun oynamak isteyen basit kullanıcı için bir bilgisayar şu an xbox. Exclusive savaşını bırakalı çok oldu.

• SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    Sorun artık konsolları sürdürülebilir görmeyip rakip konsola oyun çıkarması. Ya da sonynin bilgisayar pazarına hızlıca girip pastadan pay almadan kendisi ps pazarından yararlanmak istiyor örnek gran turismo bilgisayarda yok sadece ps'den pay alıyor.

Veya ikinci öngörüleri Microsoft ps yazılım satışları pastasından pay alınca sony de gelir olarak geri düşmemek için oyunlarını bilgisayara çıkarmak zorunda kalıcak böylece kendi konsolunu baltalamış olacak.

• Forzayi bir tek ben mi beğenmiyorum? 2 yıldır Xbox var evde, toplasan 10 saat ya oynadım bu forzayi ya oynamadım, 2-3 kez silip yükledim. Belirli bir noktadan sonra ilerletemiyorum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmişteki geri zekalı ps yöneticileri bu tarz yarış oyunu yapan başarılı stüdyolarını kapattığından beri Sony tarafında uzun yıllardır kaliteli araba yarışı oyunu eksikliği vardı.

ea yada ubisoft çöplerini yarış oyunu saymıyorum tabi ki tamamen çöp onlar.

• Gran Turismo da PC'ye gelsin artık

• İyi ki Xbox Series S değil de S almışım. Anladığım kadarıyla, Sony şu an için Xbox konsolları değil ama Pc'yi de hedef alarak ilk çıktığı an değilse bile 1-2 yıl içinde özel oyunlarını getirince Microsoft da ben de o zaman direkt Ps'ye oyunları getirip oyun satayım diyor. Nihayet bu özel oyun saçmalığı ilk çıktığı günden gelmese bile yavaş yavaş bitmeye başlıyor. (Ps5, Xbox Series S, 7800xt'li Pc kullanıcısıyım). Kendi açımdan en kötü yanı daha 4 yıllık Ps Deluxe aboneliğim olduğu için Ps5'i satmak istemiyorum. Keşke Pc'den kullanabilseydik şu Sony abonelikleri, tıpkı Xbox Ultimate gibi.

• Forza ile adam gibi bir yarış oyunu oynayacak ps fanboylar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal kullanıcılara lafım yok

• imkansız

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Çünkü microsoft yöneticileri sendne daha zeki oyunları playstationa da çıkararak hem oradan para kazanıyorlar hem de oyun dünyasının 1 numaralı şirketi oluyorlar şuanda microsof nintendo xbox playstation ve pc platformlarına hakim ve hepsinden para kazanıyor senden zekiler işte

• Yyooookkk Y kullanıcısına yanıt
    Para kazanmak öyle hepsine çıkarayım zaten gelip alırlar denen bir olgu değil. Senden zekiler işte.

Bu oyunları ve dolayısıyla konsolu sırf exclusive diye alan ve abartan insanlar var özellikle Nintendo ve Sony tarafında bu durum çok daha fazla.

Microsoft için 2 daha fazla satar 1 daha az satar sonuç kârdır ama marka bağlılığından ödün verir. Yerine göre daha az bile satmasıyla da sonuçlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 16 Ağustos 2024; 13:49:47 >
  • Zamani gecmek uzere olan oyunlari ver psye bi de orda satsin.

• Ps5 e gelirse forza horizon mükemmel olur

• Çok güzel haber. Özel oyunlar bi süre sonra rakip konsollara da çıkmalı. God of war da Xbox a çıksın

• oyunsuz olan xbox olmasın? kırk yılda bir yarış oyunu yapabilmişler onu da değerlendirip sony üzerinden satmak istiyorlar

• Gelsin de sonyboylar oyun görsün ve xboxı finanse etsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.